Jump to content

JAVITE SE POMOZITE

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 9 months later...
  • Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pomze Bog braco i sestre.

Bgu hvala, sa vma sam isadjcom jos..Sinoc sam uspjela da napisem dugacak tekst bjasnim svima, kome bi bilojasno? Padjevojcice moje su porasle,kada dodju da nas nadgledaju,saa drugi..Zakace se  za mene..Mislila sam da ce da nas odvedu mamice

Da nije istina napisana i vidljiva svim,ostavli bi nas dosaa n miru.Spminjanje Boga i jako jako smeta.Hvala vam sto ste uz nas bili so ovo vrijeme. drugi nas nadziru..prebacilonas socijalno na druge organe. Za apel znaju, kandilo im je smetalo.

Hala Vam braco i sestre.Bgu hala nasvemu

Ak Gospod i sSveta Ksenija pomogne,postji mogucnost d se skrasimo, te ostanemo zajedno.

Napisala samsinoc bas bas detaljno sta se esavalo, mislim da nisam potvrdila mejl il ..ne znam zbg cega nij objaljen text,al znacete.

sa svimsveim se sprdaju bezboznici

.https://facebookreporter.org/2016/10/23/земљо-србијо-социјална-помоћ-мајци-3-000-а/

Zbog istie sunas ganjali, pise nastavak, tamo neu jer su nas prebacili na komplikovaniju ekipu.

Spmenite.

Aleksandra..Bogu hvala na svemu..na dfinitivno plednjoj pilici da ostanemo zajedno. Pa koga necastivi najvise napada?!

Molese, prilazemnasu pjesmu..a naslov teta koj se zagubi ili ga ne poslah pavilno je bio POMOI MOM IDU POMOZI MOM SLUHU, SLAV oCU, SINU I SVETOME DUHU

cITAVU NOC SAM PROVELA SA VMA. BOG DREDI SVE

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...