Jump to content

У Србији највећи негативни природни прираштај у последњих 70 година

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 2. 7. 2016. at 12:32, Млађони рече

Hvala bogu, sta 'fali? 
Znas onu pesmu "usamljen, ozenjen -  neostvarenih snova" 

Expand  

Vidi , ako oces da imas devojku , zenu , svalerku moras da naucis par osnovnih pravila . Prvo , zene se nikad ne kritikuju i uvek su u pravu , posebno onda kad nisu . Pravilo drugo , zena sa kojom si je uvek najlepsa i savsena dok sve ostale imaju manu , posebno one lepse od nje . Pravilo trece ,postovati prva dva pravila

Подели на овим сајтовима

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 2. 7. 2016. at 12:40, Danijela рече

Ne razumes. Niko se tamo nije uclanio da bi nasao muza/zenu vec zato sto mu se tamo svidja da bude i da radi to.

A ti brate nadji neku statisticarku pa zajedno pravite tabele :D

Expand  

hahaha, pa kapiram ja tebe sta ti kazes ali ja sam samac po karakteru, volim da radim stvari sam nisam timski igrac nisam neko ko ce da ide u foto klubove ili knjizevne klubove ili bilo koje drug klubove... najbolje ucim i radim sam.. Sa mnom nisi dosta pricala pa verovatno ne znas ja zivim sam na selu zbrisao sam iz grada, vala dosta mi se ljudi i smucilo, iskreno. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:41, zuti car рече

Prvo , zene se nikad ne kritikuju i uvek su pravo , posebno onda kad nisu .

Expand  

Vidis to je tacno a  zato i necu. Meni ne treba neko sa kim ne mogu da pricam i resavam probleme vec moram da ih guram pod tepih da je ne bih slucajno naljutio. 

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:44, Млађони рече

Vidis to je tacno a  zato i necu. Meni ne treba neko sa kim ne mogu da pricam i resavam probleme vec moram da ih guram pod tepih da je ne bih slucajno naljutio. 

Expand  

Kad budes shvatio pravu prirodu zene i svrhu njenog postojanja onda neces da izvaljujes ovakve gluposti

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:37, Млађони рече

Ocigledno ne razumes. Ove statistike koje sam izneo su nesto sto se desava. Ja nisam izneo objasnjenje zasto se to desava jer levicari po akademijane dozvoljavaju da se to proucava. Zato mi ostaju pseudonaucna nagadjanja.

Zasto toliki broj zena nije "srecno" u braku pored muzeva koji su spremni da urade sve za njih. 
Zasto zene toliko ne vole muskarce koji su stay at home dads i zasto ne vole kada muskarac zaradjuje manje od njih. 
One to ne kazu da ne vole, ali takve muskarce ostavljaju. To je cinjenica. 

A levicari sa akademije sve to objasnjavaju sa "patriarhat skodi muskarcima" ... 

Expand  

Hajde pošto su pseudonaucna nagađanja, nije mi jasno da li ti to projektujes i na sebe. odnosno iz statistike izvodis zakljucke za sebe?Mislim valjda si izlazio sa nekim devojkama ili se sad dopisujes. Pošto ti za razliku od ovog Tvrtka nisi uopšte depresivan i ne vidiš sve crno, više mi djelujes kao covjek koji je kritički nastrojen ali i optimista, mada preduzetnički orjentisan čak i u ovim trulim uslovima.

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:46, zuti car рече

Kad budes shvatio pravu prirodu zene i svrhu njenog postojanja onda neces da izvaljujes ovakve gluposti

Expand  

Nemoj da te čuju feministkinje...    :)))

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:42, Млађони рече

hahaha, pa kapiram ja tebe sta ti kazes ali ja sam samac po karakteru, volim da radim stvari sam nisam timski igrac nisam neko ko ce da ide u foto klubove ili knjizevne klubove ili bilo koje drug klubove... najbolje ucim i radim sam.. Sa mnom nisi dosta pricala pa verovatno ne znas ja zivim sam na selu zbrisao sam iz grada, vala dosta mi se ljudi i smucilo, iskreno. 

Expand  

Pa kazi tako brate ti volis ovim da se bavis teoretski :D

Nego bratac radi kompletne teorije deder istrci sa nama na teren, uvek nam fali igrac :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:41, Млађони рече

Imam gomilu. Ne pricamo o tome. Imam par, jedina je jedna moja sestra u da kazem srecnom braku.  Sve ostale veze koje vidim su sadomazohistickog karaktera. 

Expand  

FIFTY-SHADES-OF-GREY.jpg

?

Подели на овим сајтовима

Изгледа де Млађонију одговара самачки начин живота. Човјек једноставно није љубитељ експеримената са неизвјесним крајем. Погоготово не неким који би нарушио садашње стање ладовања. :)

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:46, zuti car рече

Expand  

Je**ga ja ne shvatam, vi u srecnim brakoviam shvatate odlicno. 

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 13:02, Danijela рече

Pa kazi tako brate ti volis ovim da se bavis teoretski :D

Nego bratac radi kompletne teorije deder istrci sa nama na teren, uvek nam fali igrac :)

Expand  

Nisam siguran sta mislis po tome ali ljude sa ovog foruma uglavnom poprilicno gotivim pa sta god da je sa vama trcanje na teren stoda ne. 

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 12:48, Ronald рече

Hajde pošto su pseudonaucna nagađanja, nije mi jasno da li ti to projektujes i na sebe. odnosno iz statistike izvodis zakljucke za sebe?Mislim valjda si izlazio sa nekim devojkama ili se sad dopisujes. Pošto ti za razliku od ovog Tvrtka nisi uopšte depresivan i ne vidiš sve crno, više mi djelujes kao covjek koji je kritički nastrojen ali i optimista, mada preduzetnički orjentisan čak i u ovim trulim uslovima.

Expand  

Pa i tvoja nagadjaja su podjednako pseudonaucna koliko i moja. Ustvari tvoja nagadjanja nisu ni pseudionaucna, nego su samo nagadjanja. 

Jesam kriticki. A kada nemam nauku za neke fenomene drzim se onoga sto imam. Mada ga ne bih izjednacavao sa pseudonaucnim. Vise sa hipotezama. 

Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2016. at 13:12, Danijela рече

Brak, bratac :)

Expand  

Sta, sa vama svima zajedno u brak? Pa to je sveta tajnapo imenu crkva u tom ugovoru smo svi zajedno. Ja pricam o drzavnom ugovoru, svetovnom braku. 

evo duhovito objasnjeno 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...