cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 @Господин Дареалис jel tacno ovo sto pise rapsa? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 31 minutes ago, Рапсоди рече Искрено се надам да " наши " закони никда неће провући ни најмању па ни замаскирану / кроз мишију рупу / могућност усвајања деце од хомосексуалних парова . Ако не дамо свој глас против и као појединци и као шира хришћанска заједница, онда ни као појединци/ без обзира колико смо против / не можемо избећи казну Божију која ће се колективно сручити на наш народ . Dabogda živeli kao Švedjani...ili ne daj Bože Norvežani . Iskuliraj Rapso, pederluk je zabava za sirotinju, ova zemlja ima ozbiljnijih problema. Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 7 minutes ago, Natasa. рече Iskuliraj Rapso, pederluk je zabava za sirotinju, ova zemlja ima ozbiljnijih problema. На политичком менију, обавезујућа тачка дневног реда су и они. А ова земља ће заиста имати озбиљних проблема ако некако не искулирамо од " моћника " те наметнуте тачке дневног реда . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Рапсоди рече На политичком менију, обавезујућа тачка дневног реда су и они. А ова земља ће заиста имати озбиљних проблема ако некако не искулирамо од " моћника " те наметнуте тачке дневног реда . Ova zemlja sa usiljavanjem evropejskih zakona me podseća na našminkani leš. Koliko god stavljaš boje i trudiš se da izgleda lepo, smrdi. Da imate skandinavski životni standard bolelo bi vas uvo za pedere, neka šetaju I drže se za ruke, njihova stvar. Pošto smo beda i sirotinja, mnogo smo moralni, tradicionalni i nacionalni, pa su gejevi veliki problem, jelte, greh je, kazniće nas Bog. Милан Ракић, RYLAH and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 16 minutes ago, Natasa. рече Pošto smo beda i sirotinja, mnogo smo moralni, tradicionalni i nacionalni, pa su gejevi veliki problem, jelte, greh je, kazniće nas Bog. Хоћеш да кажеш да су само беда и сиротиња морални, традиционални и национални . Нису гејеви проблем , већ хука и халабука која се диже око њих. Политичари неке послове морају да одраде , гејеви су нажалост само пијнчићи у игри . Они су само средство које мора да се употреби / искористи / за остваривање неких сасвим других циљева. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, Рапсоди рече Хоћеш да кажеш да су само беда и сиротиња морални, традиционални и национални . Нису гејеви проблем , већ хука и халабука која се диже око њих. Политичари неке послове морају да одраде , гејеви су нажалост само пујнчићи у игри . Они су само средство које мора да се употреби / искористи / за остваривање неких сасвим других циљева. Na ovakav način, da. Ovde se ljudi busaju u grudi verom i nacijom, a da im pretreseš znanje o svojoj veri i istoriji, nisu na nivou djaka petaka. Nema raja preča posla nego da u 21. veku diže frku oko pedera. Kao da su se tek sad pojavili, nikad u istoriji čovečanstva nisu postojali i sad odjednom ugrožavaju pošten svet. Idi bre, kako gejevi mogu da me ugroze? Čime me ugrožavaju, briga me šta rade, ako su odrasli ljudi i niko tu nije protiv svoje volje. Јелена011 and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Natasa. рече Na ovakav način, da. Ovde se ljudi busaju u grudi verom i nacijom, a da im pretreseš znanje o svojoj veri i istoriji, nisu na nivou djaka petaka. Nema raja preča posla nego da u 21. veku diže frku oko pedera. Kao da su se tek sad pojavili, nikad u istoriji čovečanstva nisu postojali i sad odjednom ugrožavaju pošten svet. Idi bre, kako gejevi mogu da me ugroze? Čime me ugrožavaju, briga me šta rade, ako su odrasli ljudi i niko tu nije protiv svoje volje. Ево песмом да ти одговорим, мрзи ме да сто пута пишем једно те исто. Милион пута писала на тему гејева ..... Песма је метафорична, надам се да ћеш наћи паралелу. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Natasa, upravo tako. Dajte molim vas malo ozbiljnosti. Hriscani?Pravoslavni? Otvorite novine, crnu hroniku, osvrnite se oko sebe, pogledajte odnose dece u parku, na ulici, skoli... Super ako je kriterijum usvajanja svetost, neka bude za sve. Ovako je licemerno Natasa., Aquilius Cratus, zuti car and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Јелена011 рече Super ako je kriterijum usvajanja svetost, neka bude za sve. Ovako je licemerno Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Au covece pa kad ste pre uspeli da skucate skoro 30 strana Nije proslo ni 20 sati. Милан Ракић, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 10 minutes ago, Рапсоди рече Je l si ti ozbiljna? Je l ti stvarno misliš da će Bog da nas kazni kolektivno zbog pederluka. Nije frka da domaćin oleši ženu kao vola u kupusu, porodično nasilje pod velom tradicije, najveći problem su gejevi? I ajde sad ti meni odgovori, bez ove bedne patetike od pesme, čime tebe konkretno gejevi ugrožavaju? Je l ima neka mega svetska zavera protiv jedne Rapse? Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 14 minutes ago, Јелена011 рече Natasa, upravo tako. Dajte molim vas malo ozbiljnosti. Hriscani?Pravoslavni? Otvorite novine, crnu hroniku, osvrnite se oko sebe, pogledajte odnose dece u parku, na ulici, skoli... Super ako je kriterijum usvajanja svetost, neka bude za sve. Ovako je licemerno Sve to potiče iz kuće. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 @Deja Vu Pederi, odnos polova i sex van braka su uvek usijane teme. Još kad pada kiša I nemaš pametnija posla... Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 7 minutes ago, Natasa. рече Je l si ti ozbiljna? Je l ti stvarno misliš da će Bog da nas kazni kolektivno zbog pederluka. Ако ћутимо, да. Ако ништа не предузмемо, да.Ако бар не покушамо, да .Или скраћено /колективна одговорност/ . То и ова песма коју ти назва бедном патетиком, покушава да каже, за оне који имају уши да чују. Из мог првог поста си могла све да схватиш , шта сам хтела рећи, ако си хтела , а опет извињење, можда стварно ниси схватила. И Бог неће да нас казни колективно због педерлука, већ због непредузимања ничега да спречимо да се закони усвоје и на мала врата наметну као образац нормалности па чак и пожељности . Ја свој глас против, изрекох јавно на сајту и где год могу и где год се чује... вичем ПРОТИВ . Надам се да ће и Бог чути па када буде делио пацке изузеће ме из тог колектива . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 8 minutes ago, Рапсоди рече Надам се да ће и Бог чути па када буде делио пацке изузеће ме из тог колектива . Natasa., Милан Ракић, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука