aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 15 minutes ago, Grizzly Adams рече Боље да не, то изазива трајно оштећење мозга... Има у свакој шали пола истине. Значи пола мозга ће бити деактивирано. Форевер! АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 6 minutes ago, АлександраВ рече Ха, трик математика, математичка разбибрига, математика на муци изнедрена, животна Матиш ибер алес ундер велт!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 44 minutes ago, Ћириличар рече одох ја у друштвене науке Тако ја одох у медицинску, али за физиотерапеута, убих се од физике. Моја разредна из основне, Рада физичарка, умрла од смеха када је чула, ево овако је изгледала Још увек у бусу када је кривина а стојим, ја се кривим контра, према Радиним законима физике ГСПа, без да се држим Grizzly Adams, aстрофизичaр and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 3 minutes ago, АлександраВ рече Тако ја одох у медицинску, али за физиотерапеута, убих се од физике. Моја разредна из основне, Рада физичарка, умрла од смеха када је чула, ево овако је изгледала Још увек у бусу када је кривина а стојим, ја се кривим контра, према Радиним законима физике ГСПа, без да се држим Дакле - Радо ми те волимо!!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 А ја сам се определила за прехрамбени смер. То је значило хемија у изобиљу, од опште прека аналитичке до биохемије. АлександраВ, aстрофизичaр and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Ja i danas, s vremena na vreme, sanjam kako treba da radim pismeni iz matematike. Skroz proživljavam taj strah opet. Hoću li imati dvojku na kraju ili neću...i slično. АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 3 minutes ago, Драгана Милошевић рече А ја сам се определила за прехрамбени смер. То је значило хемија у изобиљу, од опште прека аналитичке до биохемије. Ја нисам имао предмет: хемија на астрофизици, и... био сам баш срећан због тога. Али сам учио хемију из других побуда... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Па хемију и биологију смо волели из других разлога... И медецину исто... aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Па хемију и биологију смо волели из других разлога... И медецину исто... Вала БААШШШШШ!!!! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Да будем искрен, математику нисам волео из простог разлога што се радила у школи скоро сваки дан. Ја сам тада схватао то као наметање и била ми је досадна.Био сам бунтовник, а и сад сам донекле и нисам волео нико ништа да ми намеће. Далеко више сам волео физику и ако је то сродан предмет, било је два часа недељно и није ми било досадно.И у физици су имале неке области које су ме баш интересовале. Sanja Т., aстрофизичaр, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Ненад Р. рече Да будем искрен, математику нисам волео из простог разлога што се радила у школи скоро сваки дан. Ја сам тада схватао то као наметање и била ми је досадна.Био сам бунтовник, а и сад сам донекле и нисам волео нико ништа да ми намеће. Далеко више сам волео физику и ако је то сродан предмет, било је два часа недељно и није ми било досадно. Matematika je bitna,i matematički način razmišljanja može da bude koristanni u drugim naukama,ali u životu.Međutim,postoje preterivanja u vezi sa matematikom.Najčešćeu školama prosečna ocena iz matematike je daleko ispodostalih predmeta.Takođe,veliki broj učenik uzima privatne časove iz matematike,i to je opštepoznata stvar.Dali je veći broj časova sedmično iz matematike znak favorizovanja ovog predmeta u odnosu na ostale,što se odražava i na svest učenika kada vrednuju predmete.Da li četiri časa matematike sedmično npr,u odnosu na jedan čas likovnog,govori o važnosti matematike u odnosu na likovno,ili se sa četiri časa pokriva obimnije gradivo,ali se time ne potencira važnost,ili obimnost gradiva ukazuje i na važnost. Ненад Р., aстрофизичaр, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 23 minutes ago, Нифада рече Matematika je bitna,i matematički način razmišljanja može da bude koristanni u drugim naukama,ali u životu.Međutim,postoje preterivanja u vezi sa matematikom.Najčešćeu školama prosečna ocena iz matematike je daleko ispodostalih predmeta.Takođe,veliki broj učenik uzima privatne časove iz matematike,i to je opštepoznata stvar.Dali je veći broj časova sedmično iz matematike znak favorizovanja ovog predmeta u odnosu na ostale,što se odražava i na svest učenika kada vrednuju predmete.Da li četiri časa matematike sedmično npr,u odnosu na jedan čas likovnog,govori o važnosti matematike u odnosu na likovno,ili se sa četiri časa pokriva obimnije gradivo,ali se time ne potencira važnost,ili obimnost gradiva ukazuje i na važnost. Врло комплексно питање које захтева промену школског система из корена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Све у математици представља апстракцију појава којима се баве остале природне науке. Идеално, математика би се учила као "продужетак" физике и осталих наука где би деци било јасније одакле и зашто теорија долази. Јер немају сви људи подједнако развијену способност за апстракцију, осим неких "замајаних". Па би учитељ пошао од конкретног проблема који жели да реши и онда природно одатле развио потребну математику. То важи, наравно, за основно школовање. Ко се реши да студира математику или нешто са математиком, ту су већ неопходне неке предиспозиције. aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 11 minutes ago, Grizzly Adams рече Све у математици представља апстракцију појава којима се баве остале природне науке. Идеално, математика би се учила као "продужетак" физике и осталих наука где би деци било јасније одакле и зашто теорија долази. Јер немају сви људи подједнако развијену способност за апстракцију, осим неких "замајаних". Па би учитељ пошао од конкретног проблема који жели да реши и онда природно одатле развио потребну математику. То важи, наравно, за основно школовање. Ко се реши да студира математику или нешто са математиком, ту су већ неопходне неке предиспозиције. Основна школа би требала, или боље речено - морала да се програмски скроз реконструише... Sanja Т. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Jos pre osnovne skole , da bi me smirili , roditelji su mi davali zadatke iz matematike ... Tako sam naucila da sabiram i oduzimam do beskonacno ... iako nisam znala slova , znala sam sve brojeve ... Redovno sam vezbala u osnovnoj skoli . U srednjoj mi je matematika bila ubedljivo najlaksi predmet , imala sam dovoljno predznanja i bila sam dosta sigurna u sebe sto se toga tice . Fiziku sam mnogo vise ucila , posebno one nesrecne formule i neke definicije . Nisam volela fiziku ... Dosta toga je moralo da se uci napamet . aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука