Јанко Написано Септембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 Стигли! Коментари вероучитеља? На први поглед (али заиста први, само сам их скинуо и летимично погледао): -у млађим разредима много, много боље, велико олакшање са навођењем прича које се користе... -код старијих лепо разрађено са навођењем циљева и исхода, седми и осми боље конципирани. -Средња школа: другачије, приступачније, разумљивије. Ипак, прво што сам уочио је тема о вршњачком насиљу НА САМОМ КРАЈУ ЧЕТВРТЕ ГОДИНЕ?!? Која је поента? АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 Odakle si ih skinuo ? Ja sam ih prošle godine u ovo vreme video na jednom seminaru ali tada to još uvek nije bila konačna verzija. Što se tiče vršnjačkog nasilja, nema veze što je predvidjeno za 4. razred. Radiš ga kad hoćeš. александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 Са нашег сајта (епархија Жичка). http://eparhija-zicka.rs/novi-nastavni-plan-program-verske-nastave-pravoslavnog-katihizisa/ АлександраВ, александар живаљев and Broken је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Има овде http://katiheta.net/home/ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Нисам видео, да ли негде постоји препоручена литература за обраду наставних јединица ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука