Дејан Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 6 minutes ago, GeniusAtWork рече Само што постоји и трећа опција, која је у убедљивој већини у односу на ове две: има оних који немају ништа од наведеног и супротног пола им не мањка у животу. Слажем се, исто тако има лепих, добрих момака, који су сиромашни па су често само пролазни. Примера милион, али нека основа људсе природе је она коју гени намећу. александар живаљев and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Dakle slicni komentari i zalopojke dolaze od ljudi koji nit imaju para, nit perspektive, zive u proslosti i nisu ni u krevetu sposobni da ugode drugom, samo su fokusirani na sebe -ja sam povredjen, mene su prevarili, ja sam dobar zasto niko to ne vidi i optuzivanja drugih da su ubaciti po zelji. Da prostite, pa sta je tu cudno?Sta koji moj neka da radi s covekom koji je emotivno kastriran? Danijela, александар живаљев and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 17 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Веруј ми да сам сто пута прочитао ту реч "трол" а не знам ни шта значи нити сам знатижељан да учим тај жаргон, јер верујем да постоје српска реч или речи којим се то може назвати и употребити за то. Зборотлачитељ. -Владимир-, Биљана, Милан Ракић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Значи, нема пара, аута, кућа, "Фигуре Венерис" у руке! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Al smo svi izoštrili njuh za trolove na ovim Poukama, samo da ne predje u paranoju . Милан Ракић, александар живаљев and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 10 minutes ago, Aquilius Cratus рече Ali bar ti mora covek skinuti kapu za trud. Da si sa ovim dosao pre 5-6 godina prevario bi mnoge. Брате, ја сам овде дошао са свог Фејсбук профила који преко пет година на себи има све моје податке сем броја телефона и кућне адресе, и много мојих фотографија, па ти можеш тамо на Фејсу да сазнаш скоро све о мени. Молим модераторе и администраторе да ме нико више не назива тролом јер сматрам то увредом и то ми је ружна реч, или ћу почети и ја вас да зовем киклопе, мутанте, гремлине, монструме и слично шта ми падне на памет, а онда ћемо да покваримо ову добру тему. Мислим да то није у интересу форума да се озбиљне теме кваре неким људима који само провоцирају свађу и не знају ништа корисно да напишу. Neša_ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 3 minutes ago, Јелена011 рече Dakle slicni komentari i zalopojke dolaze od ljudi koji nit imaju para, nit perspektive, zive u proslosti i nisu ni u krevetu sposobni da ugode drugom, samo su fokusirani na sebe -ja sam povredjen, mene su prevarili, ja sam dobar zasto niko to ne vidi i optuzivanja drugih da su ubaciti po zelji. Da prostite, pa sta je tu cudno?Sta koji moj neka da radi s covekom koji je emotivno kastriran? Ima žena koje to vole, imaju osećaj da ga spašavaju, kao da pomogneš ranjenom štenetu na sred puta. Oda neiskustvu, ako mene pitaš . Јелена011, александар живаљев and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 3 minutes ago, Vladimir Jankovic рече ре да ме ни Ово си ти? https://www.facebook.com/vladimir.jankovic.vlada/photos?source_ref=pb_friends_tl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 10 minutes ago, Дејан рече Бураз, има једна зачкољица. Када си добар у кревету онда ти не траже баш оволико пара и рада Па не знам јел то умесно да пишемо овде, али биле су задовољне сексом, што показује и то да су га тражиле поново и поново а озбиљну везу нису хтеле. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 3 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Брате, ја сам овде дошао са свог Фејсбук профила који преко пет година на себи има све моје податке сем броја телефона и кућне адресе, и много мојих фотографија, па ти можеш тамо на Фејсу да сазнаш скоро све о мени. Молим модераторе и администраторе да ме нико више не назива тролом јер сматрам то увредом и то ми је ружна реч, или ћу почети и ја вас да зовем киклопе, мутанте, гремлине, монструме и слично шта ми падне на памет, а онда ћемо да покваримо ову добру тему. Мислим да то није у интересу форума да се озбиљне теме кваре неким људима који само провоцирају свађу и не знају ништа корисно да напишу. Ovo je isto kao da neki saljivdzija kaze "Ma nisam ja uopste saljivdzija evo vidi moje autenticne podatke iz licne karte i pasosa.". Da li neko troluje ili ne potpuno je nezavisno od toga da li su mu podaci sa profile,licne karte, vozacke, vizit karte autenticni nego od toga na koji nacin pokrece teme i ponasa se u njima. -Владимир- and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 2 minutes ago, Natasa. рече Ima žena koje to vole, imaju osećaj da ga spašavaju, kao da pomogneš ranjenom štenetu na sred puta. Oda neiskustvu, ako mene pitaš . Ranjeno stene se ostavlja kod prvog veta, ili kod drugog strucnjaka za telo i dusu koji prima platu za to i obucen je Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 3 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Па не знам јел то умесно да пишемо овде, али биле су задовољне сексом, што показује и то да су га тражиле поново и поново а озбиљну везу нису хтеле. Умесно је. Онда не знам шта да ти кажем. александар живаљев and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 9 minutes ago, GeniusAtWork рече Зборотлачитељ. Па ја пишем добронамерно оно што мислим озбиљно и тражим и молим за одогворе а нападају ме скоро сви овде, па ко кога ту тлачи? Добро, нека то буде све за данас. Сутра морам на посао па да се полако спремам на спавање. Поздрав свима! Neša_, GeniusAtWork and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Ranjeno stene se ostavlja kod prvog veta, ili kod drugog strucnjaka za telo i dusu koji prima platu za to i obucen je To ti kažem, oda iskustvu . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 6 minutes ago, Дејан рече Умесно је. Онда не знам шта да ти кажем. Deki, je l ti stvarno misliš da je isključivo dobar sex dovoljan za ozbiljnu vezu i brak? Danijela and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука