obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 13 minutes ago, Ayla рече Reći za nešto da ne vrijedi je nipodaštavanje. Možda sam samo osjetljiva na rečeno, ili nije dobar koncept, pa sam pogrešno shvatila. Ma nisam rek`o da ne vredi, nego da o tome ne vredi pricati u kontekstu ove teme. ... Zenama je nekad bas tesko da se objasne sasvim ocigledne stvari... sve zene - shvatite ovo kao apsolutni kompliment... АлександраВ and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 11 minutes ago, kordun рече zene obicno iz nedostatka pameti biraju pogresnog muskarca, umjesto da se fokusiraju na ovakve ko ja, one oce bas one smuljave, a ja imam brojne talente, evo recimo ovo sam ardio portret mojoj curi, ajde kazite zene ko je vama radio portret rodjenom rukom, prema tome sta imamo dalje da pricamo Baš ti je lepa cura.. iako ima manje nogu nego što je trebalo da bude.. АлександраВ, -Владимир-, Svetlostracak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 21 minutes ago, Ayla рече Pazi sad...mene riječ - Bračnik, asocira zvučno na riječ časovnik, ili zupčanik...ne zvuči mi meko i uhu milo. Supružnik, zvuči kao neka spiralna riječ koja se omotava oko metalne osovine...djeluje kao koil, i namagnetisana je. Tebi su lijepe, meni ne moraju biti....to je ono što nam je dato, mogućnost izbora, i način percipiranja. Cijenim tvoje, ali imam pravo na moje. E, tako meni partner zvuci kao svaler, prevarant, u najboljem slucaju - puki saradnik u cinu telesnog opstenja. Sanja Т., Mилена КШ, billy2014 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 1 minute ago, aliluja рече Baš ti je lepa cura.. iako ima manje nogu nego što je trebalo da bude.. a ja sam covijek skroman, sta cu trpim, znam da sam na gubitku od starta, al trpim. nekad sam bio 3 metra visok, sad sam se sasusio na 2 zbog zena aliluja, АлександраВ, Svetlostracak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Управо сада, kordun рече a ja sam covijek skroman, sta cu trpim, znam da sam na gubitku od starta, al trpim Ma da... Nije sve u nogama... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Управо сада, obi-wan рече E, tako meni partner zvuci kao svaler, prevarant, u najboljem slucaju - puki saradnik u cinu telesnog opstenja. Ajme...šta je to skriveno u tebi, Obi... meni nikada ne bi palo na pamet tako nešto. ....vidi ti njega, a čovjek bi se lako prevario, i rekao - Obi je bezazlen. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 11 minutes ago, -Владимир- рече моја друга Ovo je odlicno receno - "moja druga" kao "moja zivotna drugarica/saputnica"... АлександраВ, aliluja and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 2 minutes ago, obi-wan рече Ovo je odlicno receno - "moja druga" kao "moja zivotna drugarica/saputnica"... Čuješ njih - druga...što ne moja baza (moja osnova) i sve moje prvo? Nikad ugodit ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 10 minutes ago, Ayla рече Ajme...šta je to skriveno u tebi, Obi... meni nikada ne bi palo na pamet tako nešto. ....vidi ti njega, a čovjek bi se lako prevario, i rekao - Obi je bezazlen. Sta da ti recem - ispod tute trista cute... (sala mala, ne zamerite ) АлександраВ, -Владимир-, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 3 minutes ago, Ayla рече Čuješ njih - druga...što ne moja baza, moja osnova i sve moje prvo? Nikad ugodit Ni`e druga u smislu "sledeca posle prve", nego druuuga, dugosilazno "u", u smislu drugarica. Nadji taj stari lepi izraz, videces da ga ima... Данче*, Neša_, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 27 minutes ago, kordun рече ....ajde kazite zene ko je vama radio portret rodjenom rukom, prema tome sta imamo dalje da pricamo Nemoj sad da ga nacrtam ... -Владимир- and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 3 minutes ago, obi-wan рече Nie druga u smislu "sledeca posle prve", nego druuuga, dugosilazno "u", u smislu drugarica. Nadji taj stari lepi izraz, videces da ga ima... Eeeeee, ne plače majka što joj sin kocka, već.... Hvala, Obi, na objašnjenju. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Nemoj sad da ga nacrtam ... sto nemoj, crtaj arsenija Arsenija and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 4 minutes ago, Ayla рече Eeeeee, ne plače majka što joj sin kocka, već.... Hvala, Obi, na objašnjenju. Ma samo kad se negde razumesmo... Лидија Миленковић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Управо сада, obi-wan рече Ma samo kad se negde razumesmo... ...i to se desilo, valjda obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука