Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Биљана рече Контам да се Бићанић нешто као састајао и са Мириам (или сам погријешила) Nisi, on je čak i odbijao da poveruje da je trol Broken and Биљана је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Како ви одређујете ко је трол а ко не? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 6 hours ago, Џуманџи рече Како ви одређујете ко је трол а ко не? Iskustvo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Dok sam bio aktivan na jednom forumu nekih 5 godina, imali smo coveka koji je u svakom trenutku imao po nekoliko profila. Jednom je sa tri profila bio bas aktivan i uspeo je nekoliko meseci da vara ljude. Npr. sam sa sobom je bio u stanju da komunicira sa ta tri profila. Kad je administrator otvorio temu "Kerber" i objavio da su svi profili na istoj IP adresi ja sam bio u neverici i sokiran koliko je to dobro izveo. Inace, covek je lekar, specijalista...taj trol. Tamo nismo imali taj izraz-trol vec ludak, psiho... Kad ga obrisu on se posle dva meseca vrati i opet isto. Secam se da sam za svakog novog clana mislio da je on. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Kad posecujes jereticke forume Ovde bre sve puca od finoce Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, Јелена011 рече Kad posecujes jereticke forume Ovde bre sve puca od finoce Parfemski forum bese. Otisao sam jer im se svaka tema na kraju svodila na sex i musko-zenske odnose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 10 minutes ago, Broken рече Parfemski forum bese. Otisao sam jer im se svaka tema na kraju svodila na sex i musko-zenske odnose. Salila sam se mislim, kao da je ovde drugacije, kao da je i na ranijim forumima bilo drugacije. Pred post i u toku posta samo takve temme...ali opet od nas zavisi. Ima ovde ljudi od kojih se moze puno nauciti, ima raznih tema, samo obicno zamru posle par poruka jer su hot teme ipak hot teme. Ljudi dođu da se "opuste", pa valjda to tako i ide Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 6 hours ago, Neša_ рече Lako. Ako nije oženjen, nije zaposlen, nije promiskuitetan, nije fizički i materijalno atraktivan, pa ne izaziva interesovanje kod žena, živi u zabludi da je ljubav veoma veoma važna, a bazirajući se na tome i na onome što je lično doživeo piše na nekim temama na pravoslavnom forumu, jer veruje u Boga i u to da na tom forumu ima još onih koji takođe veruju u Boga, pa mu se na jedan napisan post odmah nakače provokatori koji ga podstaknu da piše još i još o onome što je i vrapcima u Srbiji jasno, e onda je on "sigurno" trol. Za ostale trolove mi nije poznato kako se određuje ko jeste, a ko nije. Nisam baš nešto pratio. Ako nekoga na forumu želiš da diskredituješ iz bilo kog razloga, samo ga optužiš da je trol, a oni koje mrzi da razmišljaju svojom glavom, će to odmah prihvatiti zdravo za gotovo. Oces i koficu pepela da ti dodam? Снежана, Милан Ракић, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 17 minutes ago, Danijela рече Oces i koficu pepela da ti dodam? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Danijelaaaaa Dakle odo da se okupam, imaj milosti ka trudnicama koje kad se zasmeju imaju i propratne efekte besike Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Izvini Jelo. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 minute ago, Danijela рече Izvini Jelo. Ma nemas zasto, ali pukoh od smeha Carice Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 11 minutes ago, Јелена011 рече Danijelaaaaa Dakle odo da se okupam, imaj milosti ka trudnicama koje kad se zasmeju imaju i propratne efekte besike Jelena, jel si vec bila trudna pre ? Ne mislim pre...kao pre mesec dana, nego da li ti je ovo prva trudnoca ili neka druga, treca ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 9 minutes ago, Broken рече Jelena, jel si vec bila trudna pre ? Ne mislim pre...kao pre mesec dana, nego da li ti je ovo prva trudnoca ili neka druga, treca ? Jesam ovo mi je cetvrta, jednog malenog imamo koji je vec veliki decko od pet godina i izgubisli smo blizance i jos jedno bebce skoro, ovo ce mi zdravlje Boze biti druga do kraja trudnoca. Al sad sam vec pred krajem i kad se nakasljem il zasmejem bude svasta Broken је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 bravo!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука