Дијана. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Ronalde, nemoj mi govoriti šta ču da radim! Niti određivati šta je za brisanje. Muramasa nemoj nastavljati s idiotarijama u želji da sablazniš 'tupave vernike', valjda možeš da vladaš svojom voljom i sam odeš ako želiš da odeš. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 1 minute ago, Дијана. рече Ronalde, nemoj mi govoriti šta ču da radim! Niti određivati šta je za brisanje. Muramasa nemoj nastavljati s idiotarijama u želji da sablazniš 'tupave vernike', valjda možeš da vladaš svojom voljom i sam odeš ako želiš da odeš. Ok, mene banuj! http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 (измењено) 26 minutes ago, Muramasa рече Dobro, i ovaj vas odovor, nije bas u duhu ovog foruma, koji je ipak hriscanski. Naravno da treba imati toleranciju i postovanje prema drugima i drugacijim misljenjima, ali, ovakav vas govor, makar pricali i kroz sarkazam, nije odgovarajuci za jedan hriscanski forum. Vi ste ovde gost, u smislu, ne verujete i niste clan crkve. Ovo je hriscanski forum, postoje i posebne teme i za ateiste i sva verovanja, ali, mora da se postuje odredjen nivo kulture dijaloga i obracanja na forumu. Ne mozete, govoriti kao da ste u ordinaciji ginekologa. S punim pravom se moze i vama reci, 'prilicno zalosno' to sve deluje gospodine. Измењено Октобар 15, 2016 од Дијана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Ja ceo nisam u duhu ovog foruma. Onesposobio sam nalog i kad se izlogujem, nema nazad. Prema Jehovinim svedocima i njihovim mišljenjima ne treba imati ni malo poštovanja i treba ih ložiti kad god dođu da vrbuju. Kako si onesposobio nalog? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 8 minutes ago, Muramasa рече Ja ceo nisam u duhu ovog foruma. Onesposobio sam nalog i kad se izlogujem, nema nazad. Prema Jehovinim svedocima i njihovim mišljenjima ne treba imati ni malo poštovanja i treba ih ložiti kad god dođu da vrbuju. Mislim, da vas niko bas ne 'mrzi' na ovom forumu. Niti vas napada kao licnost i osobu, nego pricamo o vasim stavovima, i mojim naravno i nekog drugog. Odrasle smo osobe. U svakom slucaju, zelim vam srece u zivotu. Pozdrav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 6 minutes ago, Bokisd рече Mislim, da vas niko bas ne 'mrzi' na ovom forumu. https://pouke.org/forum/topic/44697-raskrštava-se/?do=findComment&comment=1513039 АлександраВ and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 On 13.10.2016. at 11:05, Јанко рече Не бих се сложио. Пре ће бити да не иду истим стазама, а почетак (стварање) и циљ (вечни живот, победа над смрћу) су им исти... Са овим уопште се не би сложио, циљ науке је да створи једну теорију свега и да са том једном теоријом објашњава све што се дешава у природи. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 3 hours ago, Дијана. рече Ronalde, veoma si pristrasan, djevojka se sprdala. Hvala Дијана. Sve ono je bio sarkazam, izvinjavam se članovima ako sam preterala. -Владимир- and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Dijana Ona se sprdala, a Muramusa i ja kad se sprdamo ti brises poruke. Sve mi je jasno, ti to uvijek radis kad ti se ne svidjaju necije poruke. Nikad ali nikad ne mozes na forumu da znas da li se neko zezao ili nije, medjutim ti si izgleda vidovita jer uvijek mislis da dobro pretpostavljas, ali kod vecine ljudi se to pokazalo pogresno. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 43 minutes ago, Ronald рече Dijana Ona se sprdala, a Muramusa i ja kad se sprdamo ti brises poruke. Sve mi je jasno, ti to uvijek radis kad ti se ne svidjaju necije poruke. Nikad ali nikad ne mozes na forumu da znas da li se neko zezao ili nije, medjutim ti si izgleda vidovita jer uvijek mislis da dobro pretpostavljas, ali kod vecine ljudi se to pokazalo pogresno. Što se mene tiče može i moje poruke da pobriše, nemam ništa protiv. Ali iz moje poruke vrišti sarkazam (ili drugim rečima, ko sam ja da pričam o egzorcizmu?), tako da je ta stvar jasna. Ne bih da se stvaraju bilo kakve tenzije, ali bila sam primorana da odgovorim Muramasi tim tonom jer je u jednom momentu počeo da preteruje. Protiv ateista nemam ništa, niti protiv ljudi bilo koje veroispovesti. Ne diskriminišem nikoga, čak ni homoseksualce, apsolutno nikoga. Gledam kakav je čovek, to je jedino što se na kraju računa. Bog je u delima, u ljubavi... Možda je Muramasa hiljadu puta bolji čovek od mene ili od ko zna koliko nas koji idemo u crkvu... ko to može znati sem Boga?... Ali, u ovom kontekstu, u ovoj temi, odreagovala sam na njegove konstantne prozivke, ironijom. Eto, toliko. АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 14 minutes ago, Debora рече Što se mene tiče može i moje poruke da pobriše, nemam ništa protiv. Ali iz moje poruke vrišti sarkazam (ili drugim rečima, ko sam ja da pričam o egzorcizmu?), tako da je ta stvar jasna. Ne bih da se stvaraju bilo kakve tenzije, ali bila sam primorana da odgovorim Muramasi tim tonom jer je u jednom momentu počeo da preteruje. Protiv ateista nemam ništa, niti protiv ljudi bilo koje veroispovesti. Ne diskriminišem nikoga, čak ni homoseksualce, apsolutno nikoga. Gledam kakav je čovek, to je jedino što se na kraju računa. Bog je u delima, u ljubavi... Možda je Muramasa hiljadu puta bolji čovek od mene ili od ko zna koliko nas koji idemo u crkvu... ko to može znati sem Boga?... Ali, u ovom kontekstu, u ovoj temi, odreagovala sam na njegove konstantne prozivke, ironijom. Eto, toliko. Tvoje poruke su tvoja stvar, medjutim kad se Muramusa i ja salimo na isti nacin Dijana ih obrise jer u njima vidi da provociramo vjernike, meni licno kaze da sam netrpeljiv prema konzervativnim stavovima vjernika. I ti mozes da se salis i da provociras njega zbog njegovih stavova, to niko ne moze da vidi ili da zna, ali kad nekome kazes da je "zaposjednut Sotonom" ili da je "Sotona u njemu" cak i u sali to uopste nije blaze od Muramusinih suprotnih izjava ili trolovanja. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 1 hour ago, Ronald рече Dijana Ona se sprdala, a Muramusa i ja kad se sprdamo ti brises poruke. Sve mi je jasno, ti to uvijek radis kad ti se ne svidjaju necije poruke. Nikad ali nikad ne mozes na forumu da znas da li se neko zezao ili nije, medjutim ti si izgleda vidovita jer uvijek mislis da dobro pretpostavljas, ali kod vecine ljudi se to pokazalo pogresno. Ronalde, ona je zaista bila sakrastična jer je Muramasa provocirao i ona je odgovorila provokacijom na provokaciju. Pri tome ona ni iz daleka nije upotrijebila stvarne optužbe, uzvike, kao npr. Velavela i takvi. Ono što je M. tu rekao je bilo estetski i sadržajno neprikladno, da ne kažem odvratno i zastrašujuće. Djeca i čiste duše koje čitaju će se sablazniti, a neki bolesnici dobiti i neke čudne ideje. Jasnije? Briga me za tvoje uopštene optužbe. Debora and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 12 minutes ago, Ronald рече to uopste nije blaze od Muramusinih trolovanja. Edited пре 7 minutes by Ronald 1. pogrešno. 2. pristrasno suđenje si (iz nekog razloga podržavaš radije antiteističkog trola a ne normalnu hrišćanku). 3. nije tvoje da sudiš. Debora је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 1 hour ago, Дијана. рече 1. pogrešno. 2. pristrasno suđenje si (iz nekog razloga podržavaš radije antiteističkog trola a ne normalnu hrišćanku). 3. nije tvoje da sudiš. Pa djeca se mogu sablazniti i na njene poruke ukoliko ne shvate da je sarkazam, bar tako vjeroučitelji prestrave djecu sa Sotonama koji zapsjeda, Ognjenim paklom u kojem se gori itd. Mozda se i pojedini vjeroučitelji sale? Mnogi roditelji su zbog toga prestali da vode djecu na vjeronauku.Ja ne sudim već ti sa tvojim nastupima, pošto uvijek slabo prosudjujes šta koga vise sablaznjava, gdje ko grijesi, onda u kakvom je ko emotivnom i duhovnom stanju, šta ga muči, šta ne radi dobro itd. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Imas neku potrebu da sudis meni, ne vidim svrhu da to pises ovde, slobodno mi pisi na pp sta te muci. O ovome vise necemo raspravljati. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука