Аурор Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, -Владимир- рече Јеси ли ти одатле ? Yep... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 13 minutes ago, Grizzly Adams рече Занимљиво... Ти баш волиш те неке сетне ствари - приче, песме, ја то не подносим. Вероватно се плашим па их одма сасечем у корену. Чим је нешто "тугаљиво" одма га згазим. Балашевићеве песме сам некад много волео, сад их не подносим. Сметају ми, успоравају ме, коче. Као да ме вуче нешто у земљу. Чега ли се плашим... Иде чича по селима и чита натписе на споменицима... Па дође ми одма да извадим базуку и разнесем овај лаптоп... Cega se plasis u ovome, Bog s tobom? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 minute ago, *Jелена* рече Cega se plasis u ovome, Bog s tobom? Туге... ваљда... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 15 minutes ago, Grizzly Adams рече Занимљиво... Ти баш волиш те неке сетне ствари - приче, песме, ја то не подносим. Вероватно се плашим па их одма сасечем у корену. Чим је нешто "тугаљиво" одма га згазим. Мудро. Добро је да се емоције користе за предосећање будућности, а не за оживљавање прошлости. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 minute ago, Grizzly Adams рече Туге... ваљда... Jeste setno ali zasto tuzno? Ja u opste tugu tu ne vidim samo opustene vijuge ide cica i slaze misli mudro lagano tempom kakav je prirodan coveku a ne da letimo ko danas ko bez glave ne vidimo nikog a cicu cemo lako i pregaziti brzim kolima avionima cudima. Ja bas mislim da je radostan i miran u tom svom sozercavanju , ispunjen. Grizzly Adams, Milica Bajic and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 minutes ago, Џуманџи рече Мудро. Добро је да се емоције користе за предосећање будућности, а не за оживљавање прошлости. Напротив, катастрофално је да се емоције користе за предосећање будућности... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 minutes ago, Juan рече Напротив, катастрофално је да се емоције користе за предосећање будућности... Па не могу се користити емоције саме по себи, већ интуиција. У супротном је расипање енергије. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Откуд знам, ми смо сви у породици такви. Пре неки дан послала свастика жени неки снимак са сетним сценама из оних европских филмова што немају радњу ни главног јунака, а све то уз онај соло клавир кад свака нота дође са пет секунди закашњења, постхумно... Ја сам чуо само музику и изнервирао сам се до коске. Њих две су се посвађале... Лапис Лазули, Милан Ракић, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 20 minutes ago, Господин Дареалис рече Yep... Прелеп је крај заиста. Био неколико пута. Купао се овде. Само вас бије глас да сте велики преваранти. Аурор, Grizzly Adams, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 26 minutes ago, Grizzly Adams рече Откуд знам, ми смо сви у породици такви. Пре неки дан послала свастика жени неки снимак са сетним сценама из оних европских филмова што немају радњу ни главног јунака, а све то уз онај соло клавир кад свака нота дође са пет секунди закашњења, постхумно... Ја сам чуо само музику и изнервирао сам се до коске. Њих две су се посвађале... Ahahaha kakvi ste vi carevi vrh Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Juan рече Данина душаОбрен Пјевовић са усхићењем прича како му његова жена Дана припрема салату, коју он необично воли да ”мези” уз чашицу шљивовице. До ситница описује како Дана пажљиво сецка, соли и зејтином прелива парадајз, краставце, лук и паприку. Затим са захвално разливеним осмејком и доброћудним севом ока додаје: ”Кад најпосле све то по врху прелије својом душом, ништа слађе у целом Поморављу”. То са преливом Данине душе по салати открило ми је да је Обрен прави песник. Ово је тако... Лепо... И једна чика Обренова ... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Откуд знам, ми смо сви у породици такви. Пре неки дан послала свастика жени неки снимак са сетним сценама из оних европских филмова што немају радњу ни главног јунака, а све то уз онај соло клавир кад свака нота дође са пет секунди закашњења, постхумно... Ја сам чуо само музику и изнервирао сам се до коске. Њих две су се посвађале... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 hours ago, Juan рече НОН-СТОП СУПЕРСве више млађих особа ниподаштава и затура изобиље домаћих речи и матерњи говор своди на мали број страних израза. Сваки дан се чује: ”Радим нон-стоп”, ”Било је супер”. ”То је фенменално.” ”Сад је то у тренду.” ”Перманентно ме провоцира.” ”Обавили смо релевантну едукацију.” И тако унедоглед. Забрињавајуће је шта се дешава са речју наших мајки. Ако им се деца споразумевају туђим речима, она су већ добро одступила и од мајчинског говорног млека и од кућног прага и сама од себе. Шта се све збило са једним младим Драгачевцем који ми је, причајући о својој стоци, рекао: ”Имам уникатног овна који континуирано демонтира ограду тора.” Meni ovo super prica, fenomenalna. Ovan bi mogao i da dekonstruise tor. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 19 minutes ago, -Владимир- рече Прелеп је крај заиста. Био неколико пута. Купао се овде. Само вас бије глас да сте велики преваранти. Heheh Mozda jesmo... Kraj jeste (pre)lep! Jel ovo Vuckovica, cek? Milica Bajic and -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 17 minutes ago, Господин Дареалис рече Heheh Mozda jesmo... Kraj jeste (pre)lep! Jel ovo Vuckovica, cek? Управо. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука