Jump to content

Zašto biramo pogrešne partnere?

JESSY

Препоручена порука

13 minutes ago, Ayla рече

Reći za nešto da ne vrijedi je nipodaštavanje.
Možda sam samo osjetljiva na rečeno, ili nije dobar koncept, pa sam pogrešno shvatila.

Ma nisam rek`o da ne vredi, nego da o tome ne vredi pricati u kontekstu ove teme.

...

Zenama je nekad bas tesko da se objasne sasvim ocigledne stvari... sve zene - shvatite ovo kao apsolutni kompliment... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, kordun рече

zene obicno iz nedostatka pameti biraju pogresnog muskarca, umjesto da se fokusiraju na ovakve ko ja, one oce bas one smuljave, a ja imam brojne talente, evo recimo ovo sam ardio portret mojoj curi,

4ad3dcb4a1984929b11fdd7a31b5ba9b.png

ajde kazite zene ko je vama radio portret rodjenom rukom, prema tome sta imamo dalje da pricamo

Baš ti je lepa cura.. iako ima manje nogu nego što je trebalo da bude.. 

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Ayla рече

Pazi sad...mene riječ - Bračnik, asocira zvučno na riječ časovnik, ili zupčanik...ne zvuči mi meko i uhu milo. Supružnik, zvuči kao neka spiralna riječ koja se omotava oko metalne osovine...djeluje kao koil, i namagnetisana je.  Tebi su lijepe, meni ne moraju biti....to je ono što nam je dato, mogućnost izbora, i način percipiranja. Cijenim tvoje, ali imam pravo na moje.

E, tako meni partner zvuci kao svaler, prevarant, u najboljem slucaju - puki saradnik u cinu telesnog opstenja.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, aliluja рече

Baš ti je lepa cura.. iako ima manje nogu nego što je trebalo da bude.. 

a ja sam covijek skroman, sta cu trpim, znam da sam na gubitku od starta, al trpim.

nekad sam bio 3 metra visok, sad sam se sasusio na 2 zbog zena

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

E, tako meni partner zvuci kao svaler, prevarant, u najboljem slucaju - puki saradnik u cinu telesnog opstenja.

Ajme...šta je to skriveno u tebi, Obi... meni nikada ne bi palo na pamet tako nešto.

....vidi ti njega, a čovjek bi se lako prevario, i rekao - Obi je bezazlen.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, -Владимир- рече

моја друга

Ovo je odlicno receno - "moja druga" kao "moja zivotna drugarica/saputnica"...

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Ayla рече

Ajme...šta je to skriveno u tebi, Obi... meni nikada ne bi palo na pamet tako nešto.

....vidi ti njega, a čovjek bi se lako prevario, i rekao - Obi je bezazlen.

Sta da ti recem - ispod tute trista cute... (sala mala, ne zamerite :))))

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ayla рече

Čuješ njih - druga...što ne moja baza, moja osnova i sve moje prvo?
Nikad ugodit :)))

Ni`e druga u smislu "sledeca posle prve", nego druuuga, dugosilazno "u", u smislu drugarica. Nadji taj stari lepi izraz, videces da ga ima...

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, obi-wan рече

Nie druga u smislu "sledeca posle prve", nego druuuga, dugosilazno "u", u smislu drugarica. Nadji taj stari lepi izraz, videces da ga ima...

Eeeeee, ne plače majka što joj sin kocka, već....
Hvala, Obi, na objašnjenju. :)))

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ayla рече

Eeeeee, ne plače majka što joj sin kocka, već....
Hvala, Obi, na objašnjenju. :)))

Ma samo kad se negde razumesmo...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...