Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 5 minutes ago, Suncokret54 рече ... који је по теби критеријум разликовања здравља од болести... или другачије, има ли релевантних доказа да педофилија није заразна... Meni nije jasno kako to da ima pedofilije u Crkvi ... I kako je uopste moguce da drzava ne ucini nista tim povodom ? O cemu se tu zapravo radi ? александар живаљев and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 7 minutes ago, Suncokret54 рече ... који је по теби критеријум разликовања здравља од болести... или другачије, има ли релевантних доказа да педофилија није заразна... Ima li dokaza da je jeste, valjda trebas potvrditi nesto ako postavljas takvu hipotezu. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 59 minutes ago, Ronald рече A sta sa ovim koji su svjesni i hoce da se ubiju, treba im pomoci da lakse okoncaju zivot? Ne nego i takve u rudnik , fizicki rad cuda cini kod depresije . Neko ko je svestan svoje pedofilije i hoce da se ubije nije pravi pedofil vec ima drugu vrstu poremecaja koji zahteva prvo pravilnu dijagnozu pa onda i pravilno lecenje. Tog jadnika koliko sam razumeo su lecili od pedofilije koju je sam sebi dijagnostifikovao i od depresije . Nisam lekar pa ne mogu da analiziram detaljno ali je jasno da sa tim covekom nikako nije problem pedofilija ,pod uslovom da je prica uposte istinita , nesto mi mirise da je ovo polako uvod u proglasavanje pedofilije za "seksualnu orijentacijuNesto mi se javlja da ce da bude ovakvih i slicnih prica jos u bliskoj buducnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 5 minutes ago, zuti car рече Ne nego i takve u rudnik , fizicki rad cuda cini kod depresije . Neko ko je svestan svoje pedofilije i hoce da se ubije nije pravi pedofil vec ima drugu vrstu poremecaja koji zahteva prvo pravilnu dijagnozu pa onda i pravilno lecenje. Tog jadnika koliko sam razumeo su lecili od pedofilije koju je sam sebi dijagnostifikovao i od depresije . Nisam lekar pa ne mogu da analiziram detaljno ali je jasno da sa tim covekom nikako nije problem pedofilija ,pod uslovom da je prica uposte istinita , nesto mi mirise da je ovo polako uvod u proglasavanje pedofilije za "seksualnu orijentacijuNesto mi se javlja da ce da bude ovakvih i slicnih prica jos u bliskoj buducnosti Ti bi od depresije lijecio ljude u rudniku?Znam, ali ne moze mu niko postaviti dijagnozu za pedofiliju, do on sam sebi, pa valjda on zna sta mu se desava, sta ga privlaci. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 22 minutes ago, Зосима рече Искрено говорећи, већина мушкараца воли малђе рибе Али сексуално зреле. Свакако не предпубертетску децу, а о детету од три године да и не причам... Јелена011, Suncokret54, Dragi and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 minute ago, Suncokret54 рече ... у Црквин нема никакве болести, има је у њеним члановима који су још овде... Za tako nesto nema opravdanja . Suncokret54 and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 hour ago, Ronald рече Dijana Ti mislis da je homosexualizam bolest? Ovo mi je promaklo. Razočaraću te sa politički 'nekorektnim' odgovorom. Da, smatram da je bolest, kao recimo npr. neuroza, koja potrebuje psihoterapiju. Polni nagon između polova je toliko jak da su bile potrebne tolike društvene zabrane i tabui da se koliko-toliko kanališe i ograniči, da je potrebna jedna jaka sila da ga izvitoperi i promijeni mu pravac. Nisam nešto proučavala ta 'istraživanja o homo genu', ali vjerujem da ako je to istina, da je to statistički veoma rijetka pojava, a da se velikoj većini može naći korijen neurotičnog odgovora u djetinjstvu, odnosima majke i oca, njih spram djeteta i odnosom djeteta spram njih i mogućnostima identifikacije sa roditeljem istog pola. No međutim, u današnjem vremenu se mnoge psihopatologije pretvaraju u LJP pitanja. Vajninger mislim da daje odgovor za sve ove moderne devijacije koje su sad postale LJP pitanja. Svi smo biseksualni i biološki i psihološki tj. sadržimo osobine oba pola i privlače se one jedinke koje su komplementarne, koliko ženskosti u muškarcu toliko muškosti u ženi koja ga privlači i obratno. Gledala sam film o jednom muškarcu koji je promijenio pol u starijim zrelim godinama - on onako ženskast, njegova žena tipična muškarača, muške kretnje. Bili su pravi par u tom pogledu, ali on je istrajao da promijeni pol. Ostali su zajedno i nakon promjerne pola, kao što i ovaj naš major kad je postao žena, i dalje ga privlače žene... АлександраВ, Dragi and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 18 minutes ago, Ronald рече Ne nisu uslovljene, jer niko nema dokaza da je homoseksualnost bolest, moze neko mijenjati sta hoce, ne postoji ni jedan dokaz da je homoseksualnost bolest, ni jedan jedini. Kako znas da heteroseksualnost onda nije bolest? hahaha, pa recimo zato sto muskarac ima penis a zena vaginu, ako stavis penis u vaginu posle dobijes djecu, a ako stavis penis u analni otvor mozes samo da dobijes malo izmeta na vrhu penisa. heteroseksualci razmnozavanjem opstaju na zemlji hiljadama godina a kada bi svi postali homoseksualci izumrli bi za manje od 100 godina. Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 1 minute ago, Suncokret54 рече ... има, исповедиш се, прекинеш са тиме, и оправда те Бог... To je greh s predumisljajem . Ne vazi se . Ali necemo opet o tome , najvaznije je ipak ne biti raskolnik ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Dragi o cemu ti?! Ajde citaj pliz napisano. Rekoh peder jer nemam snage stalno da ih politicki korektno nazivam. Sto se organizacija tice, mislim da lgbt organizacije oslikavaju zelje i potrebe pedera isto koliko zrne u crnom...Vecina samih pedera bezi od njih ko djavo od krsta, to su lobiji sa velikim obrtom kapitala i to sa ljudima nema veze bas nikakve. A ja nisam nikom sudija, niti znam kako ce Bog kome suditi. Dok god su dve odrasle osobe koje pristaju na odnos pri cistoj svesti i zdravoj pameti ja im se u krevet necu mesati. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 hours ago, Ronald рече Osim toga ima dokaza da su pedofili u proseku niži od ostalih ljudi. A kanadski istraživači su otkrili da su pedofili u detinjstvu imali i više povreda glave – duplo više od proseka! Sve su to dobri razlozi da se "zaviri" u mozak pedofila. Ја сам доста нижи, имао сам више повреда главе као клинац( ми смо то тад звали разбио главу). Једино ме зеза то што нисам глуп, дапаче. Да ли ја сад подлежем могућности хапшења и еутаназије за потенцијалну педофилију?! АлександраВ, -Владимир-, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 11 minutes ago, Дијана. рече Ovo mi je promaklo. Razočaraću te sa politički 'nekorektnim' odgovorom. Da, smatram da je bolest, kao recimo npr. neuroza, koja potrebuje psihoterapiju. Polni nagon između polova je toliko jak da su bile potrebne tolike društvene zabrane i tabui da se koliko-toliko kanališe i ograniči, da je potrebna jedna jaka sila da ga izvitoperi i promijeni mu pravac. Nisam nešto proučavala ta 'istraživanja o homo genu', ali vjerujem da ako je to istina, da je to statistički veoma rijetka pojava, a da se velikoj većini može naći korijen neurotičnog odgovora u djetinjstvu, odnosima majke i oca, njih spram djeteta i odnosom djeteta spram njih i mogućnostima identifikacije sa roditeljem istog pola. No međutim, u današnjem vremenu se mnoge psihopatologije pretvaraju u LJP pitanja. Vajninger mislim da daje odgovor za sve ove moderne devijacije koje su sad postale LJP pitanja. Svi smo biseksualni i biološki i psihološki tj. sadržimo osobine oba pola i privlače se one jedinke koje su komplementarne, koliko ženskosti u muškarcu toliko muškosti u ženi koja ga privlači i obratno. Gledala sam film o jednom muškarcu koji je promijenio pol u starijim zrelim godinama - on onako ženskast, njegova žena tipična muškarača, muške kretnje. Bili su pravi par u tom pogledu, ali on je istrajao da promijeni pol. Ostali su zajedno i nakon promjerne pola, kao što i ovaj naš major kad je postao žena, i dalje ga privlače žene... Ne postoje nikakvi homo geni i pozivanje na Vajningera, psihoanalizu, je smijesno i neozbiljno opravdavati to nekakvim neurozama.. Hajde objasnni mi ovo da li sam ja bolestan ako ne osjecam nikakvu sexualnu zelju, a nemam problem sa libidom i erekcijom, evo ti direktno pitanje? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 Nisi bolestan ako ne osjećaš subjektivno patnju i ti to ne vidiš kao problem. To je uglavnom parametar psihičke bolesti, tj. kod neuroze. U psihozi ne postoji svijest o bolesti uglavnom. Nije mi jasno koja je veza između homoseksualnosti i aseksualnosti. A kamoli pedofilije sa ovo dvoje. Ti jako potcjenjuješ psihologiju kao nauku i sve zasnivaš na biologiji. АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 2 minutes ago, Ronald рече da li sam ja bolestan ako ne osjecam nikakvu sexualnu zelju хипоактивна сексуална жеља класификована је у међународној класификацији болести Sofija_ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2016 Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 On 19.01.2014 at 12:31, Дијана. рече Kinsijeva "istrazivanja" bila su podloga "seksualne revolucije", dekriminalizacije seksualnih izopacenosti, na mala vrata i pedofilije, otvaranje mogucnosti za izmjene definicije seksualnih poremecaja - sa psihopatoloske na biolosku perspektivu etioloskog odredjenja, sto za posljedicu ima promjene u socijalnom i pravnom domenu, plodno tlo za pokrete za "ljudska prava ugrozenih manjina" i lagane promjene pravne regulative prema volji i sklonosti mocnika koje svve to finansiraju. Једном речју Викинзи и хорде дивљих нецивилизованих племена су били заправо на веома високом нивоу, нама за сад недоступне социјалне свести јер су припадницима своје групе дозвољавали приликом пљачкашких похода да испољавају своје сексуалне склоности на деци, женама, мушкарцима, животињама, мртвацима и проче! АлександраВ, Dragi and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука