Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Meni nekako zao ovih nasih ateista i svih omrazenih...ljudi tako olako zakljucuju o njima. Evo cemu to ime prezime i slika. Ako ces ti nekog da osudis zbog toga, to vise o tebi govori nego o nekom sa slikom ili "cudnim" imenom. I nije uopste bitno kako se "zoves" na forumu, neki od nas se i vidjaju i okupljaju...niko ne krije sad ime zarad ko zna ti cega. Prosto je kultura foruma takva, ne ovog nego foruma,uopste. Ima nas medju kojima sam ja kojima recimo ostaje nik u pamcenju bolje nego ime, masu ljudi sam upamtila po niku, cak i ne pitam za ime. Ljudi koje sam upoznala na nekadasnjim forumima s kojima sam u kontaktu memorisani su po niku Ako je neko pristojan i ima sta,da kaze,zar je bitno kako se "zove". Predrasuda ima u svakom slucaju. Samo jednom sam ucestvovala na forumu pod drugim nikom i opet se pokajala. Tada mi je to bilo potrebno, a onda sam shvatila da je sustinski isto. I jednom pod pseudonimom nesto naskrabah i opet nije valjalo tj trebalo je da budem musko Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 10 minutes ago, drvce рече Popili smo kafice, malo smo i neke bocne teme takli, ali sada da se vratimo osnovnoj temi: ime i prezime plus fotografija. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 27 minutes ago, Јелена011 рече ni ja ne znam sta znaci taj nik, bem ga, al to je Akvi Влада Орловић Aquilius Cratus, Н И Н Е, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Дијана. рече Влада Орловић Od milošte Orlić Tetrebić ili ti Akvi samo takvi. Милан Ракић, Н И Н Е, Јелена011 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 3 minutes ago, Sofija_ рече Presveta Bogorodica nije neka slika, ona je jednostavno presveta, i ja je volim., ja se njoj molim i poklanjam, kao i Hristu i ostalim Svetima. To nije idolopoklonstvo i to bi ti trebala da znas a svoje slike ne stavljam nigde po netu, jednostavno sto volim da imam privatnost, nista drugo. Ako te zanima kako izgledam, ili ti je to vazno, rado cu ti poslati na mejl nije problem. Meni lica ljudi nisu vazna(vec ono sto nose u sebi), i naravno da kao sto kazes smo svi lepi jer nosimo lik Boziji u sebi. U tvom slucaju jeste slika i jeste ruganje svetinji. Ikone sluze da se molis Bogu pred njima, a ne da ih meces na ukrase, slicice, solje, case i tome slicno. Jedina svrha ikone je molitva tom svetitelju da te zastupa pred Bogom, a ne da se gradis poboznijom od sviju. Ikoni nije mesto na,avataru ako cemo posteno nego na zidu. I ako cemo do kraja pobozno, sve te fore sa brojanicama za ukras, ikonicama kao amajlijama, ikonicama na slavskim casama jesu cisto idolopoklonstvo ni p od pravoslavlja nemaju. Na avataru je to samo slatka slicica, a da je ikona stavila bi je na zid i upalila kandilo pred njom. Tako da ono za sta si pokusala drugog da osudis osudilo je tebe. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 minutes ago, Aquilius Cratus рече Gde si ti dzedajski idolopoklonice? Ja vec pomislio da si otisao na Tatuin da se osamis koliko te nema. Pa kad moze Mark Hamil samo da stoji i da cuti intenzivno, sto ne bi mog`o i ja... Милан Ракић, Suncokret54 and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Различита мишљења о једној теми,то је сасвим ок,ако се не слажеш са неким не значи да га осуђујеш. Suncokret54 and Sofija_ је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Suncokret54 рече ... Дијана, тема је тако врела да ће ти ружа увенути ако останеш... ево, већ постаје љубичаста... А која није врела у посљедње вријеме? Око чега се то хришћани још нису успјели посвађати? Ил'се крвимо око каквих идеја, мишљења, ставова, па је други 