LogosAgape Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Dobro, kad tako materijalno postaviš stvari hajde da to prevedemo na brojke. Mogu da se šalim ali ajde da iskoristim svoju praksu iz knjigovodstva, ovo zvuči kao robno materijalno Koliko dakle po tebi njoj treba keša da bi joj ti bio dobar? Pominješ iskustvo, pa ajde, kakvi su rashodi tipični? Vladimir Jankovic and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 2 hours ago, Vladimir Jankovic рече По мом искуству ја сам научио скоро све што треба да има мушкарац у односу на жену, и све бивше девојке су ме за то похвалиле али због једне моје мане су ме скоро све остављале а то је да нисам научио да зарађујем довољно новца који је потребан за озбиљну љубавну везу а сутра за брак и децу. Тако моје бивше девојке иако су мене емотивно више волеле оне су одлазиле момцима који више зарађују и имају боље послове, за њих се удавале и родиле им децу. Legendarno, prosto legendarno trolovski. -Владимир- and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, LogosAgape рече Dobro, kad tako materijalno postaviš stvari hajde da to prevedemo na brojke. Mogu da se šalim ali ajde da iskoristim svoju praksu iz knjigovodstva, ovo zvuči kao robno materijalno Koliko dakle po tebi njoj treba keša da bi joj ti bio dobar? Pominješ iskustvo, pa ajde, kakvi su rashodi tipični? Па тражиле су више од просечне плате у Београду, а оне које су радиле и имале солидне плате су тражиле да ја имам већу лату од њихове, а неке су тражиле да сам неки бизнисмен приватни, итд. Немој да звучи као да их осуђујем, не. То сам можда радио пре и кукао и жалио се, а сада сам схватио реланост живота мада можда касно јер већ сам у годинама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Izvini brate al gde si nalazio takve? Dobro, mozda mi ipak rođeni u Beogradu ne mozemo da se snađemo tako dobro i nismo povezani među sobom kao drugi, al da prostis ja ne znam ni jednu jedinu takvu zensku osobu, a sve su visoko obrazovane, inteligentne, duhovite, dobre osobe... Sanja Т., АлександраВ, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 hours ago, Vladimir Jankovic рече Отварам ову тему да размотримо шта је од нужног материјалног потребно за склапање и очување озбиљне љубавне везе и за брак и децу. По мом искуству ја сам научио скоро све што треба да има мушкарац у односу на жену, и све бивше девојке су ме за то похвалиле али због једне моје мане су ме скоро све остављале а то је да нисам научио да зарађујем довољно новца који је потребан за озбиљну љубавну везу а сутра за брак и децу. Тако моје бивше девојке иако су мене емотивно више волеле оне су одлазиле момцима који више зарађују и имају боље послове, за њих се удавале и родиле им децу. Зато мислим да је спососбност мушкарца и сутра мужа и оца да довољно зарађује врло битна и то треба научити а не кукати на "тешка времена", "кризу", и чекати да ти држава или неко да посао и поклања добру плату или да ти однегде добра зарада падне са неба. Јесте да све може да падне са неба у смислу ако се молимо Богу за то, али и сами лично учимо и радимо вредно на томе да довољно зарађујемо. Тек тада се отвара пут за могућност озбиљне љубавне везе и брака. Пффффф.... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 10 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Па тражиле су више од просечне плате у Београду, а оне које су радиле и имале солидне плате су тражиле да ја имам већу лату од њихове, а неке су тражиле да сам неки бизнисмен приватни, итд. Немој да звучи као да их осуђујем, не. То сам можда радио пре и кукао и жалио се, а сада сам схватио реланост живота мада можда касно јер већ сам у годинама. Brate dragi, nemoj zamajavati ljude ovde. Nisi ti upoznao nikakve zenske koje su trazile to sto navodis. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, Дијана. рече Vladimire, nemoj da zvučiš kao Tvrtko, molim te. Dakle, ono što tražiš, to i nađeš. Ako tražiš duševnu i duhovnu srodnost, ne odustaješ i ne pristaješ na kompromise. Otprilike si pristajao na kompromise ili ti je tad bilo lijepo i sa njima. Za hrišćanski brak je potrebno mnogo više od onog običnog 'da se vole', što obično znači da su zaljubljeni i da imaju neku emotivno-seksualnu vezu. Добро хајде, објасни ми или нам то молим те детаљније. Нажалост кажем девојке су сличне и ове у Цркви као и оне ван Цркве. Мада ето, ја ћу опет поново почети да их тражим по црквама. Зато сам можда и дошао на овај форум иако знам за њега још од пре око пет година. А био сам и на Богословском факултету СПЦ у Београду две године па опет ситуација је слична, студенткиње чим упишу тај факс јуре студенте четврте године и апсолвенте да се што пре удају и буду попадије, већина тако, нису хтеле ни да причају са нама из прве и друге године иако су са нама заједно на предавањима биле скоро сваки дан. Евентуално те искористе ако им треба нека књига, скрипта или нешто у вези факса, а да пристану да се виде са тобом ван факултета то нема шансе. Слично и ове што иду по црквама и девојке из црквених хорова, јуре појце, чтечеве, дипломиране теологе, помоћнике свештеника, црквењаке ако су млади, буквално нас просечне вернике не примећују и ако им се обратим откаче ме у две речи и окрену ми леђа. Једино имамо шансе код неких ружњикавих, дебељушкастих, не посебно паметних, итд. Нису све девојке из вере такве али већина јесу, ја ону мањину не могу никако да нађем. А мушкарци су слични, не кажем да су они бољи од жена, све зависи од конкретног човека или жене. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 minutes ago, Vladimir Jankovic рече да се што пре удају и буду попадије a kako da budu popadije ako đuvegija ne bude rukopoložen Danijela and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 узгред, колико нето износи просечна плата у Београду? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Извињавам се неозбиљним форумашима који пишу на овој теми, али нећу ни једноме и ни једној од њих одговорити све докле буду првоцирали, омаловажавали ме, називали лажовом и слично. Ко се не удуби у тему, не сконцентрише се и не прочита од почетка теме о чему се ради, и ко пише само да би писао и правио се паметан а ништа паметно није написао, њему немам намеру да одговарам, јер кад он није испоштовао мене нећу ни ја њега или њу. Ово је ваљда православни форум а православци треба да су културни, добронамерни и да поштују саговорника. Ко је залутао на овај форум или га толеришу овде као неко немирно дете, нека га толеришу, ја ћу такве игнорисати, тако нек се не труде да ме изазивају на свађу јер им неће успети, само ће да губе своје време. Толико о томе. Neša_ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 @Vladimir Jankovic E нека си им рекао александар живаљев, Sanja Т., Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 5 minutes ago, Милан Ракић рече a kako da budu popadije ako đuvegija ne bude rukopoložen А како да буде рукоположен ако се није оженио? Мислим стварно није ми јасно питање твоје. Па он да би био рукоположен треба прво да се ожени и оне их лове да буду пре свих и обезбеде га, обезбеде место, да му буду девојке, да му се куну у љубав и намаме на брак који и он жели што пре да би што пре био рукоположен, и онда падне венчање а затим се чека рукоположење, мада оне и пре тога добро испитају ко има више шансе да буде што пре или у скорије време рукоположен. Мислим да и ти то знаш. Neša_ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Управо сада, Vladimir Jankovic рече А како да буде рукоположен ако се није оженио? Мислим стварно није ми јасно питање твоје. Па он да би био рукоположен треба прво да се ожени и оне их лове да буду пре свих и обезбеде га, обезбеде место, да му буду девојке, да му се куну у љубав и намаме на брак који и он жели што пре да би што пре био рукоположен, и онда падне венчање а затим се чека рукоположење, мада оне и пре тога добро испитају ко има више шансе да буде што пре или у скорије време рукоположен. Мислим да и ти то знаш. Не трчи пред руду. Лепо сам те питао. Неће и нису сви студенти ПБФ рукоположени. На то сам мислио. Дакле, хоћеш да кажеш да се оне онда добро распитају да ли ће будучи изабраник бити у "милости" владике... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 @Vladimir Jankovic kao kulturan i lepo vaspitan pravoslavac nazva svoje sestre u Hristu ruznjikavim i debeljuskastim. Bas lepo. Милан Ракић, -Владимир-, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Мислим да и ти то знаш. Па не знам. У моје време на ПБФ, девојке нису биле такве. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука