Данче* Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 У Паризу је одржан масовни протест против закона који дозвољава истополним партнерима ступање у брак и усвајање деце. Протест је одржан у недељу, саопштава Agence France-Presse. Организатори протеста су навели да је присуствовало 200 хиљада демостраната, што је скоро 10 процената свих становника Париза. Учесници протестне шетње су позвали на укидање закона који дозвољава ступање у брак содомитима. Демостранти су такође наступили против могућности вантелесне оплодње и сурогат материнства за истополне бракове. Учесници шетње су, пред председничке изборе, који ће се у Француској одржати за годину и по дана, поставили за циљ и дискусију на тему породице. Активисти покрета FEMEN су током протеста покушали да саботирају демостранте. Међутим, полунаге девојке је задржала полиција. Истополни бракови у Француској су били легализовани у мају 2013.г. Закон је дозволио таквим паровима да усвајају децу. Католичка црква је жестоко осудила овај закон. У Француској су много пута одржавани масовни протести против усвојеног закона. У протестима је учествовало десетине и стотине хиљада људи. Са руског Ива Бендеља Православие.Ru. obi-wan, Рапсоди, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Интересантно. Не бих никад ово очекивао од Француза. uros and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Realno je možda bilo 20-30.000 ljudi, a faktor je bila i kontroverzna najava dopuštanja korišćenja surogat-majki za dobijanje dece u istopolnim brakovima. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 8 minutes ago, -Владимир- рече Интересантно. Не бих никад ово очекивао од Француза. Pre bih ocekivao protest protiv normiranja standardnog heteroseksualnog braka. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Ima li negdje izvorne vijesti, pošto je ovo sa ruskog sajta? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Хвала Богу, да на свим меридијанима још увек има људи здраво мислећих, и то поприличан број . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 1 hour ago, Ronald рече Ima li negdje izvorne vijesti, pošto je ovo sa ruskog sajta? Evo sa Rojtersa. Данче* and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Ако једни кажу 200 хиљада, а ови други 24, то значи да је било неких 50-70 хиљада. :-) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Сваке године има овај протест у Паризу,мислим да сам и ја на форуму поставио извештај пре две-три године и зна да их буде преко сто хиљада,а било их је и другим градовима,Лиону мисим... -Владимир-, Милан Ракић, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 18 minutes ago, Зосима рече Сваке године има овај протест у Паризу,мислим да сам и ја на форуму поставио извештај пре две-три године и зна да их буде преко сто хиљада,а било их је и другим градовима,Лиону мисим... Zosima jesi rezervisao jednu paklicu Marlboro kanabisa? Џуманџи and Зосима је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 4 hours ago, Данче* рече Међутим, полунаге девојке је задржала полиција. Има ли нешто више о овоме? Зосима and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука