Jump to content

Затворена бирачка места у ЦГ, Амфилохије позвао грађане да се не окупљају на улицама. Ситуација напета!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е сад бојим се почиње каос. Према ЦЕМИ-ју, опзиција пада, а Мило расте, а опозиција тврди да има већину...

Подели на овим сајтовима

Ако се покаже да су Брајовићеви "Социјалдемократи" (отцијепљено крило Кривокапићевог СДПа) прешли цензус, онда је Мило уз њих и мањине сачувао власт. Ако они ипак не пређу цензус, остају му друге комбинације.:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, RYLAH рече

Не знам, заиста. Само кажем да ако ти неко отима нешто, није у традицији СПЦ да се повијеш и пузиш. Али заиста не знам зашто је Амфилохије издао овакво саопштење.

Али знам и кажем да овај позив директно иде на руку једино Милу и његовима.

Verovatno zato sto zna da je ovaj psihopata spreman da ubije tu omladinu koja bi izasla na ulice. Ne zna se sta je gore ili da izadju ili da ostanu kuci. Kakogod okrenes, izgleda da ne moze mirnim putem :(

Neka im je svima Gospod Bog na pomoci i samo da niko ne bude povredjen.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, florenntina рече

Verovatno zato sto zna da je ovaj psihopata spreman da ubije tu omladinu koja bi izasla na ulice. Ne zna se sta je gore ili da izadju ili da ostanu kuci. Kakogod okrenes, izgleda da ne moze mirnim putem :(

Neka im je svima Gospod Bog na pomoci i samo da niko ne bude povredjen.

Sjećam se proročanstva starca Tadeja (na internetu) da će u CG biti građanski rat i veliki haos... :( ne znam, radije bih da je fejk...

Ovamo u BH se ne smiruju vajni 'nacionalisti'. Bojim se da je Balkan opet bure baruta... :(( 

Ja ne bih mitropolitove riječi tako protumačila (tj.da ide na ruku aktuelnoj vlasti), već da hoće da spriječi krvoproliće međ' narodom. On je 'na brdu', pa više vidi no mi pod brdom.

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, R2D2 рече

Какве су постизборне коалиције могуће?

Мило са мањинамам и социјалдемократтама има већину, тј. више од 41 полсаника. Сад мијавља класић из ПГ да је још нејасна та Брајивићева социјладемократија и да су ту сад гласови ред величина неколико десетина да ли ће прешао цензус. За сада јесу и имају 2 и уз Бошњачка 2, Хрвате 1 и Албанце 1, ето 42 посланика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...