Jump to content

"Тешки" људи

Препоручена порука

18 minutes ago, Сања Т. рече

Само бих да захвалим и похвалим администрацију што будно пазе на свако наше слово

:shuntavilo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Сања Т. рече

Какви су људи за вас "тешки"?

Yokozuna_-_Rodney_Anoia_27.jpg

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, AnaLaz рече

:unbelieveble: Neeeee, pa, ja sam tezak covek:unbelieveble:joooj

Покушаћу сад да искажем мисао,надам се да ћу лепо да објасним.

Сви смо ми " тежак човек" ,ономе ко намеће себе, а ми му не идемо " низ длаку". 

Отприлике, тај "тежак" може нас да прогласи за- " са тобом човек не може да изађе на крај", ако не успе да истера своје по сваку цену. 

Подели на овим сајтовима

Ma, težak je onaj kome ne možeš da "priđeš" ni s roguljama(vilama). Onaj ko ne želi da prihvati da postoji nešto što je drugačije od njegovog stava... Već ste to lepo napisali prethodno. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Сања Т. рече

Какви су људи за вас "тешки"  и како излазите на крај са њима?

Нервозни, тврдоглави, надмени. Умем и ја да будем такав. Углавном им не контрирам него тражим заједнички језик па кад се мало опусте убацим им црва сумње да их гризе касније. :)))

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ниџока 1.1 рече

Нервозни, тврдоглави, надмени. Умем и ја да будем такав. Углавном им не контрирам него тражим заједнички језик па кад се мало опусте убацим им црва сумње да их гризе касније. :)))

Црва сумње?

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Сања Т. рече

Црва сумње?

Црва сумње у оно у шта су убеђени (наравно ако је погрешно).

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Tesku ljudi i nekako, teske zene nikako :D

Sklanjati se, bezati glavom bez obzira, pod parolom ne okreci se sine.

Ljudi koji nisu u stanju da pokazu empatiju, koji mogu satima da se zale nad svojom sudbinom, koji imaju vecito problem za koji su drugi krivi, koji uvek krecu sa -da, ali moj slucaj...

Umisljene pravednosti i mudrosti bemga, od takvih zena treba se vakcinisati. I pobeci, jer njima niko nije dovoljno ..dobar pobozan, vaki naki.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, JESSY рече

Zlatno pravilo s različitim tipovima teških ljudi: Ponašati se drugačije od njihovog očekivanja.

Ukapirala tek nedavno, kad sam dozvolila sebi da mi dva puta puca cir na zelucu, da me davi čika Hasimoto, da dobijam tahikardije kad im cujem glas ili prepoznam njihov broj na identifikatoru.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Људи према којима сам опрезна су: људи са претежно "тешким" особинама, злоће и коктел комбинација првих и других. Први су ми најклакши, то су особе којима можеш да нађеш "кључ", сигурна метода да их смекшаш је да их орасположиш, они се ретко смеју, а када успеш да их насмејеш смекшају, чак и лик промене. Злоће се, насупрот првима, стално смејуље, али ретко када очима. Са њима је наизглед лакше а када је тешко, онда тешко теби. Трећи су они које бих назвала "прави тешки људи". Е код њих нема шале, само тутањ c060.gif....или ако мораш, онда што каже Роналд, хришћански тренинг a040.gif

Такво је барем моје искуство. Иначе, сви смо ми некада некоме тешки, можемо и својом бригом или пажњом да будемо тешки.

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Ronald рече

Šta radiš kad si sama sebi teška? Opteretis li druge ili se povuces?

Heh...pa ja sam od onih sto te periode uglavnom provedu sami, mada neminovno je da ponekad nekoga opteretim, ukucani su prvi na listi ;-)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Cimili88 рече

Heh...pa ja sam od onih sto te periode uglavnom provedu sami, mada neminovno je da ponekad nekoga opteretim, ukucani su prvi na listi ;-)

Bitno je samo maksimalno minimizovati pritisak na druge.:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...