Ronald Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 1 hour ago, Живана рече Ma nema to veze s mozgom ta pravila ko sta treba ili ne treba.. Pre dve godine porodila se drugarica, i ja idem da vidim bebu, slatka mala tek rodjena(nisam smela ni da je uzmem), u nekom trenutku vreme za kupanje. Ja kao "ocete da vam ja pomognem nesto pridrzim,tamo vamo" Kaze mama bebe "nista ti samo uzivaj" ulazi tata bebe uzima bebu i sam je kupa(mama samo sipa vodu na bebu) ovaj je okrece obrce drzi joj glavicu znaci ko najiskusnija babica. Ja kazem drugarici "brate koje je njemu ovo dete po redu?!" A ona kaze "Ne znam, ja ovo u zivotu ne bi smela!" Tu se site izkikocemo dve zene od kojih je jedna majka a otac kupa dete.Oboma im je naravno prvo dete, nema baba i tetki sve rade podjednako i ako on radi a ona je kuci on sa njom ama sve radi podjednako oko deteta a eto na pocetku i vise. Jedan prelep primer zaista. Naravno da neko ne pomisli ona nije ni najmanje razmazena niti ga je ona nesto gurala da se i on trudi, prosto covek voli svoju zenu i svoje dete i za njega je to lepota zivota veca nego da ide sa drstvom dok se ona lomi oko deteta. Sto i sam kaze on jedva ceka da se bavi svojom porodicom. Ljubav. Kraj price. Kupanje i presvlacenje pelena je lako, sto bi to bilo tesko, laganica hehehe, nije uopste tesko kupati bebicu, moja sestra od tetke prije tri mjeseca dobila bebu, tako da sam citavu sestu sedmicu kad su bili najaci grccevi proveo sa njom noseci bebca, masirajuci mu stomak itd. Najteze je sestru smirivati da nije nista strasno, ako malo vise place, heheheheheeheh. Ali znas mene, ja sam pripremljen i za ono sto mi ne treba, hihihhihihii: http://www.vbz.hr/knjiga/murkoff-heidi-e-sto-ocekivati-prve-godine александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 Као да ће беба бити беба 20 година па сада треба ту нешто страшно да се издржава, непроспаване ноћи, пресвлачење, купање.... Ништа ми није било тешко, муж је углавном купао клинце, остало око њих смо делили без правила, кад је ко био уз њих, стигао, хтео... Нико нам није помагао... плач бебе која ме буди ноћу ми никада није сметао колико год да сам мало спавала, чак напротив, будила ме је моја беба и ја сам једва чекала да је узмем и да се њушкамо. Док сам трепнула они су одрасли, сада ми је жао што им нисам и више угађала, ето ја сама не волим правила, ручак у подне, у девет у кревет.... такав ритам не постоји у нашој породици, а опет све функционише, сви смо нормални, све стижемо и имамо времена за нас... моје бебе су сисале када год су пожелеле, ноћу у великом кревету, поред тате... првих месец дана када сам изашла из породилишта са првим дететом, иако ми ништа није фалило, чак ми нису радили ни епизиотомију, била сам потпуно функционална, мој муж ми није дао да приђем пеленама када се беба укаки (биле су платнене пелене, памперс тек касније, за до лекара и у госте), он је све то прао итд.... кувао када год је могао, постављао бабе и деде на своје место када понешто сморе и претерају. Мислим да смо се сваки пут када нам стигне беба још више учвршћивали и јачали и појединачно и једно ка другом, без правила, пратећи ритам сваког појединачно и свих заједно, неки наш породични ритам, који постоји и данас. Дијана., "Tamo daleko", Чунга Лунга and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 3 hours ago, Јелена011 рече Ju, jer sam ja onda musko ja nikad nisam bila bliza s muzem nego tad, i vala on je bio prvak u menjanju pelena, dakle hit medj svim mamama na nekom takmicenju Zasto je bre prirodno ovo a ne ono, prirodno je da zena radja i doji i tu je priroda rekla stop, ostalo je stvar konkretnih dvoje ljudi. Tata da donese, fuj, da sam htela sponzora nasla bih sponzora, ne muza. Tata treba da deli ljubav i brigu i neznost i sve redom kako vec od porodice do porodice ide. A dizvinete nema veceg afrodizijaka od slike tate i bebe kako se igraju, a ne tate kako zaradjuje, to ubija zivot u pojam. To zaista ne mora da bude pravilo. Nas je svako dete sve više zbližilo. Ali smo bili saborci, ne neprijatelji, lepo delili poslove, a on se nije ponašao kao još jedno dete koje isto očekuje maženje i paženje, već kao ravnopravna odrasla osoba, zbog čega sam ga još više poštovala i volela i osećala bliskost prema njemu. Deca dođu, rastu, odu, supružnik ostaje - ili bi bar bilo lepo da ostaje - i posle dece. Ta veza lepo može da jača kroz zajedničko gajenje dece. "Tamo daleko", Дијана., Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 46 minutes ago, АлександраВ рече Као да ће беба бити беба 20 година па сада треба ту нешто страшно да се издржава, непроспаване ноћи, пресвлачење, купање.... Ништа ми није било тешко, муж је углавном купао клинце, остало око њих смо делили без правила, кад је ко био уз њих, стигао, хтео... Нико нам није помагао... плач бебе која ме буди ноћу ми никада није сметао колико год да сам мало спавала, чак напротив, будила ме је моја беба и ја сам једва чекала да је узмем и да се њушкамо. Док сам трепнула они су одрасли, сада ми је жао што им нисам и више угађала, ето ја сама не волим правила, ручак у подне, у девет у кревет.... такав ритам не постоји у нашој породици, а опет све функционише, сви смо нормални, све стижемо и имамо времена за нас... моје бебе су сисале када год су пожелеле, ноћу у великом кревету, поред тате... првих месец дана када сам изашла из породилишта са првим дететом, иако ми ништа није фалило, чак ми нису радили ни епизиотомију, била сам потпуно функционална, мој муж ми није дао да приђем пеленама када се беба укаки (биле су платнене пелене, памперс тек касније, за до лекара и у госте), он је све то прао итд.... кувао када год је могао, постављао бабе и деде на своје место када понешто сморе и претерају. Мислим да смо се сваки пут када нам стигне беба још више учвршћивали и јачали и појединачно и једно ка другом, без правила, пратећи ритам сваког појединачно и свих заједно, неки наш породични ритам, који постоји и данас. Znači pomagao ti je. I bolje što vam niko nije pomagao, nikom ništa ne dugujete, a i šta da vam matori sole pamet. Mi se tu svekrva mota , moja mama je cool . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 39 minutes ago, Paradoksologija рече Deca dođu, rastu, odu, supružnik ostaje - ili bi bar bilo lepo da ostaje - i posle dece. Ta veza lepo može da jača kroz zajedničko gajenje dece. Ovo je totalno moja bračna filosofija . Чунга Лунга, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 4 minutes ago, Natasa. рече Ovo je totalno moja bračna filosofija . Kada je imao 18 godina, moj sadašnji muž je rekao "Ti ćeš uvek biti ono najbolje što mi se desilo u životu, čak i kad budemo imali decu. Jer će deca biti ono najbolje što se desilo u našem životu." Sofija_, Дијана., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 3 hours ago, Natasa. рече Mi se tu svekrva mota Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука