Jump to content

Zašto neko postane pedofil?

Препоручена порука

Ама људи! Шта ви сада истражујете шта сам рекао ја? И ко сам ја? Мени је само бројка била мање више нвероватна... А и даље не добисмо потврду опко цца 8 милиона деце...

Подели на овим сајтовима

39 minutes ago, Милан Ракић рече

Na pola stranica ne mogu da udjem, komp je star 100 godina... samo ga u kontejner bacit.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, billy2014 рече

Na pola stranica ne mogu da udjem, komp je star 100 godina... samo ga u kontejner bacit.

у то што ми линкујеш, свеједно-не мож да се уђе. страница не постоји!

Подели на овим сајтовима

"Žestoko ćemo udariti na siledžije, ne bih im bio u koži"

Beograd -- Žestoko ćemo udariti po siledžijama i nasilnicima nad ženama i decom, poručio je mandatar za sastav Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Beta, Tanjug ponedeljak, 11.07.2016. | 20:22

Najavljujući da će o tome više govoriti sutra, Vučić je napomenuo: "Sve što mogu da kažem je da im ne bih bio u koži".

"Sutra ću da govorim o svemu tome, spremili smo ozbiljan plan i u borbi protiv onih koji misle da sprovode nasilje nad ženama i deci. I jedno i drugo biće posebna tema novih zakonskih rešenja i podzakonskih akata", istakao je Vučić na pitanje novinara šta država planira da uradi povodom novog slučaja ubistva i silovanja deteta.

Podsećamo, u poslednjih nekoliko dana desila su se dva teška zločina u kojima su žrtve bili maloletnici. Prvo je u selu kod Zaječara silovana u ubijena trogodišnja devojčica. Napadač je uhapšen, a priznao je u policiji i još jedno ubistvo.

Samo dan kasnije u Nišu uhapšena su trojica mladića zbog silovanja 15-godišnje devojčice.

Inače, u Registar za pedofile i silovatelje za tri godine upisana su samo četiri imena. Policija je za to vreme 680 ljudi osumnjičila za seksualno zlostavljanje maloletnih.

Подели на овим сајтовима

On 7/11/2016 at 0:29, Ronald рече

Ne možeš promijeniti nešto što je stalno tako, pa i prijatelji su mi alfa mužjaci, nema to veze Billy, nije jednostavno za shvatiti. U teretani provodim mnogo vremena i prije neki dan ušla jedna zgodna djevojka, utegnuta, ja nisam ni obratio pažnju, kad mi govore neka dvojica šta je ovo, pa moramo dolaziti u ovo vrijeme, hehehe, pored mene je i gola mogla proci.:-)

Рони, друже, веровао или не, завидим ти понекад и помало. часна реч :D 

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче овог осталог... Чини ми се понекад да нема сврхе уопште тражити објашњење... Мислим можемо наћи узрок можда зашто некога привлаче деца, али не могу да замислим објашњење како то да у човеку, у једном тренутку се уруше сви "системи" који га чине човеком, и саосећање, и стид и страх и све... Како може да минутима (то је ипак неко време, то није тренутак два) гледа дете које пати због њега, и то на најстрашнији начин, и у физичком и у сваком другом смислу... Имам осећај као да постоји неко зло, које није само недостатак добра, него је биће свеје врсте, које се понекад испољи кроз неке људе... Претпостављам да нисам у праву, али не умем другачије да објасним да људи као што је овај тип из околине Зајечара могу да постоје. 

Онда и друго питање... Из перспективе хришћанства, шта ћемо са таквим људима? Како је њихово спасење могуће, да ли постоји ишта у њиховом бићу што може да буде спасено, или је цео њихов идентитет прожет тим што су учинили... Са једне стране, као, верујем и надам се спасењу свих, а са друге, када помислим на конкретног човека као што је овај што је ово урадио, питам се како Бог може да воли њега подједнако колико и ту девојчицу. Шта Бог у њему воли, шта је у њему остало неунакажено тим што је учинио... Како ћемо икад ми сви остали прећи преко тога, како ћемо волети тог човека као себе саме? А ако нећемо никад, како ћемо бити савршени и спасени... Ваљда још једна гомила питања на која нећемо добити одговор од људи.

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Плашим се и да држава не може много да уради. Може свакако да драстичније кажњава за силовања и остала тешка кривична дела, да нам се не би дешавало да људи некога убију или силују, одлеже 10ак година или и мање, па онда опет ураде исто и тек из другог или трећег пута добију 30-40 година. Што је чињеница да се дешава. Али опет, овде то није случај, овај тип није пре тога био на радару државе, није ни могао бити. Изгледа нажалост да се не могу спречити системски сви овакви случајеви, па је онда најбоље то нагласити људима, а не само причати како ће држава да пооштри санкције. Треба људима рећи да ураде све што је до њих да заштите себе и своје породице јер држава просто није у стању да их потпуно обезбеди. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...