Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 1 minute ago, Neša_ рече To što mi otkriva detalje iz svog života, govori mi da ima poverenje u mene, a ne da sam joj ja nešto bitan. Batali bre . Bićeš psihijatar do prvog lika koji ce da...ajde da ne dužim . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 1 minute ago, Neša_ рече Ne shvatam. Маестро. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 2 minutes ago, Neša_ рече Ne shvatam. Ni ja...a ni ona. Ne slušaj je. Slušaj mene. Neša_, АлександраВ and Broken је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 11 minutes ago, Ayla рече Ma bitan si joj. Samo hrabro naprijed...još ako odvojiš neku finu pjesmu za nju, pa neki citat...pa par lijepih manira...gotova je. Bolj, bolj...samo hrabro. Provjereno ti je to. jos ako krene pisati poJeziju ko ja, nece je izgubiti narednih 5 godina Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, kordun рече jos ako krene pisati poJeziju ko ja, nece je izgubiti narednih 5 godina Minimummmmmm! To brate, Kordune. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 zene su tu da se muskarci muce i one same da se muce, jer je muka dusevna hrana, ne pitam se ja nista, ja da se pitam, ja bi to sve ppopalio benzinom al ko mene sta pita Ayla and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, Neša_ рече Možda će me i na svadbu pozvati, kad se bude udavala. to ako joj se izvines, al moras ubosti momenat Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 15 minutes ago, Ayla рече Ma bitan si joj. Samo hrabro naprijed...još ako odvojiš neku finu pjesmu za nju, pa neki citat...pa par lijepih manira...gotova je. Bolj, bolj...samo hrabro. Provjereno ti je to. Veća je verovatnoća da će da joj bude rebound relationship. Neka zaboravi bivšeg, odboluje šta ima, pa da vidimo dalje. Zvučimo ko babe provodadžike, ali nema veze. Uostalom, Tvrtko je samo trol, tako da štagod napišemo ne treba shvatati preozbiljno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, Natasa. рече Veća je verovatnoća da će da joj bude rebound relationship. Neka zaboravi bivšeg, odboluje šta ima, pa da vidimo dalje. Zvučimo ko babe provodadžike, ali nema veze. Uostalom, Tvrtko je samo trol, tako da štagod napišemo ne treba shvatati preozbiljno. A šta ako nije? A šta ako se sve pokvari...a taman mu je krenulo? Nataša, odstupi...idi na onu novu muzičku temu, a Tvrtka pusti na miru...odmah! Čuješ?!!! Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 a koji je nik sad trtko? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 7 minutes ago, Neša_ рече . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, Natasa. рече eto sama sebe ne znas citirati, sta ti je zenska priroda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, kordun рече a koji je nik sad trtko? Ovaj Neša_ kordun је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 3 minutes ago, Ayla рече A šta ako nije? A šta ako se sve pokvari...a taman mu je krenulo? Nataša, odstupi...idi na onu novu muzičku temu, a Tvrtka pusti na miru...odmah! Čuješ?!!! Yes ma'am Ayla and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Управо сада, Natasa. рече Yes ma'am Uh...dobro je. Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука