Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 1 minute ago, obi-wan рече Nego, ti nam ne rece o sebi - kako to da nemas sliku i ime+prezime nego nik i skoljku? Da nisi postavila ovako usmerenu temu ne bi te to nikad pitao, ali sad ovako izgleda ili kao da nas handris ovde, sto bi rek`o Milance, tj. da nas trolas kao trolejbuse, ili da si debelo nedosledna sopstvenom stavu. Utoliko smo zainteresovani za razjasnjenje... Ми смо на почетку разјаснили товероватно си се касније укључио.То је очекивано питање.Напросто нисам ја тема него комуникација на форуму.Ја сам за варијанту да учешће у дискусији подразумева име и презиме и фотографију,своју.Нико никог не хандри,него разговарамо.Хвала на јављању Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 6 minutes ago, Снежана рече Твоја ствар је чију ћеш слику, икону или шта год да ставиш наместо твоје ( мада Џена Џејмсон ипак не би била у реду)али немаш право да било коме мериш веру да га називаш идолопоклоником и остало...разговарај, свађај се, певај, плачи,вришти, али не лепи етикете... П.с. нема потребе да ми шаљеш слику, нисам заинтересована...то ти неком другом Mozda bi mogao viski Dzejmeson po kome je i stvorila jedan deo tog imena ali bi onda pored idolopoklonika doticni postao i pijanac. Милан Ракић, Suncokret54, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Управо сада, Suncokret54 рече ... претешке речи за мене, одо да спавам, биће крви... прво ми одговори тамо на оној теми са питањима и одговорима Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 14 minutes ago, Јелена011 рече U tvom slucaju jeste slika i jeste ruganje svetinji. 3 minutes ago, Снежана рече Још једном ћу да те питам...Са ким се грудваш? Vidi gore, grudva i to jos kamen u njoj. Suncokret54, Sofija_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 11 minutes ago, Снежана рече ( мада Џена Џејмсон ипак не би била у реду) Aquilius Cratus and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 9 minutes ago, Драшко рече ko neka nudisticka plaza a svi u rolkama Pa kad ni Dzejnu Dzejmson ne pustaju da priviri! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, billy2014 рече Vidi gore, grudva i to jos kamen u njoj. Шта си ти Свети Били питон??? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 8 minutes ago, Нифада рече Ми смо на почетку разјаснили товероватно си се касније укључио.То је очекивано питање.Напросто нисам ја тема него комуникација на форуму.Ја сам за варијанту да учешће у дискусији подразумева име и презиме и фотографију,своју.Нико никог не хандри,него разговарамо.Хвала на јављању Upravo o ovome i pitam - ti jesi za to za sta jesi, ali sama ne cinis tako, a kako izgleda i ne nameravas. Meni tu nista nije ni najmanje razjasnjeno. Милан Ракић and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 5 minutes ago, Снежана рече али немаш право да било коме мериш веру да га називаш идолопоклоником и остало...разговарај, свађај се, певај, плачи,вришти, али не лепи етикете... Nalepljeno je meni nekoliko etiketa na ovom forumu do sad pa nikom nista. Ja sam samo rekla sta je po meni idolopoklonstvo(na saljiv nacin). Ko se pronasao u tome taj se i naljutio. E sad, sto se tice vere, ja je nikom ne merim, Bog zna svacije srce i sve vidi, ali ima mnogo nepravde na ovom forumu i privilegija i ljubomore i kompleksa nesigurnih ljudi koji jedva cekaju nogu da ti podmetnu. Zalosno. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Управо сада, obi-wan рече Upravo o ovome i pitam (ako pazljivo pogledas pitanje) - ti jesi za to za sta jesi, ali sama ne cinis tako, a kako izgleda i ne nameravas. Meni tu nista nije ni najmanje razjasnjeno. Видиш,има варијанта да разговарамо ја са ником,ти са ником,или неко други Има варијанта да ја ставим фотографију и напишем име и презиме,а велики број оних са којима учествујем у дискусији то не жели Трећа варијанта је ова коју сам поставила у наслову Значи наслов теме није Нифада са именомми презименом плус фотографија,остали са ником Јасно је шта хоћеш да кажеш,односно питаш,но већ сам одговорила Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 24 minutes ago, Нифада рече Ми смо на почетку разјаснили товероватно си се касније укључио.То је очекивано питање.Напросто нисам ја тема него комуникација на форуму.Ја сам за варијанту да учешће у дискусији подразумева име и презиме и фотографију,своју.Нико никог не хандри,него разговарамо.Хвала на јављању Ja sam za nik, ali to za one koji su ucesce u nasoj maloj diskusiji uzeli skorije. Za one koji prate moje pisanje godinama, ja sam za nik, ali to vec znate. Za sta ste vi, drage forumasice i forumasi, hm? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Нифада рече Видиш,има варијанта да разговарамо ја са ником,ти са ником,или неко други Има варијанта да ја ставим фотографију и напишем име и презиме,а велики број оних са којима учествујем у дискусији то не жели Трећа варијанта је ова коју сам поставила у наслову Значи наслов теме није Нифада са именомми презименом плус фотографија,остали са ником Јасно је шта хоћеш да кажеш,односно питаш,но већ сам одговорила Ovo ti je kao ono kad covek dodje u radnju i kaze "dobar dan, dajte mi 2 `leba", a prodavac mu odgovori "dobro, a `de su vam flase?" Suncokret54 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 2 minutes ago, Снежана рече Шта си ти Свети Били питон??? Dakle hit Problem sa ljudima koji stave lepu slicicu je da misle da su zbog toga pobozniji. To nije ikona, niti moze biti ikona, a upravo u svojoj uskogrudosti ne shvataju da se tako rugaju svetinji. Ikona se ne moze svesti na lepu slicicu umesto avatara, niti je,to merilo bilo cega i bilo koga. Teologija ikone je bre mlogo komplikovanija stvar od -jao vidi rakijske casice sa Svetim Nikolom bas su slatke. I sad cemo pobozno da locemo do iznemoglosti. Ikona ne sluzi za casice, narukvice, prstenja, slicice, to jeste ruganje svetinji svidelo se to nekom il ne. Al nas narod je u biti sujeveran i paganski, pa ako misli da sto vise poboznih slicica okaci na fejs onda je veci vernik od onih koji kace macke, cvece i tortice ako sudis nekome po slici kakvu je stavio na forum, onda moras biti spreman da se ictebi meri istom merom. Tako ide u svetu odraslih. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
billy2014 Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 9 minutes ago, Снежана рече Шта си ти Свети Били питон??? Sofija_ and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Negiranjem onoga sto su apostoli govorili, odnosno govoreci da su oni govorili pod nekakvim uticajima, cini se jedan od najtezih, neoprostivih grijeha a to je hula na svetog duha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 9, 2016 Пријави Подели Написано Јул 9, 2016 Inace, ja bi da svi odma` stavite broj cipela pored slike, jer smatram da je to vrlo bitna informacija... Aquilius Cratus, Снежана, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука