Човек Жоја Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 18 minutes ago, kordun рече kod srba more i 5 u tri... E nemere Srbin u decimale, Srbin može biti samo ceo, ili ceo ili ništa. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 8 minutes ago, Човек Жоја рече E nemere Srbin u decimale, Srbin može biti samo ceo, ili ceo ili ništa. Da, izgleda neća ostati ni tih decimala, biće sreće ako ostanu i one s obzirom na to kako bjesomučno uništavate sopstvenu istoriju. Ovo mi poslao prijatelj s FB danas. FOTO: Galensov soliter će se graditi na ostacima najstarijeg naselja u Novom Sadu Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 1 minute ago, Човек Жоја рече E nemere Srbin u decimale, Srbin može biti samo ceo, ili ceo ili ništa. onda ne djeli srbe na krajisnike, srbijance, crnogorce... srbin biti nije ideologija sa tim imaju problem ove velike zemlje koje furaju globalizam, pa oce da obesmisle narod kao najcvrscu kolektivnu jedinicu ljudskog drustva, a znas zasto oce da ga obesmisle, zato sto su oni postali veliki tako sto su svoj kolektiv gradili na drugim principima, pa imaju krizu identitea, pa onda kad uzmes to kao cinjenicu nece ti biti tesko predpostaviti da njemac ili amerikanac, britanac, imaju sve razloge ovog svijeta da pljuju po narodu kao drustvenoj jedinici, jer oni sebe ne mogu nazivati narodom, posto su sastavljeni od 150 pojedinacno nebitnih naroda, srbin je onaj kome su roditelji srbi, sad ima nas svakakvih, al to je druga tema... medjutim ima nesto univerzalno kod srbina, srbin nije lako biti, al je casno, to sam smislio ko klinjo u sred rata i uvijek ponavljam jer sam uvjeren da je tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 3 minutes ago, Zayron рече Da, izgleda neća ostati ni tih decimala, biće sreće ako ostanu i one s obzirom na to kako bjesomučno uništavate sopstvenu istoriju. ovo mi poslao prijatelj s FB danas. FOTO: Galensov soliter će se graditi na ostacima najstarijeg naselja u Novom Sadu novi sad nije nikad u istoriji bila srpska teritorija, to su srbi puskom izborili od germana prije 100 godina, ne bi bilo lose i da ste vi cesi nesto ugrabili od germana, nabilo vas tamo u cosak, ne mrdate petsta pet godina nikuda АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 @kordun brate, malo sam se našalio, ti odma' u gard.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 6 minutes ago, kordun рече novi sad nije nikad u istoriji bila srpska teritorija, to su srbi puskom izborili od germana prije 100 godina Ma da, glavno naći dobro pravdanje. Pa ni Beograd nikad nije bila srpska teritorija već ugarska i turska, ahahahahaha. Bože samo kad se sjetim kakvi su cirkusi po Pragu kad se naleti na nekakvo jejvrejsko groblje, to se svi Jevreji iz cijelog svijeta sjate u Prag to razgledat a o daljoj gradnji nema ni govora. Ali to u Novom Sadu je groblje jermensko a ne jevrejsko, baš imate sreće, Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 2 minutes ago, Zayron рече Ma da, oglavno naći dobro pravdanje. Pa ni Beograd nikad nije bila srpska teritorija već ugarska i turska, ahahahahaha. Bože samo kad se sjetim kakvi su cirkusi po Pragu kad se naleti na nekakvo jejvrejsko groblje, to se svi Jevreji iz cijelog svijeta sjate u Prag to razgledat a o daljoj gradnji nema ni govora. Ali to u Novom sadu je groblje jermensko a jne jevrejsko, baš imate sreće, pa ne kazem ja da je to pozitivno, samo ti kazem da ti primjedba nije na mjestu, prvo to nije srpsko prije bilo, a sad si sam rekao da je jermensko, dakle ne gradimo neboder po svome kako je glasila tvoja optuzba. nego mi brate imamo toliko grobova , da nidje ne bi ni mogo kucu da zabodes, takve su ti sve srpske zemlje, novi sad je najmladja srpska zemlaj, tamo nema niceg srpskog starog. ali ima drugih stvari koje mozes da prigovaras, recimo srpska prestonica, ras, po nejmu ovce pasu, ove sandzaklijske... to je bruka srpskog juga i to nevidjena. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 34 minutes ago, kordun рече pa ne kazem ja da je to pozitivno, samo ti kazem da ti primjedba nije na mjestu, prvo to nije srpsko prije bilo, a sad si sam rekao da je jermensko, dakle ne gradimo neboder po svome kako je glasila tvoja optuzba. nego mi brate imamo toliko grobova , da nidje ne bi ni mogo kucu da zabodes, takva ti srpska zemlja Vidiš da je to nekropola iz bronzanog doba, 3.000 godina pred Hristom. I mi imamo ovdje na juánoj Moravi takvih groblja i iskopina na svakoj drugoj njivi a šta misliš kad bismo počeli betonirat te temelje crkvi i naselja iz doba svetih Ćirila i Metodija? Traže grob svetog Metodija, zato pregledaju svaki miskroskopski. Tamo je sve sami velikomoravski grob, hiljade takvih su tamo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 55 minutes ago, kordun рече pa ne kazem ja da je to pozitivno, samo ti kazem da ti primjedba nije na mjestu, prvo to nije srpsko prije bilo, a sad si sam rekao da je jermensko, dakle ne gradimo neboder po svome kako je glasila tvoja optuzba. nego mi brate imamo toliko grobova , da nidje ne bi ni mogo kucu da zabodes, takve su ti sve srpske zemlje, novi sad je najmladja srpska zemlaj, tamo nema niceg srpskog starog. ali ima drugih stvari koje mozes da prigovaras, recimo srpska prestonica, ras, po nejmu ovce pasu, ove sandzaklijske... to je bruka srpskog juga i to nevidjena. Pa bolje i to da skakuću po tom ovčice i koze nego što se po tom šalju rovit bageri i rovokopači i zaljevaju betonske ploče. Ovca nije bager! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немањић Написано Септембар 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 On 9/20/2016 at 19:48, Немањић рече ПОГЛАС ПРИНЦА ОД ЛОЗЕ НЕМАЊИЋА СРПСКОМ НАРОДУ 2016. ГОДИНА Мом српском народу, народе српски векови су пролазили у робовању Србије и срба. Вековима од престанка владања династије Немањића срби су трпели угњетавање разних злотвора и проданих душа. Народе српски, сви владари Србије у протеклих неколико векова нису се усудили да обнове Српско Царство. Народ српски је био вековима иложен безнаћу, братоубилачким ратовима и владарима који нису штитили интересе српског народа. Данашња Србија, губи свој индентитет, своју духовност и своју љутскост православног хришћанства, на које нас је заветовао Свети Сава. То се све одиграва методама финанцијске беде, испирањем мозгова разним лажима, "Гранд" музиком која нема веза са српском народном музиком, а и од недавно тзв. мигрантском кризом (исламиста) која има за циљ уништавање српског и других Европских народа, хришћанске вере и националног индентита итд. Све то доводи до служењу ђаволу и до хаоса, неморала, нељутскости и коначног нестанка Србије и срба са мапе Европе. Дошао је тренутак за коначну одлуку српског народа!, дали хоће сам себе да уништи или ће бити међу народима на овоземаљском свету са вером у Христоса који ће ући у вечност када дође поново на земљу син Божији Исус Христос. Последња је прилика мој српски народе да добровољно одлучиш, дали ћеш нестати и изгубити своју духовну везу са Христом или ћеш постати Јудејски народ идајника Христове вере. Уколико се освестиш мој народе српски и сам добровољно вратиш свог Цара у овоземаљаском свету и круну Немањића. Тада ћеш ући у оне од ретких народа који ће очувати веру у Исуса Христоса и ући у вечне овоземаљске народе. Србија не сме одабрати савезе са јудео-католицима и другим који су одступили од изворне православне вере Христоса. Србија треба да има православу дужност да склапа војно-политичке савезе са свим словенским народима и свим православним народима који су задржали своју православну душу. Уколико настави да склапа војно-политичке савезе са јудео-католицима, све више ће губити веру православног хришћанства и свој словенски дух. Српска култура и српски национални индентитет се годинама затире; јер срби више и непишу историју свог народа, владари српски не воде бригу о свом народу већ га муче у јади и беди овоземаљског света. У свим јавним фирмама, медијима и на све стране па чак и у државним институцијама користи се 70% латиничног писма, а тек само 30% ћериличног писма. Такође тзв. парламентарна демократија ништа добро није донела народима света и српском народу, уништила је традиционалне вредности и још увек их уништава; уништила је монархије у скоро свим држава Европе и света. Преостале монархије у свету и нису монархије, јер Краљеви и Цареви немају фактички никакву владарску моћ, претворили су се у владаре са насловне стране новина и телевизија, који су се претворили у живе музејске лутке за гледање. Чак и садашњи тзв. "Велики Срби" залажу се за Велику Србију у границама некадашње Југославије за коју сами кажу да је вештачка творевина, то само показује да нити су они велики срби нити се истински залажу за свој народ. Јер да су велики срби као што кажу за себе залагали бих се да се Србији припоје делови данашње Мађарске, Румуније, Бугарске, Албаније и Лужичка Србија где су срби вековима живели и данас живе. Српска православна црква, претворила се у институцију која по потреби кокетира са тренутним владарима Србије који ништа добро нису донели нити ће добро донети Србији и свом српском православном народу. У садашњој Српској православној цркви владају и данас тзв. црвене Владике (Епископи) који су постављени од стране безбожног "црвеног" режима. Доказ томе је да је званични Устав Српске православне цркве остао до данас да се користи а донет је у време безбожног "црвеног" режима. Такође понашање свештеника који су се претворили у слуге капитализма тј. слуга ђавола и живе раскалашним животом у дворцима док њихов народ гладује и храни се по контејнерима, народним кухињама и живи у нељутским условима. Сваки свештеник, када постане свештеник и прими свештеничку дужност више нема ништа своје и ништа му неприпада, чак ни мантија коју носи на себи није његова већ народна и Божија. Капитализам као друштвено-политичка идеологија јудео-католика ништа добро није донео свету и народима Европе. Капитализам узима љутску душу и тело, јер таква зликовачка ђаволска иделогија уништава православно хришћанство и све људе света, и отуђује људе од вере и својих ближњих. Данашњим људима је битно само то колико ће новца зарадити понашајући се према припадницима властитог народа, вере и члановима своје породице као према робовима а не љутским бићима. Те због нељутских улова живота, током једне године у Србији нестане један мањи град, јер се све мање рађа деце и све више има разведених бракова. Људи су постали робови, јер су отуђени једни од других; постоје на хиљаде и хиљаде самаца и самица (које хоће да живе у граду) који нису засновали пордицу због робовања капитализму и његовим тзв. "вредностима". Зато народе Српски на теби је да одлучиш дали ћеш постати вечни народ и ући у вечну овоземаљску историју народа света када се поново Бог врати на земљу; или ћеш постати јудејски народ који ће изабрати страну анђела који се окренуо против Бога и постао нечастиви. То ће време дочекати они народи који буду до краја са вером у Исуса Христоса и који се сами уздигну од свих злих утицаја и мисли. Принц од лозе Немањића Народе српски!, небих се више ни јављао јер све што сам имао рећи рекао сам у мом прогласу, али једно нисам рекао. Многи ће се питати "откуда сада потомци лозе Немањића нити је могуће да су кроз векове задржали своје порекло". То је могуће, Бог је последњем потомку лозе Немањића подарио сан, он је вековима спавао у пећини српској. Када се пробудио почетком 20. века и изашао из дубине пећине српске тада је продужио лозу Немањића са првом девојком коју је затекао у шуми када је изашао из пећине у којој је вековима спавао. Данас постоје директни потомци лозе Немањића, само један може да постане Цар чије је име записано на древном запису Немањића, уколико га народ добровољно прихвати и уколико народ српски крене путем правде и вере у Бога Исуса Христоса тада је могуће обновити Српско Царство. Принц од лозе Немањића Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 18 minutes ago, Немањић рече То је могуће, Бог је последњем потомку лозе Немањића подарио сан, он је вековима спавао у пећини српској. Када се пробудио почетком 20. века и изашао из дубине пећине српске тада је продужио лозу Немањића са првом девојком коју је затекао у шуми када је изашао из пећине у којој је вековима спавао. Брате, реци ми да се зезаш, молим те... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Принц од лозе Немањића излази из шуме: Juanito, -Владимир-, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 11 minutes ago, RYLAH рече Брате, реци ми да се зезаш, молим те... Čini ti se Trol nam se u međuvremenu propismenio, promenio i rečnik i priču. Usput, šta moderator da radi kad administrator upotrebi nepristojan izraz? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече Čini ti se Trol nam se u međuvremenu propismenio, promenio i rečnik i priču. Usput, šta moderator da radi kad administrator upotrebi nepristojan izraz? 6 Само по закону, сви смо једнаки Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука