мирођија Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 2 hours ago, Рапсоди рече Мене интересује, откуда код деце / чак и сасвим мале / ђавоиманост. Шта су деца крива, односно, јасно је да нису. По којој логици ствари се такве ствари дешавају ? Или ту нема бар оне земаљске логике. По неком промислу или Божијем допуштењу јесте. Ако верујемо оној / многи тотално искључују ову могућност / ... да родитељи једоше кисело грожђе а деци трне зуби , да ли онда на тај начин једино можемо објаснити поседнутост деце ? Моји пријетељи су прошлог лета враћајући се са мора свратили у манастир Куманицу код Б.Поља да се поклоне моштима светог Григорија Куманичког и ту доживели непријатно искуство, да мало дете, дечкић од 5, шест година, посве обичан, приближивши се моштима св.Г.Куманичког одједном почиње да лаје и то гласом непримереним неодговарајућим / за мало дете . Значи постоје запоседнута деца, а наравно да деца нису крива . О чему се ради ? Ваљда само Бог зна . Слушала сам стару игуманију која је причала, да у породицу улази ђаво преко прљавог новца којим се очеви баве, и напада децу. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Управо сада, мирођија рече Слушала сам стару игуманију која је причала, да у породицу улази ђаво преко прљавог новца којим се очеви баве, и напада децу. Све је могуће... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Једно је сигурно, а то је да све нас демон искушава са променљивим успехом. Колико ће успеха да миа зависи од нас. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 3 minutes ago, мирођија рече Слушала сам стару игуманију која је причала, да у породицу улази ђаво преко прљавог новца којим се очеви баве, и напада децу. Čudi me kako elegatno zaobilazi dom Ražnatovićevih... Драшко, Милан Ракић, zuti car and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече Све је могуће... Иначе се радило о девојчици која је са пет-шест година почупала себи трепавице,потпуно. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Управо сада, Kratos рече Čudi me kako elegatno zaobilazi dom Ražnatovićevih... Не даје се сваком болеснику исти лек... PredragVId, мирођија and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 minute ago, Kratos рече Čudi me kako elegatno zaobilazi dom Ražnatovićevih... Сви видимо грешника, али не и када се каје. Рапсоди, Данче*, Aleksandra_A and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Мене интересује једно питање: Зашто се дешава када нека зла особа учини неко зло дело, то се на далеко чује, а са друге стране добра особа учини неко добро дело, ретко ко обрати пажњу на то? Bokisha је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 25 minutes ago, мирођија рече Слушала сам стару игуманију која је причала, да у породицу улази ђаво преко прљавог новца којим се очеви баве, и напада децу. Joj Bože http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Мене интересује једно питање: Зашто се дешава када нека зла особа учини неко зло дело, то се на далеко чује, а са друге стране добра особа учини неко добро дело, ретко ко обрати пажњу на то? ''Прилике којима нас је Господ окружио... то је први степеник у Царству Небеском,то је једини пут спасења за нас.Те се прилике мењају одмах када их искористимо,обративши горчину увреде,невоље,болести и напора у злато трпљења,негневљивости и кротости... Јер се ништа у животу не дешава случајно...Радост и туга,здравље и болест,пријатељи и непријатељи-све нам то Бог шаље...'' То би био мој одговор. Пг, Жика and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 13 minutes ago, Natasa. рече Joj Bože Већ се запитах што те нема? Добро је да призиваш Бога,па таман и тако. Али нешто бих ти рекла, откани ме се бре. Тражи себи одушка на другом месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 17 minutes ago, мирођија рече ''Прилике којима нас је Господ окружио... то је први степеник у Царству Небеском,то је једини пут спасења за нас.Те се прилике мењају одмах када их искористимо,обративши горчину увреде,невоље,болести и напора у злато трпљења,негневљивости и кротости... Јер се ништа у животу не дешава случајно...Радост и туга,здравље и болест,пријатељи и непријатељи-све нам то Бог шаље...'' То би био мој одговор. АМИН АМИН АМИН!!! О Боже зашто то сметнем с ума у малој метежности?праштај мени несмотреном..... и тако се насанкам и одреагујем безвезе...и одма 3:0 за противника мирођија је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Glede nasledjivanja greha u Svetom Pismu kaze: "Neka ne ginu očevi za sinove ni sinovi za očeve; svaki za svoj greh neka gine." (5. Moj. 24:16) "Koja duša zgreši ona će umreti, sin neće nositi bezakonje očevo niti će otac nositi bezakonje sinovljevo; na pravedniku će biti pravda njegova, a na bezbožniku će biti bezbožnost njegova." (Jezek. 18:20) I ne dajte olako misljenja i vodite racuna o sagovornicima. Imajte malo ljubavi i za ove ljude koje nista nikad videli a ne samo za one iz svoje okoline. RYLAH, Чунга Лунга, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Ovo je djavoimanost o kojoj govori Luka Jasenicki, zaista je ona prava manje strašna, jer je vrlo rijetka, i ti ljudi su mučenici, i ne muče druge... http://www.ekskluziva.ba/Majka-ubila-sina-nakon-sto-ju-je-uhvatio-u-sek-u-sa-djedom-/98626.html ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 hour ago, Ronald рече Dijana Kako mislis da se posledica grijeha prenose? Recimo, otac napravi nešto strašno, ili djed, sin ili unuk ispaštaju ako ništa od ljudi zbog toga... tako on trpi posljedice očevog grijeha. Malo sam se neprecizno i nespretno izrazila. Mi ljudi smo ti koji kažnjavamo grijehe otaca, braće, umišljene grijehe, ili naprosto mrzimo bez razloga pojedinca ili grupu. Ili otac zlotvor koji uništava porodicu (ili i majka, svejedno).. tu ne treba objašnjenje za ovu tezu, dakle, trpljenje posljedica tuđeg grijeha, prenošenje u tom smislu. Tu unuci i praunuci mogu da trpe, da naslijede neku organsku ili duševnu slabost ili boljku koje su nastale direkto kao posljedica iživljavanja i maltretiranja od strane zlotvora. Psihijatri to zovu sindrom druge generacije - da otprilike unuk zlog djeda strada od neke već porodične patologije. Osim tjelesnih bolesti tu su duševne, a postoji i pojam porodičnog nesvjesnog, kao i kolektivnog nesvjesnog. Ili grehovnim životom otac ili majka steknu neku organsku bolest npr. bolest jetre alkoholizmom, ili STD, i onda dijete trpi fizički kad mu se prenesu takvi geni, ili raste u utrobi bolesne/drogirane itd. majke. Kaludjerovic Sreten and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука