Jump to content

Zašto neko postane pedofil?

Препоручена порука

Ma koji minuti, sekunde su dovoljne. Ljudi nisu svesni toga...dovoljno da okrenes glavu :( Mi bejasmo na moru pa se ubih pokusavajuci da objasnim dragom da se deca dave u sekundi, u plicaku. Ne u dubini, dovoljno da okrenes glavu i hop.

Ja ovu vest nisam smela da otvorim, vise od vesti mene potresaju krvozedni komentari. Plasi me psihicko stanje ljudi koji su zeljni krvi, koji su naceti nemastinom, bedom, ratovima, sveopstim stanjem. Oduvek je bilo pedofila al se ne secam da je nekad ovako sveopsta klima bila puna nesigurnosti i straha. Od kad je ubijena mala Kaja, ja tako nesto ne citam. Ono je bilo previse.

Gledam pre neku nedelju devojcice iz komsiluka, pa,mozda desetak 12 god, igraju se same u parku, tu oko zgrade po ulici, trckaraju u svojoj nevinosti i moja prva misao je Boze koliko je to nama nekad,bilo normalno, a sada samo -a sta ako...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Pedofil se postaje vjerovatno tokom losih uslova odrastanja. Zloostavljanje roditelja ili tutora u ranom djetinjstvu, odbacenost majke ili oca ili oboje, sve ovo ostavlja traume i utice na formirane mozdanih neurona i samim time licnosti u krivom smjeru. Pedofil vjerovanto nastupa u afektu da naudi djetetu jer time "zadovoljava" neku svoju pravdu ako je on bio zloostalvjan ili odbacen onda treba i druga djeca da tako trpe kao sto je on. Ima tu puno prostora za istrazivanje i medicina ce sigurno sa tehnoloskim napretkom uci u trag problemu pedofilije, do tad mislim da je bilo kakvo lisavanje zivota smrtnom kaznom pedofila bez obzira na zlocin poputno nepotrebno i neefikasno. Zlocincu smrtna kazna predstavlja pobjedu, dok se time gubi dragocjena mogucnost istrazivanja kako bi se utvrdili uzroci. Blaze oblike kada su ljudi svjesni problema teba manje sankcionisati i podvrgnuti nekom drustveno korisnom radu, one teze psihopatske slucajeve bez trunke grize savjesti pod samicu do kraja zivota. Narocitu paznju treba obraitit na lose roditelje koji su vjerovatno cesto uzrok, njih treba posmatrati i na vrijeme oduzeti djecu i posvojiti ih odgovrnim ljudima koj ice pruziti ljubav, kako bi se sprijecili negativni efekti kasnije. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Јелена011 рече

Gledam pre neku nedelju devojcice iz komsiluka, pa,mozda desetak 12 god, igraju se same u parku, tu oko zgrade po ulici, trckaraju u svojoj nevinosti i moja prva misao je Boze koliko je to nama nekad,bilo normalno, a sada samo -a sta ako...

Пре 15-20 година се неки Американац чудио како ми пуштамо децу да се играју око зграде сама. Ево полако постајемо исти као они, глобализам нас гута.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

55 minutes ago, АлександраВ рече

Дете нестане за час

Negdje sam procitao da u SADu svakih 40 sekundi nestane jedno dijete.

15 minutes ago, Ниџока 1.1 рече

Пре 15-20 година се неки Американац чудио како ми пуштамо децу да се играју око зграде сама. Ево полако постајемо исти као они

Mi smo primili njihov nacin zivota, a sa tim nacinom zivota dolazi i sve ostalo, pedofili, ubice, serijske ubice, silovatelji, satanisticke sekte....

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, billy2014 рече

Mi smo primili njihov nacin zivota, a sa tim nacinom zivota dolazi i sve ostalo, pedofili, ubice, serijske ubice, silovatelji, satanisticke sekte....

Јеховини Сведоци и проче...

Ето ти на тзв. Западу само "чекају" да се построје и да крену да оперишу!

8 minutes ago, billy2014 рече

Negdje sam procitao da u SADu svakih 40 sekundi nestane jedno dijete.

Ај` подели са нама овај извор!? То значи по твом "рачуну" у САД (али само у САД) нестане током једног дана 2160 деце. Што ће рећи да близу 800000 деце нестане сваке године само у САД.

ОК! Можда и јесте тако, ал` образложи извором?

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Милан Ракић рече

Ај` подели са нама овај извор!? То значи по твом "рачуну" у САД (али само у САД) нестане током једног дана 2160 деце. Што ће рећи да близу 800000 деце нестане сваке године само у САД.

Procenjuje se da nestane najmanje osam miliona dece u svetu svake godine. Svakih 40 sekundi u Americi nestane mališan, u Britaniji se svakih pet minuta gubi trag detetu. U Nemačkoj godišnje nestane 100.000 dece, u Kanadi 50.000, Meksiku, 45.000, Brazilu 40.000, Francuskoj 39.000... 

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:460784-Cela-drzava-nestale-dece

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, АлександраВ рече

Procenjuje se da nestane najmanje osam miliona dece u svetu svake godine. Svakih 40 sekundi u Americi nestane mališan, u Britaniji se svakih pet minuta gubi trag detetu. U Nemačkoj godišnje nestane 100.000 dece, u Kanadi 50.000, Meksiku, 45.000, Brazilu 40.000, Francuskoj 39.000... 

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:460784-Cela-drzava-nestale-dece

Пусти ме Ратка Дмитровића! Знамо се-знам га!

Јел ово просто логички оправдано! Немој ми "Вечерње" наводити као извор!? 

Причамо и диванимо о проблему, ал` не треба Ратко Дмитровић да нам буде "крајеугаони камен"...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Uzimajući u obzir podatak da svakih 40 sekundi u Americi nestane jedno dete, FBI je napravio aplikaciju za iPhone, koja može pomoći da se nestalo brže dete pronađe.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=530567

screen322x572.jpeg

https://itunes.apple.com/us/app/fbi-child-id/id446158585?ls=1&mt=8

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Пусти ме Ратка Дмитровића! Знамо се-знам га!

ма само наводим извор, немам појма ко је тај ne_shvata и није једини.... када укуцаш U Americi na svakih 40 sekundi nestane jedno dete добијеш гомилу извора ne_shvata сад, нисам се бавила истраживањем, само сам навела да тај податак постоји :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Значи, простом математичком логиком, сваког дана и свету нестане око 22000 деце...

Дакле, двадесетидвехиљадедеце!?

Ко овде кога хандри?

Питам озбиљно?

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Милан Ракић рече

Што ће рећи да близу 800000 деце нестане сваке године само у САД.

Отприлике је половина тог броја. Између 460-470.000 пријава о несталој деци се годишње преда њиховом Националном Центру за Несталу и Злостављану децу

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork рече

Отприлике је половина тог броја.

ево сада баш гледам и ја, ФБИ подаци говоре око половина

According to the FBI, in 2015 there were 460,699 NCIC entries for missing children.

http://www.missingkids.com/KeyFacts

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Милан Ракић рече

ОК! Можда и јесте тако, ал` образложи извором?

Na guglu mi izbaci stranicu FBI https://www.fbi.gov/news/podcasts/inside/inside_071211.../view  i ispod pise 2011. godina . A child goes missing every 40 seconds in America. That comes to 765000 children a year.

Komp mi je pred crkavanjem pa ne mogu da otvorim link, ako mozes ti ili neko drugi pa da vidimo da li je istina.

Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, billy2014 рече

Komp mi je pred crkavanjem pa ne mogu da otvorim link, ako mozes ti ili neko drugi pa da vidimo da li je istina.

https://www.fbi.gov/news/podcasts/inside/inside_071211.../view

Подели на овим сајтовима

http://www.missingkids.com/KeyFacts

Na brzaka sa gugleta

Ispada da je ne na svakih 40 nego 80sec  According to the FBI, in 2015 there were 460,699 NCIC entries for missing children.

Samo sto su ovo svi prijavljeni nestanci, neka deca nestaju tj beze i vise puta od kuce i ostalo.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...