'противник', ил'му мјеримо вјеру и смирење, ил' памет и културу. Ил' нам се просто не свиђа његово лажно име и симбол-слика. АлександраВ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 3 minutes ago, Sofija_ рече Presveta Bogorodica nije neka slika, ona je jednostavno presveta, i ja je volim., ja se njoj molim i poklanjam, kao i Hristu i ostalim Svetima. To nije idolopoklonstvo i to bi ti trebala da znas a svoje slike ne stavljam nigde po netu, jednostavno sto volim da imam privatnost, nista drugo. Ako te zanima kako izgledam, ili ti je to vazno, rado cu ti poslati na mejl nije problem. Meni lica ljudi nisu vazna(vec ono sto nose u sebi), i naravno da kao sto kazes smo svi lepi jer nosimo lik Boziji u sebi. Твоја ствар је чију ћеш слику, икону или шта год да ставиш наместо твоје ( мада Џена Џејмсон ипак не би била у реду)али немаш право да било коме мериш веру да га називаш идолопоклоником и остало...разговарај, свађај се, певај, плачи,вришти, али не лепи етикете... П.с. нема потребе да ми шаљеш слику, нисам заинтересована...то ти неком другом Aquilius Cratus, obi-wan, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 4 minutes ago, Нифада рече Различита мишљења о једној теми,то је сасвим ок,ако се не слажеш са неким не значи да га осуђујеш. Nego, ti nam ne rece o sebi - kako to da nemas sliku i ime+prezime nego nik i skoljku? Da nisi postavila ovako usmerenu temu ne bi te to nikad pitao, ali sad ovako izgleda ili kao da nas handris ovde, sto bi rek`o Milance, tj. da nas trolas kao trolejbuse, ili da si debelo nedosledna sopstvenom stavu. Utoliko smo zainteresovani za razjasnjenje... Милан Ракић, АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Na avataru je to samo slatka slicica, a da je ikona stavila bi je na zid i upalila kandilo pred njom. Tako da ono za sta si pokusala drugog da osudis osudilo je tebe. Kako ti znas da ja nemam kandilo i ikone na zidu? Zasto ti smeta ikona koja stoji ovde? I kakav bre avatar, to je sve doslo sa zapada AVATAR sacuvaj Boze! Znam ja da istina zna da zaboli, no ti Sofija gledaj svoja posla jer ovde ljudi ne vole da im se bilo sta kaze, pogotovo ako ih bocnes na bolno mesto. Naravno, nenamerno. Ruganje svetinji??!!! Dobro, nek bude kako ti kazes ocigledno je da ti ja licno smetam, jer od pocetka si se trpala tamo gde ti nije mesto(barem sto se mene tice)...ali ajde..ne zameram ti zaista.. АлександраВ and billy2014 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Ova tema ko ona o najomrazenijim likovima 56 postova...nigde konkretike Драган_Петровић, obi-wan, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 ko neka nudisticka plaza a svi u rolkama АлександраВ, Suncokret54, Драган_Петровић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Sofija_ рече Kako ti znas da ja nemam kandilo i ikone na zidu? Zasto ti smeta ikona koja stoji ovde? I kakav bre avatar, to je sve doslo sa zapada AVATAR sacuvaj Boze! Znam ja da istina zna da zaboli, no ti Sofija gledaj svoja posla jer ovde ljudi ne vole da im se bilo sta kaze, pogotovo ako ih bocnes na bolno mesto. Naravno, nenamerno. Ruganje svetinji??!!! Dobro, nek bude kako ti kazes ocigledno je da ti ja licno smetam, jer od pocetka si se trpala tamo gde ti nije mesto(barem sto se mene tice)...ali ajde..ne zameram ti zaista.. Још једном ћу да те питам...Са ким се грудваш? Phoebe and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, Драшко рече ko neka nudisticka plaza a svi u rolkama Znamo mi da bi tebi nesto drugo prijalo, al nemaaa maramce bre pre nego sto dodjes na forum, da okadis kompjukter dva puta zbog poradi toga i da budes smeran Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука