Jump to content

Tema za predstavljanje ili prozivku onih koji menjaju forumska imena :)

Оцени ову тему

Дијана.

Препоручена порука

@gor.anger @Postomolitvom @ Ел Торнеро @ Благовесник

Који сте бре ви стари форумаши? Или са црква.нет? Који вам је ник био прије, или ако сте нови, дајте неко име, крштено име или лични надимак, а не шпанска села... :1314_womens:

Нпр. Благовесник је неки стари форумаш, постомолитвом ме подсјећа на Жедан да се о вери збори, али није он, Ел Торнеро није Шпанац евидентно, Ангер ми буди гњев, а не знам на ког се љутим итд. :0120_angryy:хм...

Дајте да се упознамо прије него вам безвезни никови постану бренд :nene:

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Нова (и зелена) сам овдје, као што и ник каже, Адриана се зовем а може и Јадранка :) ја углавном ћутим и слушам, односно читам, а кад се опустим сморићу вас :) поздрав за форумаше!

Sent from my HTC Desire 626G dual sim using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла! Опусти се слободно, ми то волимо... [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Адриана92 рече

Помаже Бог! Нова (и зелена) сам овдје, као што и ник каже, Адриана се зовем а може и Јадранка :) ја углавном ћутим и слушам, односно читам, а кад се опустим сморићу вас :) поздрав за форумаше!

Dobrodošla na forum! :)

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Адриана92 рече

Dobrodošla,i opusti se slobodno i piši.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Адриана92 рече

Бог ти помогао!

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Дијана. рече

@gor.anger @Postomolitvom @ Ел Торнеро @ Благовесник

Који сте бре ви стари форумаши? Или са црква.нет?

Благовесник је Веља, колико сам укапирао. А Торнеро опасно звучи као Сунцокрет :)  За другу двојицу већ не бих знао...

Подели на овим сајтовима

hm, nisam kod Tornera primijetila S. misaoni sklop, ali ne mora da znači da sam genijalnija od tebe :D

Znači, Blagovesnik je Velja? Ok. Veljo, blaženi teolože, što nas zbunjuješ.

postomolitvom samo ima istu sliku kao Žedni, a izgleda je Đetić.

i kako me ovaj anger nervira, ne reče jel' Goran il' nije :)) 

Подели на овим сајтовима

On 10/8/2016 at 10:11, RYLAH рече

Уствари, ово би можда и било најбоље на овој теми: кад вас интересује нечији бивши ник, "прозовите" га да се објасни :)

Ili, ponukani naslovom, otvorite sopstvenu paralelnu arhivu, staromodni log fajl, svesku u koju cete na kraju svakog radnog dana beleziti da li je bilo promene imena clanova koji su "pod specijalnim merama". Neka Vas podrum bude Vasa riznica informacija!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

pozdrav svima

moje ime je Goran. Forum sam prvi put posjetio lani i nešto malo sam pisao kao Vrhovac. Nije mi se dopala cijela priča pa sam odlučio da se povučem. Ponekad sam štogod pročitao i sve dok me pokojni Muramasa nije inspirisao sa nekom pričom o pravednom gnjevu da napravim nick st.anger a onda kasnije nadogradim u goranger. Sad mogu reći da mi se forum dopada i da se polako učim virtuelnom suživotu. Masa stvari me iznervira ali isto tako me pouke često pozitivno iznenade. Neko napisa da je važno iskustvo (učestvovanje) na forumu i uviđam da je stvarno tako. Tek od povratnih informacija ima neke vajde.

rudarski pozdrav svima

SREĆNO

Подели на овим сајтовима

Е драго ми је Горане, а шалила сам се да ме нервираш, симпатичан си ми наравно, а и Врховац је био, сјећам га се. Дакле, висока Крајина. Мој стари је из Лијевче поља. Живјела сам и радила 10-ак год.у Бањалуци. Сад нигдје не радим и не живим за стално. И тако... :drugarstvo:

покојни мурамаса :))  вјерујем да васкрсава повремено овдје јер не може да нам одоли... :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...