Jump to content

Име и презиме+фотографија

Оцени ову тему

Препоручена порука

13 hours ago, Sofija_ рече

Nalepljeno je meni nekoliko etiketa na ovom forumu do sad pa nikom nista. Ja sam samo rekla sta je po meni idolopoklonstvo(na saljiv nacin). Ko se pronasao u tome

taj se i naljutio. E sad, sto se tice vere, ja je nikom ne merim, Bog zna svacije srce i sve vidi, ali ima mnogo nepravde na ovom forumu i privilegija i ljubomore i kompleksa

nesigurnih ljudi koji jedva cekaju nogu da ti podmetnu. Zalosno.

Pa ti si i meni nalijepila etiketu, u stvari rekla si za sebe da si "normalna" hriscanka, sto je po tebi znacilo da ja nisam "normlan" hricanin ili mozda uopste nisam hriscanin. Medjutim mene nista ne tangira, pa mi mozes reci sta hoces, ja se pocnem smijati.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Sofija_ рече

Pa dobro, ako nije tajna kazi :) ni moje nije poreklom srpsko, ali ga volim, takvo je kakvo je :) 

Nije tajna, ali to cu da ostavim da resite slagalicu. Koristite raspolozive podatke i moj nik i avatar, jer - verovala ili ne - vecina ljudi upravo i koristi nik i avatar koji po necemu (ili mozda po mnogo cemu) imaju slicnosti sa njima samima spolja ili iznutra, ili opet (ti nikovi i avatari) iskazuju neku bitnu crtu njihovog unutrasnjeg poimanja, stanja ili stremljenja.

Koji cita neka razume...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Suncokret54 рече

... јесам незналица, али толика нисам, баш зато сам изабрао та имена узета, усвојена као детенце, од иних народа... да ли се Михаил, хербејски, и на небу зове тако... читао сам код једног, врло умног, да су та имена потпуно наша, јер смо их усвојили срцем...:naklon:

Znam da nisi neznalica, ali mora` da kazem posto se prikazujemo na televizoru...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Arsenija рече

... Ovo je jos jedan pokusaj ukalupljavanja ...  Nema nista tajno sto nece biti javno ... Ali to ne znaci da sad svi treba da idemo na nudisticku plazu ... Ko to moze , njemu svaka cast ... 

P.s. Posto zemlja nece sama da se otvori ,molim da mi se iskopa jedna rupa u dvoristu ZRU , sama cu da se zakopam ... 

Ви као да се нађосте прозвани :)

Никад се не мисли на све,него само на неке.

А у ЖРУ дворишту свега има,и рупа,и узвишења,узбрдица,низбрдица,само се треба сместити на одговарајуће место,без укалупљавања,са пожељном посебношћу  :mahmah:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

I nisam ja tema, vratite se na temu...

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ronald рече

Pa ti si i meni nalijepila etiketu, u stvari rekla si za sebe da si "normalna" hriscanka, sto je po tebi znacilo da ja nisam "normlan" hricanin ili mozda uopste nisam hriscanin.

Nikad i nigde ja nisam rekla da ti nisi normalan,ono sto ti propagiras po meni nije normalno, a ti sam znas sta je to(da ne sirimo temu sad)

a to da li sam ja nomalna nek presude ljudi koji me licno poznaju :) 

6 minutes ago, Ronald рече

Medjutim mene nista ne tangira, pa mi mozes reci sta hoces, ja se pocnem smijati

Takodje, samo sto se ja ne smejem, vec mi takvih ljudi istinski zao.

7 minutes ago, obi-wan рече

Nije tajna, ali to cu da ostavim da resite slagalicu. Koristite raspolozive podatke i moj nik i avatar

:scratch_head:

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Нифада рече

Ви као да се нађосте прозвани :)

Никад се не мисли на све,него само на неке.

А у ЖРУ дворишту свега има,и рупа,и узвишења,узбрдица,низбрдица,само се треба сместити на одговарајуће место,без укалупљавања,са пожељном посебношћу  :mahmah:

Da . To je jasno jer ja nemam ime , prezime + fotografiju  ...  a napisala sam nekoliko hiljada postova ...    :mahmah:  

Sto je mnogo , mnogo je ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Sofija_ рече

Nikad i nigde ja nisam rekla da ti nisi normalan,ono sto ti propagiras po meni nije normalno, a ti sam znas sta je to(da ne sirimo temu sad)

a to da li sam ja nomalna nek presude ljudi koji me licno poznaju :) 

Takodje, samo sto se ja ne smejem, vec mi takvih ljudi istinski zao.

:scratch_head:

A sta propagiram, objasni vec jednom? Mene ti je zao?

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Arsenija рече

Da . To je jasno jer ja nemam ime , prezime + fotografiju  ...  a napisala sam nekoliko hiljada postova ...    :mahmah:  

Sto je mnogo , mnogo je ... 

Хоћеш рећи дело твојр те краси и открива,име и фотографија,то може свако-поставити :skidamkapu:

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Ronald рече

Mene ti je zao?

Zao mi je ljudi koji mi svasta kazu(kao sto ti rece da te ne tangira) pokusavajuci da me unize, znaci zao mi ih je(a ti si rekao da se smejes) jer kad neko nekom svasta(to je obicno nesto ruzno)

kaze, to je znak slabosti i nemoci, a ja se takvim ljudima ne smejem niti rugam, vec mi ih je zao.

Подели на овим сајтовима

44 minutes ago, GeniusAtWork рече

Оби-Ваново право име људски језик не може да изговори!!!

ko ga izgovori odmah postaje.....

ahhh

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

posto niko ni da gukne svoje ime

malo anegdota o mom imenu

uglavnom me pitaju dal mi je pravo...kršteno...itd

jeeeeesteeee

onda ga brkaju sa ...Darko...Drago....Naško....u izvodu jednom napisali Drško

kolko smo nepismeni i ne"slušni"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мени је име Никола а Ниџока је надимак из раног детињства. Тако ме је звао млађи брат док није научио да говори.  :D

Што се тиче изгледа леп сам као Сократ. Ништа не губите тиме што се не показујем.  :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...