zuti car Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:32, Млађони рече Hvala bogu, sta 'fali? Znas onu pesmu "usamljen, ozenjen - neostvarenih snova" Expand Vidi , ako oces da imas devojku , zenu , svalerku moras da naucis par osnovnih pravila . Prvo , zene se nikad ne kritikuju i uvek su u pravu , posebno onda kad nisu . Pravilo drugo , zena sa kojom si je uvek najlepsa i savsena dok sve ostale imaju manu , posebno one lepse od nje . Pravilo trece ,postovati prva dva pravila ИгорМ, Н И Н Е, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:40, Danijela рече Ne razumes. Niko se tamo nije uclanio da bi nasao muza/zenu vec zato sto mu se tamo svidja da bude i da radi to. A ti brate nadji neku statisticarku pa zajedno pravite tabele Expand hahaha, pa kapiram ja tebe sta ti kazes ali ja sam samac po karakteru, volim da radim stvari sam nisam timski igrac nisam neko ko ce da ide u foto klubove ili knjizevne klubove ili bilo koje drug klubove... najbolje ucim i radim sam.. Sa mnom nisi dosta pricala pa verovatno ne znas ja zivim sam na selu zbrisao sam iz grada, vala dosta mi se ljudi i smucilo, iskreno. АлександраВ, Neša_, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:41, zuti car рече Prvo , zene se nikad ne kritikuju i uvek su pravo , posebno onda kad nisu . Expand Vidis to je tacno a zato i necu. Meni ne treba neko sa kim ne mogu da pricam i resavam probleme vec moram da ih guram pod tepih da je ne bih slucajno naljutio. АлександраВ, Neša_, billy2014 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:44, Млађони рече Vidis to je tacno a zato i necu. Meni ne treba neko sa kim ne mogu da pricam i resavam probleme vec moram da ih guram pod tepih da je ne bih slucajno naljutio. Expand Kad budes shvatio pravu prirodu zene i svrhu njenog postojanja onda neces da izvaljujes ovakve gluposti Аурор, александар живаљев, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:37, Млађони рече Ocigledno ne razumes. Ove statistike koje sam izneo su nesto sto se desava. Ja nisam izneo objasnjenje zasto se to desava jer levicari po akademijane dozvoljavaju da se to proucava. Zato mi ostaju pseudonaucna nagadjanja. Zasto toliki broj zena nije "srecno" u braku pored muzeva koji su spremni da urade sve za njih. Zasto zene toliko ne vole muskarce koji su stay at home dads i zasto ne vole kada muskarac zaradjuje manje od njih. One to ne kazu da ne vole, ali takve muskarce ostavljaju. To je cinjenica. A levicari sa akademije sve to objasnjavaju sa "patriarhat skodi muskarcima" ... Expand Hajde pošto su pseudonaucna nagađanja, nije mi jasno da li ti to projektujes i na sebe. odnosno iz statistike izvodis zakljucke za sebe?Mislim valjda si izlazio sa nekim devojkama ili se sad dopisujes. Pošto ti za razliku od ovog Tvrtka nisi uopšte depresivan i ne vidiš sve crno, više mi djelujes kao covjek koji je kritički nastrojen ali i optimista, mada preduzetnički orjentisan čak i u ovim trulim uslovima. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:46, zuti car рече Kad budes shvatio pravu prirodu zene i svrhu njenog postojanja onda neces da izvaljujes ovakve gluposti Expand Nemoj da te čuju feministkinje... Милан Ракић, Млађони, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:42, Млађони рече hahaha, pa kapiram ja tebe sta ti kazes ali ja sam samac po karakteru, volim da radim stvari sam nisam timski igrac nisam neko ko ce da ide u foto klubove ili knjizevne klubove ili bilo koje drug klubove... najbolje ucim i radim sam.. Sa mnom nisi dosta pricala pa verovatno ne znas ja zivim sam na selu zbrisao sam iz grada, vala dosta mi se ljudi i smucilo, iskreno. Expand Pa kazi tako brate ti volis ovim da se bavis teoretski Nego bratac radi kompletne teorije deder istrci sa nama na teren, uvek nam fali igrac "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:41, Млађони рече Imam gomilu. Ne pricamo o tome. Imam par, jedina je jedna moja sestra u da kazem srecnom braku. Sve ostale veze koje vidim su sadomazohistickog karaktera. Expand ? александар живаљев, АлександраВ and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:56, Господин Дареалис рече Nemoj da te čuju feministkinje... Expand Neka cuju , neka cuju ... Аурор, АлександраВ, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 Изгледа де Млађонију одговара самачки начин живота. Човјек једноставно није љубитељ експеримената са неизвјесним крајем. Погоготово не неким који би нарушио садашње стање ладовања. Млађони, Paradoksologija, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:46, zuti car рече Kad budes shvatio pravu prirodu zene i svrhu njenog postojanja onda neces da izvaljujes ovakve gluposti Expand Je**ga ja ne shvatam, vi u srecnim brakoviam shvatate odlicno. zuti car and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 13:02, Danijela рече Pa kazi tako brate ti volis ovim da se bavis teoretski Nego bratac radi kompletne teorije deder istrci sa nama na teren, uvek nam fali igrac Expand Nisam siguran sta mislis po tome ali ljude sa ovog foruma uglavnom poprilicno gotivim pa sta god da je sa vama trcanje na teren stoda ne. Neša_, Аурор, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 Brak, bratac "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 12:48, Ronald рече Hajde pošto su pseudonaucna nagađanja, nije mi jasno da li ti to projektujes i na sebe. odnosno iz statistike izvodis zakljucke za sebe?Mislim valjda si izlazio sa nekim devojkama ili se sad dopisujes. Pošto ti za razliku od ovog Tvrtka nisi uopšte depresivan i ne vidiš sve crno, više mi djelujes kao covjek koji je kritički nastrojen ali i optimista, mada preduzetnički orjentisan čak i u ovim trulim uslovima. Expand Pa i tvoja nagadjaja su podjednako pseudonaucna koliko i moja. Ustvari tvoja nagadjanja nisu ni pseudionaucna, nego su samo nagadjanja. Jesam kriticki. A kada nemam nauku za neke fenomene drzim se onoga sto imam. Mada ga ne bih izjednacavao sa pseudonaucnim. Vise sa hipotezama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 On 2. 7. 2016. at 13:12, Danijela рече Brak, bratac Expand Sta, sa vama svima zajedno u brak? Pa to je sveta tajnapo imenu crkva u tom ugovoru smo svi zajedno. Ja pricam o drzavnom ugovoru, svetovnom braku. evo duhovito objasnjeno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука