Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Е сад бојим се почиње каос. Према ЦЕМИ-ју, опзиција пада, а Мило расте, а опозиција тврди да има већину... Човек Жоја, АлександраВ, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Ако се покаже да су Брајовићеви "Социјалдемократи" (отцијепљено крило Кривокапићевог СДПа) прешли цензус, онда је Мило уз њих и мањине сачувао власт. Ако они ипак не пређу цензус, остају му друге комбинације. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 29 minutes ago, RYLAH рече Не знам, заиста. Само кажем да ако ти неко отима нешто, није у традицији СПЦ да се повијеш и пузиш. Али заиста не знам зашто је Амфилохије издао овакво саопштење. Али знам и кажем да овај позив директно иде на руку једино Милу и његовима. Verovatno zato sto zna da je ovaj psihopata spreman da ubije tu omladinu koja bi izasla na ulice. Ne zna se sta je gore ili da izadju ili da ostanu kuci. Kakogod okrenes, izgleda da ne moze mirnim putem Neka im je svima Gospod Bog na pomoci i samo da niko ne bude povredjen. RYLAH, Аурор and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 8 minutes ago, florenntina рече Verovatno zato sto zna da je ovaj psihopata spreman da ubije tu omladinu koja bi izasla na ulice. Ne zna se sta je gore ili da izadju ili da ostanu kuci. Kakogod okrenes, izgleda da ne moze mirnim putem Neka im je svima Gospod Bog na pomoci i samo da niko ne bude povredjen. Sjećam se proročanstva starca Tadeja (na internetu) da će u CG biti građanski rat i veliki haos... ne znam, radije bih da je fejk... Ovamo u BH se ne smiruju vajni 'nacionalisti'. Bojim se da je Balkan opet bure baruta... Ja ne bih mitropolitove riječi tako protumačila (tj.da ide na ruku aktuelnoj vlasti), već da hoće da spriječi krvoproliće međ' narodom. On je 'na brdu', pa više vidi no mi pod brdom. Џуманџи and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Какве су постизборне коалиције могуће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 6 minutes ago, R2D2 рече Какве су постизборне коалиције могуће? Мило са мањинамам и социјалдемократтама има већину, тј. више од 41 полсаника. Сад мијавља класић из ПГ да је још нејасна та Брајивићева социјладемократија и да су ту сад гласови ред величина неколико десетина да ли ће прешао цензус. За сада јесу и имају 2 и уз Бошњачка 2, Хрвате 1 и Албанце 1, ето 42 посланика александар живаљев and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 16, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 РТВ ЦГ уживо http://www.rtcg.me/tv/tv-uzivo.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Какве су постизборне коалиције могуће? Никакве, изгубили смо александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Mnogo je tesko rigovati izborni proces u Crnoj Gori. Milo je pred sobom jednostavno imao nemoguc izazov... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Da vam kažem nešto (ovako, u poverenju), ljudi ne razmišljaju mnogo, čuo sam da neki podržavaju određene stranke da bi dobili posao, sad koliko je tačno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука