Jump to content

Анкета: ко више оговара?

Оцени ову тему

На вама је  

15 члановâ је гласало

1. 1. да одлучите

• особе мушког пола
      5
    • особе женског пола
      10

Препоручена порука

Наравно да оговарање нема везе са полом. :0212_rolleyes: Или ипак има? :scratch_head: Шта кажете - ко више оговара и зашто? 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Особе мушког пола, радим са мушкарцима / искуствено / 

Е мили Боже кад они оплету, оцрне, кад они сагледају,  премере,оцене и процене,   па претворе у бла,бла,бла ...ниједно  женско им није ни прићи.

Убедљиво су веће алапаче од жена...бар ови са којима ја радим.....:ani_biggrin:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

To je individualno, ne moze se svoditi na onos musko ili zensko. Nekome se sav zivot svodi na ogovaranje i ljubomorisanje.

Подели на овим сајтовима

То пре има везе са менталитетом него са полом.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ronald рече

To je individualno, ne moze se svoditi na onos musko ili zensko. Nekome se sav zivot svodi na ogovaranje i ljubomorisanje.

Рони сори, али имам осећај да си ти веееелика, велика мушка  а......12:smeha: мислим чим си се први од мушких јавио на тему, има у томе нешто, има, има.:) 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече

Рони сори, али имам осећај да си ти веееелика, велика мушка  а......12:smeha: мислим чим си се први од мушких јавио на тему, има у томе нешто, има, има.:) 

A tesko kad od 10 dana osam ne progovorim nista:D

Подели на овим сајтовима

Ogovaraju i muškarci i žene.Zato što im je to kompenzacija za nezadovoljstvo samim sobom.To su obično vrlo iskompleksirane i frustrirane osobe.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Рапсоди рече

Особе мушког пола, радим са мушкарцима / искуствено / 

Е мили Боже кад они оплету, оцрне, кад они сагледају,  премере,оцене и процене,   па претворе у бла,бла,бла ...ниједно  женско им није ни прићи.

Убедљиво су веће алапаче од жена...бар ови са којима ја радим.....:ani_biggrin:  

Слажем се. :D

Моја је теорија да мушкарци више оговарају зато што је сада много мање друштвено прихватљиво да се било шта решава физичким обрачуном, па им ово дође као нека компензација у виду *вербалног, оно, боље ишта него ништа. :D

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Kratos рече

Ogovaraju i muškarci i žene.Zato što im je to kompenzacija za nezadovoljstvo samim sobom.To su obično vrlo iskompleksirane i frustrirane osobe.

И ја тако мислим, али онда на свету отприлике мање више има 99 посто искомплексираних и фрустрираних особа или  просто речено .... сви оговарају. 

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Рапсоди рече

И ја тако мислим, али онда на свету отприлике мање више има 99 посто искомплексираних и фрустрираних особа или  просто речено .... сви оговарају. 

Taj 1 % i vlada svetom exploatišuću frustracicije i komplekse.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Највише оговарају доконе комшинице и бабе у пензији које по читав дан сједе на балкону или за прозором па снимају све и свакога. КГБ је мала маца за њих.

Подели на овим сајтовима

Женске више интересују "социјалне интеракције" па више причају о томе ко је какав итд. Ви сте мајстори за те ствари.

Мушки приватно углавном причају о политици, спорту, хобијима, како добро изгледа нека женска и сл.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...