florenntina Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 A sta je sa onom kako bese...mislim da je Svetlana Cenic? Svojevremeno sam citala neke njene intervjue i delovala je ok. Je li ona u politici uopste? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Evo sad je citam na tviteru. Izgleda da je malo odlepila (a ko nije) ali mi je ovaj tvit fenomenalan, plakala sam od smeha https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Cirilo U subotu prije referenduma, kažu ljudi mom prijatelju idi zaduzi pušku tamo u jednom mjestu, biće problema, imaju oni nekoliko pušaka. Ja se odvalio od smijeha. Pitam ih ja gdje vi živite i o čemu mislite, koji ljudi će vaš napasti? I kad je prošlo mirno pitam ih ja šta je bilo? Medjutim, ko bi mogao zaista proizvesti probleme? Radikalne vehabije ukoliko počnu da se gomilaju, ali ne Srbima, već svima kao sto i hodzama u BiH već prave. Ali to je onda problem i za EU. Tačno problemi dolaze sa vrha, a ljudi u nacionalizmu nalaze nekakvu sigurnost i toga se moraju osloboditi ukoliko hoće naprijed. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 hour ago, Ronald рече Ma nije u pitanju nikakav opstanak, to mediji potpaljuju, Evo Brcko kao treći entitet je najbolji pokazatelj da Srbi, Bošnjaci i Hrvati mogu mirno da saradjuju i žive, a samo 15.godina je za to trebalo i najmirniji je grad u BiH od 2000. godine. Izmjenjuju se na vlasti Srbin, Hrvat ili Bošnjak itd. Medjutim od korupcije ovaj grad pati mnogo i ako ima budžet preko 200 miliona KM. Mislim Dodik je referendumom skupio poene za izbore i on odlično zna da nema nekog pritiska na njega jer RS i sad funkcioniše kao samostalna. Pa to znaju svi iz EU. Druga je stvar Rile sto je on toliko toga pokrao i zadužio RS, pa ukoliko padne, mogao bi na robiju. Mislim i Bakir je isti samo se on dosta ranije nakrao, znamo kad, on potpaljuje, ovaj odgovara, ljudi se primaju i ako se druže i sami tome smiju, ali opet glasaju za njih, mada i alternativa je uzas. Znaju svi da od Unitarne BiH nema nista, i ja sam svakako za odvajanje na cetiri dijela, decentralizacija jeste rešenje u BiH, mada ovi iz EU ne smiju to da podrže zbog nestabilnosti u BiH, ali i drugim državama EU, mada situacija uopšte nije takva kako je mediji prikazuju, svi znaju da je za BiH najbolje odvajanje na dijelove ili da čekaju izumiranje generacija. Mislim da će se i desiti podjela, mada me Dodikove metode lopovske nerviraju. Njemu i Bakiru odgovara ta retorika prije izbora, do njih je ima vrlo malo, više se svadjaju oko nekih nebitnih stvari i troše pare. Ma kakvo tržište ovde, nema od toga nista, trula je država i to je to i neće nikad profunkcionisati, mada su mladje generacije manje opterećene nacionalizmom, ali šta da ti kažem kad i profesori kroz njega ocjenjuju djake i tako im unose nemir. Mladji ljudi bi došli sebi da nema ovih starijih koji ih potpaljuju. Скроз бих се сложио са твојом причом, да причу о реконфигурацији Дејтона нисам чуо од светских политичара који имају неку реалну моћ, а не само од наших балканских шабана. Поред тога, Република Српска више нема ни своју војску, тајне службе, судство, замало да изгуби и полицију, направљен је дистрикт Брчко да би се РС расекла на два дела, на Уставном суду БиХ се доносе бизарне одлуке у вези са РС (ту не мислим само на ову последњу), муслимански ратни злочинци се уопште не процесуирају или се истраге о њима једностасвно стопирају од стране Тужилаштва БиХ (које је такође преузело ингеренције РС Тужилаштва), буџет се распоређује неравномерно, а и кад гледаш економију, РС је изгубила неколико већих пројеката јер су добили сметања из Федерације. Поред тога, све више и више политичара који се баве БиХ причају да је БиХ "нефункционална", и да је "превише компликована", и да "мора да се заврши посао започет Дејтонским споразумом", с тим што они под тим подразумевају унитаризацију а не дисолуцију. Значи, не палим се ја на Додикове приче, он себе представља као спаситеља универзума, није то фрка, ал далеко од тога да све те приче немају основа у реалности. И далеко од тога да РС не прети покушај утапања и нови и нови насртаји на аутономију РС и њене ингеренције. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 2 hours ago, Ronald рече Ma nije u pitanju nikakav opstanak, to mediji potpaljuju, Evo Brcko kao treći entitet je najbolji pokazatelj da Srbi, Bošnjaci i Hrvati mogu mirno da saradjuju i žive, a samo 15.godina je za to trebalo i najmirniji je grad u BiH od 2000. godine. Izmjenjuju se na vlasti Srbin, Hrvat ili Bošnjak itd. Medjutim od korupcije ovaj grad pati mnogo i ako ima budžet preko 200 miliona KM. Mislim Dodik je referendumom skupio poene za izbore i on odlično zna da nema nekog pritiska na njega jer RS i sad funkcioniše kao samostalna. Pa to znaju svi iz EU. Druga je stvar Rile sto je on toliko toga pokrao i zadužio RS, pa ukoliko padne, mogao bi na robiju. Mislim i Bakir je isti samo se on dosta ranije nakrao, znamo kad, on potpaljuje, ovaj odgovara, ljudi se primaju i ako se druže i sami tome smiju, ali opet glasaju za njih, mada i alternativa je uzas. Znaju svi da od Unitarne BiH nema nista, i ja sam svakako za odvajanje na cetiri dijela, decentralizacija jeste rešenje u BiH, mada ovi iz EU ne smiju to da podrže zbog nestabilnosti u BiH, ali i drugim državama EU, mada situacija uopšte nije takva kako je mediji prikazuju, svi znaju da je za BiH najbolje odvajanje na dijelove ili da čekaju izumiranje generacija. Mislim da će se i desiti podjela, mada me Dodikove metode lopovske nerviraju. Njemu i Bakiru odgovara ta retorika prije izbora, do njih je ima vrlo malo, više se svadjaju oko nekih nebitnih stvari i troše pare. Ma kakvo tržište ovde, nema od toga nista, trula je država i to je to i neće nikad profunkcionisati, mada su mladje generacije manje opterećene nacionalizmom, ali šta da ti kažem kad i profesori kroz njega ocjenjuju djake i tako im unose nemir. Mladji ljudi bi došli sebi da nema ovih starijih koji ih potpaljuju. Надам се да си у праву што се нових генерација тиче. Само се понекад плашим да неће бити ништа боље јер од Другог св. рата до 91. су се измењале генерација, али је мржња остала. Тако и од 95. до данас је прошло 20 година, па опет имаш неке нове нетрпељивости између Србије и Хрватске. Мада, имам утисак да је у Босни на свакодневном нивоу боље што се тиче тих односа него у Хрватској. Међутим када погледаш да је РС морала да мења грб, да јој је оспорен дан државности, да су морала да се мењају имена градова, да је прича о дешавањима у рату и даље скроз једнострана, да се потенцира на геноциду итд итд, тешко је одупрети се утиску да постоји притисак на самосталност и да је то све само Додикова бајка (иако он то свакако користи за све паре). александар живаљев and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 3 minutes ago, RYLAH рече оред тога, све више и више политичара који се баве БиХ причају да је БиХ "нефункционална", и да је "превише компликована", и да "мора да се заврши посао започет Дејтонским споразумом", с тим што они под тим подразумевају унитаризацију а не дисолуцију. Само се питам имају ли ти људи грам мозга у глави, када замишљају да се два милиона људи, тј. пола становништва, може просто изигнорисати и увући у нешто "заједничко"... Још бих разумео да се ради о неким великим либералима и утопистима, али пошто је у питању СДА и сл, могу да претпоставим како би то зајдничарење по њима изгледало. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 3 hours ago, RYLAH рече Скроз бих се сложио са твојом причом, да причу о реконфигурацији Дејтона нисам чуо од светских политичара који имају неку реалну моћ, а не само од наших балканских шабана. Поред тога, Република Српска више нема ни своју војску, тајне службе, судство, замало да изгуби и полицију, направљен је дистрикт Брчко да би се РС расекла на два дела, на Уставном суду БиХ се доносе бизарне одлуке у вези са РС (ту не мислим само на ову последњу), муслимански ратни злочинци се уопште не процесуирају или се истраге о њима једностасвно стопирају од стране Тужилаштва БиХ (које је такође преузело ингеренције РС Тужилаштва), буџет се распоређује неравномерно, а и кад гледаш економију, РС је изгубила неколико већих пројеката јер су добили сметања из Федерације. Поред тога, све више и више политичара који се баве БиХ причају да је БиХ "нефункционална", и да је "превише компликована", и да "мора да се заврши посао започет Дејтонским споразумом", с тим што они под тим подразумевају унитаризацију а не дисолуцију. Значи, не палим се ја на Додикове приче, он себе представља као спаситеља универзума, није то фрка, ал далеко од тога да све те приче немају основа у реалности. И далеко од тога да РС не прети покушај утапања и нови и нови насртаји на аутономију РС и њене ингеренције. Pazi postoje dva problema. Dodikovi katastrofalni odnosi sa USA u zadnje vrijeme i prodaja svega i svačega u državnom vlasništvu Rusima, koji su dosta oštetili privredu, uništili bi je svi bez vladavine prava. Naravno problem je i pitanje tih referenduma u Evropi i za EU. Ako okidač bude u Kataloniji, RS će imati slobodu da ga sprovede, medjutim ona nema podršku čak ni od Srbije ili Rusije. Medjutim da je Dodik bio pametan trebao se prikloniti USA koja bi mu i omogućila sve jer oni kontrolišu Balkan, pogotovo jer je Federaciji teško da raskine odnose sa Turskom i kretenom Erdoganom koji ima bolje odnose sa Rusijom. RS je od 2000. godine krenula kao bolji entitet, cak je vlast prije Dodika i pokušala nešto, ali on je sve upropastio, zadužio i uništio privredu, a za oporavak mu nije trebala dodatna pomoć, uopste nije bitno sto ovi iz Federacije otkidaju veći dio kolača. Brcko je dobar experiment i nije ni na čiju štetu, osim pojedinca zbog lopovluka, pokazao je da ljudi mogu zajedno, e sad kada je kriminal u pitanju nema ni vjere ni nacije, svi kradu zajedno.Pametnije je bili da su Njemci uzeli sve u svoje ruke i išli do kraja, jer ove zadnje dvije tri vlasti fudbalski stadion grade preko deset godina. Dodik nema podršku nikoga upravo zbog njegovog kretenisanja. Evo ti Djukanovica, uveo sankcije Rusiji, USA odmah intervenisala u vezi NATO, a nije nista turista iz Rusije izgubio, komotno ruskih mozes pričati. Da li je to loše? Nemam pojma, vidjecemo, ali za sad on ide uz jače i ako je diktator i kriminalac, mudriji je od Dodika. Dodika svi odbiše i niko ga nije podrzao, Putin mu je rekao da oladi, a primio ga na par minuta, hehehe. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Srki Ja se slažem sa tobom i Riletim, ali Dodik samo prvi frku kad njemu gori pod nogama, izgubio je podršku od svih, a mogao je imati upravo zbog dva miliona Srba koji bi mogli da žive sa svima, da ne dopuštaju političarima da im vode život. U realnosti ljudi funkcionišu, ali na političkom nivo to je katastrofa. Oko pojedine zapaljive retorike više se prašine digne u medijima u Srbiji nego u BiH, većina ljudi to osudi. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Rile U vojsci BiH imas i Srba mnogo, medjutim čitava vojska je uništena, sve je to slabo. Njima je svima san da idu u Irak i uzimaju 6000 dolara mjesecno. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Тако су причали приче о заједништву ови из СДП и Антине странке, па је испало да је глас дат њима отишао СДА и ХДЗ. Исто и они који су послушали Вука Драшковића и бојкотовали изборе. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Коментар: Миле Мирослав Филиповић | 04. октобар 2016. 12:03 Социјалдемократе Милорада Додика потопиле су опозициони Савез за промене на локалним изборима у Српској СОЦИЈАЛДЕМОКРАТЕ Милорада Додика потопиле су опозициони Савез за промене на локалним изборима у Српској. Најјача српска партија, са коалиционим партнерима, освојила је власт у 46 општина и готово удвостручила број освојених начелничких и градоначелничких мандата, забележили су раст са 17 на чак 39! Највећи губитник избора је Савез за промене, који је изгубио власт у 14 општина у РС. Посебно болан за њих је "пад" Требиња, али и Прњавора, Градишке, Вишеграда и Пала, некада бастиона СДС. Драгана Чавића "прегазио" је Игор Радојичић у трци за градоначелника Бањалуке, са разликом од 15.000 гласова. Шта се десило, па се у РС поново десио "есенесдум"? Да ли је фотељашење опозиционара у Сарајеву и сарадња са Изетбеговићем и странцима, како то кажу у СНСД, толико ослабила СДС? Па и СНСД је годинама био у власти са СДА. - Величанствена победа! Народ је показао какву власт хоће. Ето вам сад ваш Бакир, опозиционари! - славио је Додик победу. Огромна незапосленост, "минималац" од 370 КМ, најниже пензије од 190 КМ, недостатак воде и путева у бројним општинама, уз хипербогатство људи блиских власти, нису ослабили СНСД, који у РС влада непрекидно од 2006. Национална питања у кампањи победила су економска, за која се залагао Младен Босић. Шта је узрок стрмоглавог пада СДС, који годинама указује на криминал и корупцију неслућених размера у РС? Харизма Додика, који је обишао целу РС и изборе "изнео" на својим леђима? Теза о "издаји опозиционара", коју су у СНСД поновили 1.000 пута - примила се у народу? Претње ратом из Сарајева? Подршка Путина? Или, референдум о Дану РС, као интегративни фактор у РС у корист СНСД? Босићу, шта и како даље? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Октобар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 НА ЛИЦУ МЕСТА Срби стрепе од Бакирове математике Предраг ВАСИЉЕВИЋ | 04. октобар 2016. 21:21 | "Новости" у Сребреници, где се још броје гласови са избора иако је победник познат. Плаше се фалсификовања листића из Федерације који су на страни Дураковића Фото Игор Маринковић СВИ у Сребреници који знају математику на нивоу четвртог разреда основне школе знају да је српски кандидат Младен Грујичић победио на изборима и да је он нови начелник ове општине. Сви они Сребреничани који више верују високој политици у којој један плус један не мора да буде два још не верују у резултат на семафору који каже да ће Ћамил Дураковић ускоро морати да изађе из свог начелничког кабинета и општинске зграде. Срби стрепе да ће велике западне силе уз помоћ сарајевских извршитеља покушати да изведу још једну алхемијску режију на штету нашег народа. Бошњачки лидери, али и њихови гласачи, управо се уздају баш у тај сценарио. У том амбијенту дише Сребреница три дана пошто је народ на изборима рекао своје и откад је Младен Грујичић, иза кога су стале све српске странке, прогласио убедљиву победу. Конкретно, Срби страхују од правног вандализма, од поништавања гласања и на местима где није било приговора као и од грубог фалсификовања и напумпавања гласова из федерације и дијаспоре који су више на страни Дураковића. Тренутни резултат је 3.957 гласова за Грујичића, а 1.645 за Дураковића. Практично, у игри је још потенцијалних 3.300 гласова који стижу писмима и из иностранства, али Грујичић је убеђен да они ништа не могу да промене. - Не постоји математика по којој Дураковић може да добије изборе које је изгубио. Имали смо контролоре у готово свим изборним местима у Федерацији и он је на њима добио највише 1.000 гласова. У дијаспори, од укупно 1.600 уписаних бирача, ми имамо око 500. Избори су завршени. Морамо сада да будемо мирни јер Дураковићу одговарају ексцеси и инциденти - упозорава Грујичић. Дураковић пак не признаје пораз док се сви гласови не преброје. На улазу у свој кабинет кроз осмех нам каже: - Видите, још сам у својој канцеларији. Признаћу пораз ако резултати покажу да сам изгубио. Али, Грујичић је већ у недељу увече подигао тензије у граду прогласивши победу. Провоцирали су Бошњаке заставама Србије и скандирањем на екавици "победа" уместо "побједа", како се код нас говори. Опречни ставови, али у згради Општине и српски и бошњачки политичари труде са буду љубазни једни према другима. Више осмеха на лицима представника нашег народа: - Срби и Бошњаци живе мирно у Сребреници. Нема инцидената. Али бојимо се да неко са стране, као што је то било увек, не умеша прсте и не потпали неку варницу. То би ишло наруку бошњачком кандидату који је изгубио изборе. А питамо се и зашто би се избори било где понављали кад приговора на бирачким местима није било - опрезан је Милош Миловановић, председник Скупштине општине. Да су Срби јединствени како пре тако и после избора, уверава нас Момчило Цвјетиновић, први човек локалног СДС, иначе директор школе коју заједно похађају српска и бошњачка деца: - Логично је да Дураковић не верује да је изгубио. Он неће у то веровати ни кад Грујичић уђе у кабинет. Притисцима и високом политиком сви су могли да се баве до 2. октобра. Дураковић тврди да Срби провоцирају Док се у медијима диже политичка тензија о којој извештавају светски медији, улице Сребренице су готово пусте. Младих скоро да нема, кафане су празне, ништа не наговештава било какве чарке. Прилично учмало. - Бошњаци су на власти 17 година и не могу да прихвате пораз - анализира колективну психологију Обрен Андрић Бато (55), сребренички угоститељ. - Код мене у ресторан долазе само Срби, а општински главаши репрезентацију троше искључиво у њиховим кафанама. Они су били власт само за свој народ. Ипак, по неким кафићима седе заједно Срби и Бошњаци. У једном сепареу затичемо Ратка, Месудина и Хасу. Испред њих тузланско и "јелен" пиво. Свако пије "своје". - Не интересује нас ни политика ни избори. Па зар то гласање није завршено - говоре нам углас. Највећа мука у Сребреници је беда. Она је заједничка за све. Млади толиком брзином одлазе да нико од наших саговорника не зна тачно колико становника данас има ова варошица. Као што не знају ни изборне резултате. Бошњаци мисле да их има око 7.500, док Срби калкулишу са цифром од око 5.000, а тврде да се одселило око 15.000 наших сународника. У кафани свако пије "своје" пиво Заједничка им је и рачуница да је око 80 одсто незапослених и да нико не зна где су улупани силни милиони који су у претходним годинама разним каналима "упумпани" у општину. У граду има и црква и џамија. Обичан народ се моли да се "оно никад не понови". Рату ни име не желе да помену. ОТВАРАЈУ ВРЕЋЕ ЦЕНТРАЛНА изборна комисија БиХ одобриће општинској комисији у Сребреници отварање врећа, како би се поново пребројали листићи. Председник ОИК Нермин Аливуковић као да није нестрпљив са коначним резултатима и подсећа нас да су се 2012. године победници у Сребреници знали тек после неколико месеци: Поједини обрасци са бирачких места су били неуредни и зато се мењао резултат који је приказиван у јавности. Специјалци РС ушли у Општинску комисију у Сребреници Novosti online | 05. октобар 2016. 11:18 Специјална полиција МУП-а Републике Српске ушла је у зграду у којој се налази изборни материјал у Сребреници, рекао је члан Централне изборне комисије (ЦИК) БиХ Суад Арнаутовић, јавља телевизија Н1 Специјална полиција МУП-а Републике Српске ушла је у зграду у којој се налази изборни материјал у Сребреници, рекао је члан Централне изборне комисије (ЦИК) БиХ Суад Арнаутовић, јавља телевизија Н1. "Желим да вас обавестим да сам управо сазнао да је Специјална полиција МУП-а РС ушла у просторије Општинске комисије у Себреници, да је под њиховом контролом изборни материјал, да се од јуче чудне ствари дешавају и да је Општинска изборна комисија под притиском", рекао је Арнаутовић. Александра Симојловић, портпаролка ЦЈБ Бијељина рекла је за Н1 да се припадници МУП-а налазе у згради како "не би дошло до нарушавања стања сигурности". Општинска изборна комисија Сребреница затражила је одобрење од ЦИК-а БиХ да због наводних пропуста у попуњавању записника са четири бирачка места буду отворене вреће са изборним материјалом са тих биралишта и поново се преброје листићи и упореде резултати. Централна изборна комисија БиХ одобрила је Општинској изборној комисији Сребреница да са пет бирачких места отвори вреће са гласачким листићима и контролним бројањем утврди резултате избора. "Оваква ситуација није уобичајена, није номална и није у складу са Изборним законом БиХ. Мислим да је у овим тренуцима Општинска изборна комисија под великим притиском и сматрам да би јавност, у најмању руку, требала да се укључи да видимо о чему се ради. Ми још увек званичних информација о тим детаљима немамо и ја сам у своје име изашао да вас обавестим. Ми тренутно имамо седницу Колегијума. Нисам овлаштен из ЦИК-а да дајем било каква званична саопштења, али желим као појединац да обавестим јавност о овим догађајима", казао је Арнаутовић. Кандидат коалиције Заједно за Сребреницу Младен Грујичић освојио је до сада 3.879 гласова, све странке које су га подржале или су са кандидатима искључиво из српског народа за Скупштину општине (СО) Сребреница имају 3.334 гласа. Дураковић има 1.631 глас до сада, а све партије које су га подржале у утрци за Скупштину општине Сребреница 1.711. Тренутно су за начелника општине Сребреница пребројана 23 од 27 бирачких места у тој општини, док су за СО Сребреница пребројана два бирачка места мање, односно 21 од њих 27. Трка за начелника Сребренице, али и сам састав СО Сребреница бит ће неизвјесна до краја. Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука