Jump to content

Материјално потребно за брак - Љубав и новац

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Grizzly Adams рече

А после кукају цео живот...

Слажем се са већином, сем да си требао да чекаш паре. Ниси погрешио што си пожурио, иако си се можда намучио.

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Natasa. рече

NE! TO JE MUŠKI POSAO! Ne daj da te tovare više nego što je tvoja obaveza :smeh1:.

Eee, to ti je, nije samo leto na selu, dodje i ta duga i hladna zima.

To uopšte i nije moj posao ... Ali nije ni to tema ... Sada na selu ne možeš da nadjes radnika koji bi  mogao da ti spremi drva za zimu ... Nema mladih ... a i neki  ljudi jednostavno ne žele da rade ... Život u gradu ima mnogo više mana nego prednosti ... Ko može sebi da obezbedi udoban život na selu ... i ako to voli ... ne vidim zašto to ne bi i uradio ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Grizzly Adams рече

Већ се неко време мислим да напишем једну отрежњујућу тему за све ове момке и девојке

Најватренији сам пратилац твоје теме "Живети слободно", требао би да бациш које слово, много си се опустио и дуго те није било (а имаш тај грубљи став), не знам шта чекаш . :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Тања1 рече

Прво сам помислила да мудро владаш предметом, да одлично знаш о чему пишеш...Даћу ти линк (260 страна ја сам прочитала), јер је очигледно да немаш то знање о 'селима'...

Села у Србији
http://pod2.stat.gov.rs/ObjavljenePublikacije/G2015/pdf/G20154009.pdf

А ти дај неки ПДФ или књигу о селима у Немачкој што си прочитала (аргументуј)?!

Ја кад немам што памето за рећ' шутим.

Evo sve ću da kopam, boli me. Nisam stručnjak, samo ne volim romantizam. I nemoj da tako razgovaraš sa mnom, nisam ni glupa ni dete da mi deliš lekcije šta je pametno reć' i kad se ćuti.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Grizzly Adams рече

Па онда брак. Неће да умреш без секса пар година, не брини.

:cheesy3:  12:smeha:  :cheesy3:  12:smeha:

Jes vala svi čekaju da uđu u brak pa onda seks.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Arsenija рече

To uopšte i nije moj posao ... Ali nije ni to tema ... Sada na selu ne možeš da nadjes radnika koji bi  mogao da ti spremi drva za zimu ... Nema mladih ... a i neki  ljudi jednostavno ne žele da rade ... Život u gradu ima mnogo više mana nego prednosti ... Ko može sebi da obezbedi udoban život na selu ... i ako to voli ... ne vidim zašto to ne bi i uradio ... 

Ni ja isto. Evo nemam pojma zašto to ne rade. Zašto neko ko sedi u bilo kom gradu u Srbiji, mašta o selu, ima i mogućnosti, zašto ne ode, nego sedi za tastaturom i mašta, mašta, mašta...

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, VaSa110 рече

:cheesy3:  12:smeha:  :cheesy3:  12:smeha:

Jes vala svi čekaju da uđu u brak pa onda seks.

Ма и то да се сви сатиру од кекса је само прича... Не би се онда нико јављао на ове сајтове за упознавање итд.

Већином су ти то самосталне занатлије. :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Grizzly Adams рече

Већином су ти то самосталне занатлије. :)

Mudriji ljudi su nekad govorili da je zanat zlatan.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Natasa. рече

Evo sve ću da kopam, boli me. Nisam stručnjak, samo ne volim romantizam. I nemoj da tako razgovaraš sa mnom, nisam ni glupa ni dete da mi deliš lekcije šta je pametno reć' i kad se ćuti.

Не разумем шта ћеш да копаш и шта те боли? Нисам ни ја стручњак,но, дај аргументуј кад нешто тврдиш...Не знам да ли си глупа, можда јеси, можда ниси, први пут те читам и коментаришем...што се теме о селима у Србији и Немачкој тиче, мислим да немаш појма, иначе се не би пецала, кометарисала би линк што сам поставила. Поново прочитај шта сам написала! "Ја кад немам што паметно за рећ' шутим." - Односи се на мене, у контексту да сам прочитала 260 страна које су нам написали стручњаци. Значи, читам и шутим. Контролиши језик свој мало, жено!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Grizzly Adams рече

Свашта...

Преузела из књиге ДЕЧАЦИ – Лујза Меј Алкот „Пази, контролиши свој језик, очи и руке, јер је лако рећи, видети..." 

'Свашта' је твој коментар. (;

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Ni ja isto. Evo nemam pojma zašto to ne rade. Zašto neko ko sedi u bilo kom gradu u Srbiji, mašta o selu, ima i mogućnosti, zašto ne ode, nego sedi za tastaturom i mašta, mašta, mašta...

Pa valjda zato što ih mrzi ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...