aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Постоје сада приватна издања, има и добро уређених збирки. Потребна је добра воља и жеља са сарадњом са неким професором... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 13 minutes ago, aстрофизичaр рече Значи да почнем да пијем дрогу?! Pa, može ta droga sa kojom nazdravljš... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Управо сада, aстрофизичaр рече Постоје сада приватна издања, има и добро уређених збирки. Потребна је добра воља и жеља са сарадњом са неким професором... Mozda sam malo dosadna ... Ali nije mi poznato na kojim se sve fakultetima fizika polaze za prijemni ... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Чујте и почујте!! Нема глупих питања и досадних људи!!!! Дакле - на ЕТФ-у и физичком факултету... Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Gde sve mogu da rade astrofizicari , a gde najcesce rade ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 29 minutes ago, Рапсоди рече Pa, može ta droga sa kojom nazdravljš... Моожеееееееее...... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 20 minutes ago, Arsenija рече Gde sve mogu da rade astrofizicari , a gde najcesce rade ? На народној опсерваторији, у неком физичком институту, у просвети као професори физике, приватно или нигде! АлександраВ and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Дуго година сам живела у кући са једним физичарем, и увек су ми биле занимљиве његове /и његових колега/ расправе са математичарима, наиме, физичари су увек сматрали да је математика прецењена и да је она, у ствари само писмо /као азбука/ којом се физичари користе. Слажете ли се? aстрофизичaр and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, aстрофизичaр рече На народној опсерваторији, у неком физичком институту, у просвети као професори физике, приватно или нигде! Jedan moj rodjak koji je zavrsio fakultet je dugo cekao posao , a onda je shvatio da nesto mora da preduzme , poceo je da radi u fabrici , u medjuvremenu su mu na nekoj visokoj skoli priznali skoro 50 % ispita , veoma brzo je to zavrsio i sada je dobio unapredjenje ... Cudni su putevi Gospodnji . aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Скроз чудни али и сасвим исправни и најбољи за сваког од нас... Arsenija, Лидија Миленковић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 hours ago, aстрофизичaр рече Знаш ли ти колико времена треба да протекне да изгори једна шибица коју нисмо креснули и запалили?! Све зависи од врсте дрвцета и фосфора. Како може да гори нешто ако није креснуто и/или запаљено.... Лидија Миленковић, aстрофизичaр and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Снежана рече Дуго година сам живела у кући са једним физичарем, и увек су ми биле занимљиве његове /и његових колега/ расправе са математичарима, наиме, физичари су увек сматрали да је математика прецењена и да је она, у ствари само писмо /као азбука/ којом се физичари користе. Слажете ли се? Мој професор физике Лаза говорио је "физика су корице од математике". Не смем да пренесем шта је реко за хемију, увредиће се хемичари... aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 3 minutes ago, Ignjatije рече Све зависи од врсте дрвцета и фосфора. Како може да гори нешто ако није креснуто и/или запаљено.... Хе хе, може! У томе је фазон. Е сад треба размислити и провалити како то може да се објасни. Да сачекамо да ли ће неко имати идеју, па ћу онда и ја мало да помогнем неким потпитањима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Моја професорка је само инсистирала на математичкој димензији физике, без непотребног теоретисања и приче о било чему. Научи формуле и објасни укратко, научи претварати мјерне јединице једне у друге и то је то. Досада жива и погрешан приступ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 12 minutes ago, Снежана рече Дуго година сам живела у кући са једним физичарем, и увек су ми биле занимљиве његове /и његових колега/ расправе са математичарима, наиме, физичари су увек сматрали да је математика прецењена и да је она, у ствари само писмо /као азбука/ којом се физичари користе. Слажете ли се? Ја бих рекао - математика и физика су лева и десна рука једног астрофизичара!! АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука