Рапсоди Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Ja morala za potrebe jednog ispita / jedne glupave škole / da naučim integrale. Do tada sam mislila da sam antitalenat za matiš. I tako sam ih dobro savladala, da sam čini mi se mogla i žmureći da ih rešavam. Ali ne one lake školske, putem smene...I tako brzo zaboravila, da sada ne bih umela ni onaj putem smene. Bar smatram... NinaD, АлександраВ, aстрофизичaр and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 1 hour ago, aстрофизичaр рече Биће, биће занимљиво! Него, Милане - дај неки коментар, да и остали могу да поватају зашто 8... Ако га је страст за цигаретама натерала да се снађе, те да од 7 опушака (пикаваца) направи једну цигарету, а потом ужива у њој, простом математичком операцијом долазимо до сазнања да је од 49, успео да направи седам цигарета. Значи, истресавши садржај из седам остатака цигарете, од њих је правио једну "праву". Али, када је попушио и тих седам новодобијених, опет му је остало седам опушака, од којих је могао да искористи непопушени садржај, те приушти себи и 8-му. Ово наравно, ако није баш, баш, страствени пушач, јер такви пуше до филтера и без остатка drvce, АлександраВ, aстрофизичaр and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Matematika bauk nije, al se iza BAUKA krije. АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Више него довољно. Штавише - ПЕРФЕКТНО!!! Шта рећи? Идемо даље... Могао бих да убацујем тако неке занимљиве задачиће, чисто да се одржава нека ментална кондиција. Него... имам сина од 3,5 године који тражи мноооооогоооооооооооооо пажње, па чим скрене поглед са мене, ја доватим тастатуру,. Значи!! Укуцавам после неки нови задачић, док људи смишљају и формулишу разна питања на која желим да одговарам... Рапсоди, АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 40 minutes ago, Grizzly Adams рече Једно од највећих откривења у мом животу било је кад сам схватио да је дуални простор дуалног простора једнак почетном веркторском простору, тј. V** = V... Ал` то јесте баук. Е па да је баук - БАУК је!! ок. Па шта? Grizzly Adams and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 27 minutes ago, Рапсоди рече Ja morala za potrebe jednog ispita / jedne glupave škole / da naučim integrale. Do tada sam mislila da sam antitalenat za matiš. I tako sam ih dobro savladala, da sam čini mi se mogla i žmureći da ih rešavam. Ali ne one lake školske, putem smene...I tako brzo zaboravila, da sada ne bih umela ni onaj putem smene. Bar smatram... Могу ја и да преслишавам ако треба. Сматрања ради... Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 8 minutes ago, Рапсоди рече Matematika bauk nije, al se iza BAUKA krije. Јок бре! Как'и црни бауци?!! АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Ја и математика, несуђена љубав која се касније претворила у хладнокрвну антипатију. Лош наставник у основној, још гори у средњој и одох ја у друштвене науке Чак и примјетим да ми мозак није утрениран нити више способан да анализира математичке проблеме неком просјечном брзино ( напротив, глуп сам сад за то ) јер то једноставно читавог живота нисам вјежбао - док сам са друге стране солидно савладао логику друштвених наука. Заборавио сам и функције, и корјеновање и детерминанту и неке обичне цаке са разломцима, све све све. Једино што ми је горе ишло била је органска хемија. Брррр.... АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Једно од највећих откривења у мом животу било је кад сам схватио да је дуални простор дуалног простора једнак почетном веркторском простору, тј. V** = V... Ал` то јесте баук. Али зато је са нама Астрофизичар Има ли икакве шансе да ја укапирам дуално у дуалном кроз векторско, икада? aстрофизичaр, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 9 minutes ago, АлександраВ рече Има ли икакве шансе да ја укапирам дуално у дуалном кроз векторско, икада? Боље да не, то изазива трајно оштећење мозга... aстрофизичaр and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 4 minutes ago, Grizzly Adams рече Боље да не, то изазива трајно оштећење мозга... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Никако нисам волела рачунање под корен. Поготово кад ставе под три корена дугачак алгебарски израз. АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече Али, када је попушио и тих седам новодобијених, опет му је остало седам опушака, од којих је могао да искористи непопушени садржај, те приушти себи и 8-му. Ха, трик математика, математичка разбибрига, математика на муци изнедрена, животна aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 44 minutes ago, Ћириличар рече Ја и математика, несуђена љубав која се касније претворила у хладнокрвну антипатију. Лош наставник у основној, још гори у средњој и одох ја у друштвене науке Чак и примјетим да ми мозак није утрениран нити више способан да анализира математичке проблеме неком просјечном брзино ( напротив, глуп сам сад за то ) јер то једноставно читавог живота нисам вјежбао - док сам са друге стране солидно савладао логику друштвених наука. Заборавио сам и функције, и корјеновање и детерминанту и неке обичне цаке са разломцима, све све све. Једино што ми је горе ишло била је органска хемија. Брррр.... Aх та органска хемија... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 27 minutes ago, АлександраВ рече Али зато је са нама Астрофизичар Има ли икакве шансе да ја укапирам дуално у дуалном кроз векторско, икада? Ја не бих чачк'о мечку!!! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука