Jump to content

Rusija da zabrani misionarenje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Ronald рече

Moj stric je zivio u centru Moskve zna odlično situaciju u Rusiji, kao što ti znaš u Srbiji

Не поричем то да човек има искуство, али и овде у Србији је некоме добро а некоме лоше, за некога Вучић лош диктатор а за другог најбољи српски политичар и дипломата- "нови Тито". Има људи који кажу да је код Слобе било боље, или код Тадуле..., и оних који тврде супротно. Извини, али мишљење твог стрица уопште не мора бити реално. Да је то мишљење већине Руса Путин не би оволико владао са тако великом подршком и очигледно видно бољом,богатијом и утицајнијом Русијом него пре њега.

"Сто људи, сто ћуди"

Подели на овим сајтовима

52 minutes ago, Ronald рече

Svejedno jesu li fejk, onaj monah koji pokušava da mu poljubi ruku je najbolji pokazatelj kako se gleda na Putlijera.

Показатељ и како Путин гледа на то- негативно и осуђујуће.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Ignjatije рече

Путин не би оволико владао са тако великом подршком

К`о и Стаљин, к`о и Слоба и остали повијесни демони.. Треба даље!?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ignjatije рече

Не поричем то да човек има искуство, али и овде у Србији је некоме добро а некоме лоше, за некога Вучић лош диктатор а за другог најбољи српски политичар и дипломата- "нови Тито". Има људи који кажу да је код Слобе било боље, или код Тадуле..., и оних који тврде супротно. Извини, али мишљење твог стрица уопште не мора бити реално. Да је то мишљење већине Руса Путин не би оволико владао са тако великом подршком и очигледно видно бољом,богатијом и утицајнијом Русијом него пре њега.

"Сто људи, сто ћуди"

Ignjatije ti nisi u stanju racionalano da gledas na stvari zato sto si enormno emotivno vezan za Putina tako da bilo kakav kriticki i objektivan pristup kod tebe ne funkcionise. Rusija je bolja nego prije, ali to ne znaci da diktatorski rezimi nisu u stanju da razviju ekonomiju, u Rusiji ni ekonomija nije uopste mnogo razvijena i slobodna kao na primer u Bahreinu, Saudijskoj Arabiji ili Abu Dabiju gdje su mnogo gore diktature, medjutim kao i Rusiji tako i ovim bliskoistocnim diktaturama, rast ekonomije  direktno zavisi od izvoza nafte i gasa, koje ludaci trose na budalastine, umjesto ulaganja u znanje, kao da ce ova nafta i gas i u buducnosti biti glavni izvori energije. Iz Rusije se naucnice sele masovno, Milan Cirkovic rece kad je bio na nekom naucnom skupu u juznoj Americi da se iznnenadio kad je dosao na neki institut na kome gotovo svi govore ruski, kad je proslo malo vremena shvatio je da su to ruski naucnizi koji su nedavno emigrirali iz Rusije. Nikome nije drago da Rusija propadne, to obicno vi rusofili mislite za nas koji kritikujemo diktatorski oblik vladavine jer jer nam je zao sta su od zemlje genijalnih naucnika, pjesnika, umjetnika, pisaca, pijanista ovi diktatori napravili. Rupetine u kojima oni trose basnoslovne svote novca na ZOI kako bi pokazali svijetu svoju "moc", a gradjevine nakon toga propadaju. Ruska ekonomija ce opet ozivljeti jer cijena nafte kontinuirano raste i taj trend ce se nastaviti, ali to Putlijeru i odgovara kako bi skrenuo paznju sa ogromne korupcije i slabe razvijenosti unutrasnjeg trzista.

Putin negoduje na ljubljenje ruke, hhhee, ti mislis da je on glup, pa zamisli da je dozvolio to bi bila direktna potvrda njegove neogranicene moci u Rusiji koju on ima, medjutim on je zeli u stilu pravog KGB spijuna prikrivati. Zamisli kako bi reagovali svi svjetski mediji?

Pa i tebi bi bilo zao da prodje ovakav zakon, bar sam tako shvatio iz tvoje prve poruke na ovoj temi. I sam znas da ovo nije u duhu pravoslavlja, ogranicavati druge da sire svoju vjeru.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

К`о и Стаљин, к`о и Слоба и остали повијесни демони.. Треба даље!?

У чему се исказује Путинов демонизам,пар примера , а да није забрана пуси-рајота за оргијање у цркви...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Зосима рече

У чему се исказује Путинов демонизам,пар примера , а да није забрана пуси-рајота за оргијање у цркви...

Нпр. у личном утиску-осећају... Јел` забрањено?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Нпр. у личном утиску-осећају... Јел` забрањено?

Јеах, супер одговор, доследан чистој либералној души,која као до шале препознаје ђавоимане људе...

И само једна опаска,јако битна за форум и наше опхођење према другим људима...да ли можемо и ми други да несметано исказујемо своје личне утиске-осећаје,а да не будемо забрањени???

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Ronald рече

I sam znas da ovo nije u duhu pravoslavlja, ogranicavati druge da sire svoju vjeru.

О овоме може да се дискутује. Ако волиш свој народ, сигурно нећеш допустити да буде плен разних смутљиваца и ловаца на људске душе. Али ми је сам закон из теме мутан и може лако да се злоупотреби. Превише задире у приватност грађана. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Зосима рече

Јеах, супер одговор, доследан чистој либералној души,која као до шале препознаје ђавоимане људе...

И само једна опаска,јако битна за форум и наше опхођење према другим људима...да ли можемо и ми други да несметано исказујемо своје личне утиске-осећаје,а да не будемо забрањени???

A što ne? Što je tvoja "putinoljubna prdaljka" bolja od moje "prdaljke" koja kaže da je to zlo?

Vidiš, lični utisak me nije do sada prevario! Kao što sam naslutio da je sm zlo za Srbiju isto kao i vladimirovič za Rusiju, ili da si ti ok lik...

Ne vidim ko ti brani utiske?

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, -Владимир- рече

О овоме може да се дискутује. Ако волиш свој народ, сигурно нећеш допустити да буде плен разних смутљиваца и ловаца на људске душе. Али ми је сам закон из теме мутан и може лако да се злоупотреби. Превише задире у приватност грађана. 

Ali pravoslavlje propovjeda slobodu a ne prisilno zabranjivanje bilo cega i jos zadiranje u privatnost gradjanina. 

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Ronald рече

Ignjatije ti nisi u stanju racionalano da gledas na stvari zato sto si enormno emotivno vezan za Putina tako da bilo kakav kriticki i objektivan pristup kod tebe ne funkcionise.

Овде си могао да напишеш и****е . Чисто да уштедиш простор. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Ali pravoslavlje propovjeda slobodu a ne prisilno zabranjivanje bilo cega i jos zadiranje u privatnost gradjanina.

"Све ми је дозвољено али ми није све на корист" . Као што бих бранио детету хероин, бранио бих му и духовни хероин. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, -Владимир- рече

"Све ми је дозвољено али ми није све на корист" . Као што бих бранио детету хероин, бранио бих му и духовни хероин. 

A kako ti znas da je to duhovni heroin, mozda nekome bas godi protestantizam za razliku od pravoslavlja, ti kao da ti Bog sapuce pa znas sta kome odgovara. Da im ne odgovara ne bi prilazili tim religijama, valjda bolje oni znaju nego politicari. niko nije kriv RPC sto od deset tinejdzera, devet ne pokaze nikakvo interesovanje posle nekoliko odlazaka u Crkvu. Vidimo da mnogim odgovara kod Artemija mnogo vise nego u Crkvi ili Akakakija.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ronald рече

A kako ti znas da je to duhovni heroin, mozda nekome bas godi protestantizam za razliku od pravoslavlja, ti kao da ti Bog sapuce pa znas sta kome odgovara. Da im ne odgovara ne bi prilazili tim religijama, valjda bolje oni znaju nego politicari. niko nije kriv RPC sto od deset tinejdzera, devet ne pokaze nikakvo interesovanje posle nekoliko odlazaka u Crkvu. Vidimo da mnogim odgovara kod Artemija mnogo vise nego u Crkvi ili Akakakija.

Зато кажем да је сам закон лош, јер политичари по дифолту ништа не знају и не треба им никако давати превише овлашћења јер их им је јако тешко одузети касније, и обично се све, макар било у доброј намери у почетку, на крају злоупотреби. Значи, нисам против спречавања ширења штетних учења, али овај закон никако није добар начин за то.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...