Svetlostracak Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Tesko je pronaci pravog partnera zato sto su nam mozgovi nafilovani glupostima kojima nas uce filmovi, emislije, reklame, pogresna drustvena uverenja i stavovi..tesko da nase generacije i znaju da objasne kako izgleda ono pravo..Podsvest nam je prepuna fantazija i iluzija i pogresnih ocekivanja...Intuicija nam je otupela, umovi oboleli..pa sve to zahteva detaljno lecenje Nije tako strasno to sto se nailazi na pogresne partnere, moze se nauciti iz tih iskustava sta je pogresno u nasim glavama bilo pre tih iskustava. Koja su nasa pogresna uverenja bila, koja su nasa ocekivanja bila..Pa dobro..ucili su nas ovako i onako, usadjivali nam u psihu ovo i ono..aj sad da vidimo sta je ispravno i istinito, sta nama zaista odgovara..Ucimo nacine komunikacije koji su dobitni, ucimo da napravimo izbore koji su dobri za nas..Uz pomoc Boga da pronadjemo pravi put.. obi-wan, Ненад Р., Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 1 hour ago, obi-wan рече Ko trazi srcem - nadje po srcu, ko trazi razumom - nadje po razumu. Svako nadje ono sto trazi, razumeo on/ona to ili ne. Jedino sto su mnogi u zbiru nezadovoljni, ali niko im nije kriv, jednostavno su lazljivi sami prema sebi. Најгоре је када се нешто тражи по новчаном интересу. obi-wan, Лидија Миленковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Знам два вица на ову Тврткову тему, нису нешто срамотни, али шаљем само на пп, да се неко не увреди случајно. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Sto je covek iskreniji i zadovoljniji sobom, vece su mu sanse da pronadje partnera koji ce mu odgovarati. Ako pak od partnera ocekuje da ga promeni i da mu "osmisli" zivot velika je sansa da ce naci "pogresnog". Zato bih se mozda najvise slozila sa Obijem da svako nadje ono sto trazi i zato je vazno na vreme spoznati i definisati sam sa sobom sta hoces i prihvatiti odgovornost za svoj izbor (sto naravno ne uskracuje pravo i slobodu promene izbora), kao uostalom i sa svim drugim izborima u zivotu. Лидија Миленковић, -Владимир-, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 6 minutes ago, БанеЛ рече Знам два вица на ову Тврткову тему, нису нешто срамотни, али шаљем само на пп, да се неко не увреди случајно. šalji BTW verujem da mi Nada Blam neće zameriti, ali ona je lično rekla u intervjuu kako je sa prvim mužem prošla. Na prvom sastanku je on popio nešto tipa 11 vinjaka, da bi mu ona posle iks godina braka rekla "pa ti piješ?!" Лидија Миленковић and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 32 minutes ago, Ненад. рече Најгоре је када се нешто тражи по новчаном интересу. Ili po strahu od necijeg novcanog interesa Лапис Лазули, Ayla and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 5 hours ago, JESSY рече KAD KORIGUJEMO SEBE, PROMENIĆEMO I NAŠE IZBORE Obično tvrde da stalno biraju pogrešne. On će da ode, odrašće jednom i biti dobar nekoj drugoj… A one će se pitati: “Zašto nije bio dobar meni?” Mislim da ne biramo pogrešne partnere, već prave za nas u tom trenu. Ljubav se ne osjeća prema pogrešnim ljudima, već prema onome što i mi reflektujemo. Vremenom se mijenjamo, širimo, i počinjemo primjećivati manjkavosti... i one nas udaljavaju od našeg izbora. Onog trena kada se jedno od partnera počne razvijati, a drugi ga ne stiže pratiti, nastaju prvi problemi. Nesigurnost, posesivnost i ostala stanja, koja su dio patologije, gase emocije koje su vitalne za opstanak veze. Ostane ljubav u tragovima, kao ankor kojeg se teško oslobađaš, ali kad se osnova izgubi, taj ankor bude kao žaoka...posesivne boli, tjera na zle misli, i tom biću ne da da se dalje razvija. Kako mogu misliti zlo nekome ko me je činio sretnom? Kako mogu mrziti nekoga koga sam voljela? Kako mogu to biće doživljavati kao moj loš izbor? Ne mogu, jer je to bio tada najbolji izbor za mene, i mogu samo biti zahvalna na na svemu što smo dijelili skupa. Sve što ne valja je u nama samima, i ne smijemo kriviti druge, niti druge gledati kao grešku, jer samim tim ukazujemo na nas ... a ne priznajemo da je svijest koju smo tada imali bila pogrešna, i da smo tada bili isključivo spremni na taj i takav izbor. Bitno je naučiti nešto, naravno ko želi to. -Владимир-, Дијана., Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Mnogi ljudi nemaju izbora ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 a ko je reko da seks nije bitan Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Inace, uvek mi je bio beskrajno gadan taj izraz "partneri". Ima u tom izrazu nesto duboko necisto i natopljeno samoljubljem. Neša_, -Владимир-, Плаво Небо and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 1 minute ago, kordun рече a ko je reko da seks nije bitan Toga se treba paziti .... To je opasno za narod . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 10 minutes ago, Arsenija рече Toga se treba paziti .... To je opasno za narod . al ne mogu ja voditi brigu o narodu, jedva sa sobom na kraj izlazim Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 14 minutes ago, Arsenija рече Mnogi ljudi nemaju izbora ... Svako ima izbor, ukoliko nije i sam prazan. 9 minutes ago, kordun рече a ko je reko da seks nije bitan ...samo oni koji ga nisu osjetili kako treba. 7 minutes ago, obi-wan рече Inace, uvek mi je bio beskrajno gadan taj izraz "partneri". Ima u tom izrazu nesto duboko necisto i natopljeno samoljubljem. Rekoh, ono što osjećamo prema bilo čemu, je ono što nosimo u sebi, ili što reflektujemo. Očistimo se od nečistog, i sve će nam biti kako treba ili prihvatljivo. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 1 minute ago, Ayla рече Rekoh, ono što osjećamo prema bilo čemu, je ono što nosimo u sebi, ili što reflektujemo. Očistimo se od nečistog, i sve će nam biti kako treba ili prihvatljivo. To sto velis nema nikakve veze sa izborom reci. Rec "partner" je hladna i sracunata, potpuno neprimerena za opis ljubavi i ljubavnog odnosa. Sanja Т., Лидија Миленковић, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Cak su je - a potpuno naopako, naravno - iskoristili kao (netacan!) prevod za jednu odlicnu seriju. Toliko je bzvz ta rec. http://mojtv.hr/serije/14231/slucajni-partneri.aspx Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука