Aquilius Cratus Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 13 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Извињавам се неозбиљним форумашима који пишу на овој теми, али нећу ни једноме и ни једној од њих одговорити све докле буду првоцирали, омаловажавали ме, називали лажовом и слично. Ко се не удуби у тему, не сконцентрише се и не прочита од почетка теме о чему се ради, и ко пише само да би писао и правио се паметан а ништа паметно није написао, њему немам намеру да одговарам, јер кад он није испоштовао мене нећу ни ја њега или њу. Ово је ваљда православни форум а православци треба да су културни, добронамерни и да поштују саговорника. Ко је залутао на овај форум или га толеришу овде као неко немирно дете, нека га толеришу, ја ћу такве игнорисати, тако нек се не труде да ме изазивају на свађу јер им неће успети, само ће да губе своје време. Толико о томе. Ko od pocetka procita ovo sto ti pises i ozbiljno poveruje u to pomislice da treba da ukombinuje pravoslavlje sa porukom filma "Vuk sa Vol Strita". александар живаљев, Лидија Миленковић, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 12 minutes ago, Снежана рече узгред, колико нето износи просечна плата у Београду? Па ја говорим за период од неких протеклих 25 година, е па како кад је била просечна плата већина мојих девојака су тражиле да имам бар дупло већу или да радим два посла да бих дупло зарађивао а ја да радим по цео дан не бих дуго издржао и плус бих се са њом виђао врло ретко и кад дођем кући легао бих од умора, мада и један посао много измори човека и физички и психички, већина послова, ретко ко има срећу да га на послу шефови, директори и газде не цеде и умарају до маскимума, или ретко ко има срећу да је сам себи газда. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 8 minutes ago, Милан Ракић рече Не трчи пред руду. Лепо сам те питао. Неће и нису сви студенти ПБФ рукоположени. На то сам мислио. Дакле, хоћеш да кажеш да се оне онда добро распитају да ли ће будучи изабраник бити у "милости" владике... Па најбоље да питаш друге ако мени не верујеш, то је читав систем неки да се не бавим сад ја тиме, мени су сами студенти и студенткиње то причали а студирао сам од 1993. до 1995. Тако је и на другим факултетима, а нису на Богословском факултету сви студенти Свеци и Светице. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Ah taj zivot u proslosti, svakodnevno prozivljavanje proslosti gde ne postoji mogucnost ikakve promene i uticaja na odluke, ljude, neposobnost da se suoci sa buducnoscu i novim prilikama i novim ljudima. Sanja Т. and Vladimir Jankovic је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Evo ovako, ajd ti meni pokaži te "hrišćanke" sa takvom perspektivom, i ako takvu smatraš adekvatnom, ja ću da pokrijem razliku pa da vidimo svi tu vašu sreću... АлександраВ, александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 10 minutes ago, Danijela рече @Vladimir Jankovic kao kulturan i lepo vaspitan pravoslavac nazva svoje sestre u Hristu ruznjikavim i debeljuskastim. Bas lepo. Па није то увреда. Како другачије да употребим реч, није вређање него констатација, реална реч за реалну ствар. Мислим да то није ништа увредљиво, чињеница је да постоје лепе и ружне жене и оне у средини, или ружњикаве, исто као што је та подела и за мушкарце. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 2 minutes ago, Vladimir Jankovic рече а нису на Богословском факултету сви студенти Свеци и Светице. па нису, светице су вероватно оне дебељушкасте, ружњикаве и приглупе Aquilius Cratus, Justin Waters, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 minute ago, Vladimir Jankovic рече Па није то увреда. Како другачије да употребим реч, није вређање него констатација, реална реч за реалну ствар. Мислим да то није ништа увредљиво, чињеница је да постоје лепе и ружне жене и оне у средини, или ружњикаве, исто као што је та подела и за мушкарце. Nisam ni upotrebila rec uvreda. Ja sam pricala o tvojoj kulturi i vaspitanju kao pravoslavca. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 8 minutes ago, Aquilius Cratus рече Ko od pocetka procita ovo sto ti pises i ozbiljno poveruje u to pomislice da treba da ukombinuje pravoslavlje sa porukom filma "Vuk sa Vol Strita". Хвала на примедби, погледаћу на нету о чему се ради у том филму а био бих ти захвалан да и ти укратко напишеш која је та његова порука. Па ваљда знаш да наш премијер Вучић већ пар година јавно прича како се диви Максу Веберу протестанту који је писао у стилу да што више зарађујеш то си духовнији и ближи Богу, ако се не варам. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 6 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Хвала на примедби, погледаћу на нету о чему се ради у том филму а био бих ти захвалан да и ти укратко напишеш која је та његова порука. Па ваљда знаш да наш премијер Вучић већ пар година јавно прича како се диви Максу Веберу протестанту који је писао у стилу да што више зарађујеш то си духовнији и ближи Богу, ако се не варам. U tom filmu ima svega i svacega. A podosta ima necega sto u biti i pokrece ovakve teme, a nije novac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 minutes ago, Danijela рече Nisam ni upotrebila rec uvreda. Ja sam pricala o tvojoj kulturi i vaspitanju kao pravoslavca. Добро, повлачим реч па ћу рећи "мање лепе, мање згодне, мање тање или мало више буце". Јел сад у реду? Ако није ти предложи речи. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Necu ja nista da predlazem. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече U tom filmu ima svega i svacega. A podosta ima necega sto u biti i pokrece ovakve teme, a nije novac. Ево идем да читам на нету о том филму а хајде ти напиши твој утисак тог филма детаљније. Бићу ти захвалан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 8 minutes ago, Vladimir Jankovic рече ...већина мојих девојака су тражиле да имам бар дупло већу или да радим два посла да бих дупло зарађивао .... To je nemoguće . Ni jedna devojka ti to neće reći na taj način . Ako primeti da nisi "njen tip " , jednostavno ce ti reci da nemate nista zajednicko , da ste miljama daleko u pogledima na svet , da jednostavno ništa par ... bla , bla... jer neće želeti da gubi vreme i ostaviće te . александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 7 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Ево идем да читам на нету о том филму а хајде ти напиши твој утисак тог филма детаљније. Бићу ти захвалан. Kada bih verova da nisi trol mozda bih i napisao. Милан Ракић, Justin Waters, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука