Jump to content

Кандидоваћу се за председника Србије- Andrej Fajgelj

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Će da glasam za njega.Lud je ko struja.:ok:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Vidim sada da je Andrej gradio neku kucicu , od drveta i zemlje , mene zanima da li je ona zavrsena i kako sada izgleda , s obzirom na to da nas ceka duga i hladna zima , a valjalo bi da je do sada vec pokrivena ...

Da li je sebi postavio neki rok za zavrsetak i eventualno useljenje ? 

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016 at 13:23, Arsenija рече

Vidim sada da je Andrej gradio neku kucicu , od drveta i zemlje , mene zanima da li je ona zavrsena i kako sada izgleda , s obzirom na to da nas ceka duga i hladna zima , a valjalo bi da je do sada vec pokrivena ...

Da li je sebi postavio neki rok za zavrsetak i eventualno useljenje ? 

Konačno pravi nefalšovani Moravak za predsjednika Srbije! :D

http://bit.ly/2cWCdAB

Grave information for František Fajgel, located in the hřbitov Orlová - města Orlové, Orlová Moravian-Silesian Region (Ostrava, Czech Republic). This headstone image, GPS location and personal data were contributed and verified by volunteers to provide you with the most valuable cemetery and genealogy data in the world.

https://billiongraves.com/grave/František-Fajgel/13935268#/

To budu neki njegovi dalji rodjaci ili čak i pretci.

At žíje moravské Srbsko!

TRR347713_151710_2299414.jpg

Slovanská Epopej (Mucha) byla k vidění naposledy, stěhování nezvrátil ani protest

Fotogalerija

Подели на овим сајтовима

Nista ne razumem . :D

I kako ce gradjani da mu povere drzavu na upravljanje  ? 

P.s. Iskreno mene ovo podseca na bajku o 3 praseta ...

P.s.s. Samo za Zajrona .   ;)

:351780:

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Arsenija рече

Pa šta kako, Srbsko vždy bylo moravské, že? :D

Velká Morava

Stránka Morava (srbská řeka) byla sloučena s touto

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Arsenija рече

Aha, sad sam razumio. To aludirate Arsenijo, na činjenicu da su Moravaci veći katolici od Poljaka

Iraca i Hrvata zajedno i veći papisti i od najfanatičnijih katoličkih Filipinki, te su za njih dječiji vrtić. :D

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Katolická_AO

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Kratos рече

Će da glasam za njega.Lud je ko struja.:ok:

Највероватније ћу гласати и ја за њега.

Није он луд. Човек има борбени дух и спреман је на конкретне, ако је неопходно и радикалне методе. Онај ко треба да изведе радикакне потезе, Војвода Шешељ је нешто утихнуо. Разлог не знам који је. Да ли чека Вучково преобраћење, или је уцењен Хагом, или нешто треће, није ми познато.

Андреј је млад, образован, до сада некорумпиран. Велики је патриота, упућен православни верник, породичан човек. Модеран, али чувар традиционалних вредности, борац против негативних трендова на свим пољима. И што је најбитније има петљу(да не кажем нешто друго :D )  да се бори и жртвује на терену, а не само на речима.

Нека га Бог благослови и води у свету политике. До победе!

П.с. @Zayrone, тако ти Мораве не спамуј ми објаве. Више пута сам ти то рекао. Како те није срамота да опет радиш исто? Ј те ти клипови и текстови чешки који везе немају са темом баш. Човеку се каже једном, двапут, трипут... а теби не вреди милијарду пута. 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ignjatije рече

@Zayrone, тако ти Мораве не спамуј ми објаве. Више пута сам ти то рекао. Како те није срамота да опет радиш исто? Ј те ти клипови и текстови чешки који везе немају са темом баш. Човеку се каже једном, двапут, трипут... а теби не вреди милијарду пута. 

O kakvom to sad spamovanju je riječ? Pišem strogo k temi. Neko takav porijeklom Moravak (što sam objasnio) bude taj najbolji kandidat za predsjednika Srbije što ste ga imali ikada. A ne půjde domů (video) do Moravian - Silesian region jer sad ima važnijeg i neodložnog posla u Srbiji.

:)

Подели на овим сајтовима

Ontopik

Cirkus nije kompletan ako nema klovnova.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, cloudking рече

Ontopik

Cirkus nije kompletan ako nema klovnova.

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Joj nama bi baš on dobro došao na ove naše krajske izbore sad u petak i subotu 7./8. 10. 2016.da nam digne tu moravské povstaní, takav ustanak baš sad trebamo, nismo ga imali kakav treba već 400 godina ovdje! Da skinemo tu bagru desne tunelare i lopove i lijeve sociopate.

http://www.alternativaproceskourepubliku.cz/

Alternativa pro Českou Republiku

Alternativa pro ČR - Praha

image016.jpg

Hampl nasazuje do boje o senát těžkou vojenskou techniku

Подели на овим сајтовима

Др Фјагељ јесте несумњиво из добре интелектуалне куће, образован човјек, надам се и добар отац четворо дјеце.

Несумњиво да је био под великим притиском као директор КЦ Новог Сада (хајка у Културном додатку Политике), али баш то да је на притисак реаговао унижавањем и туђег и личног достојанства, не чини му озбиљну препоруку за функцију која подразумева разноврсне притиске. Осим ако моравска крв не помогне, што рекао @Zayron.

@cloudking jе лијепо одредио контекст те егзотичне кандидатуре.

Када би она имала циљ да се избори за неку конкретну ствар, нпр., када се моја учитељица медицине и морала, професорка Дана Грујачић, кандидовала за предсједницу, она је првенствено имала у виду да се избори за "гама-нож" за неурохируршке болеснике. Другачијим апелима није успјевала да анимира политичаре. Сада је у томе успјела, и, кажем, када би се кандидати без страначке инфраструктуре борили за неки конкретан, чинило се и ситнији, циљ, то би имало веће ефекте, него овако...

Подели на овим сајтовима

Imace sada, moze biti, opasnog protivkandidata u vidu Vuka Jeremica koji je kao demokrata i kao patriota istovremeno. A ovde mnogi vole sve to kao ovo i kao ono pa mislim da on ima veliku nefer prednsot u odnosu na Andreja i ostale full patriote.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...