Paradoksologija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Млађони рече Heh, pa vodja black lifes matter (jedan od) je trans-rasni crnac. Rodjen kao belac tvrdi da se oseca kao crnac. Za njega ne znam. Ali znam da se digla povika na Rachel Dolezal iz istog razloga (rođena bela, oseća se kao crnkinja, pa se i nalazila na nekoj poziciji u crnačkoj zajednici) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече Za njega ne znam. Ali znam da se digla povika na Rachel Dolezal iz istog razloga (rođena bela, oseća se kao crnkinja, pa se i nalazila na nekoj poziciji u crnačkoj zajednici) Da i ona. Meni je to iskreno vrhunac gluposti. Kao i ljudi koji tvrde da "nisu nijedan pol". Mogu da razumem da si zena rodjena u telu muskarca. Al da nisi ni muskarac ni zena, e to mi je vec glupost. U to ne verujem. Devojka od jednog poznatog jutjub feministe tvrdi da je "gender neutral" Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 8 minutes ago, Paradoksologija рече ?!? Omatorih i ja. Sad bi ti rekli da si cis scum... Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Sad bi ti rekli da si cis scum... transfobic, xenofobic, homofobic cis white women scum to bi joj rekli.. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Млађони рече Da i ona. Meni je to iskreno vrhunac gluposti. Kao i ljudi koji tvrde da "nisu nijedan pol". Mogu da razumem da si zena rodjena u telu muskarca. Al da nisi ni muskarac ni zena, e to mi je vec glupost. U to ne verujem. Devojka od jednog poznatog jutjub feministe tvrdi da je "gender neutral" Kada kreneš od ideje da je 'rod' nešto stvarno, esencijalno, neodvojivi deo tvog bića a odvojiv od tvog tela i društva koje te oblikuje, zašto stati na tome da si žena u telu muškarca? Šta ako nisi 'baš' žena, šta god to značilo, ako ne znači prosto imati matericu, vaginu i vulvu? Sada ima mali milion rodnih odrednica, i niko od mladih više neće da bude 'cis', to je postalo dosadno. Posebno 'cis' žena niko neće da bude. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Млађони рече transfobic, xenofobic, homofobic cis white women scum to bi joj rekli.. Islamophobic, racist... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Sada ima mali milion rodnih odrednica, i niko od mladih više neće da bude 'cis', to je postalo dosadno. Posebno 'cis' žena niko neće da bude. Postoji: 1. Male 2. Female 3. Retarded kamila је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Sad bi ti rekli da si cis scum... 1 minute ago, Млађони рече transfobic, xenofobic, homofobic cis white women scum to bi joj rekli.. Ma svašta su mi od toga već rekli. Dobro, ksenofobna i homofobna teško. 'Die cis scum' sam čula. Takve stvari se vrlo lako govore, posebno ženama. Neverovatno koliko osobe rođene sa penisom koje su odgajane kao dečaci lako prete ženama smrću i silovanjem, čak i kad se osećaju kao žene iznutra. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Ma svašta su mi od toga već rekli. Dobro, ksenofobna i homofobna teško. Ovako trenutna popularna ideologija feminizma uci: Svako ko nije gej je homofob Svako ko je belac je ksenofob (rasista) jer uziva u white priviledge. Dakle i ja i ti smo i homofobi i rasisti. zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Управо сада, Млађони рече Svako ko nije gej je homofob Svako ko je belac je ksenofob (rasista) jer uziva u white priviledge. Dakle i ja i ti smo i homofobi i rasisti. Ja mislim da na ovako nešto ipak nikad nisam naišla. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 3 minutes ago, Paradoksologija рече Ma svašta su mi od toga već rekli. Dobro, ksenofobna i homofobna teško. 'Die cis scum' sam čula. Takve stvari se vrlo lako govore, posebno ženama. Neverovatno koliko osobe rođene sa penisom koje su odgajane kao dečaci lako prete ženama smrću i silovanjem, čak i kad se osećaju kao žene iznutra. Pa lako je pretiti ženama mislim... Baš je uznemirujuće da ima ljudi koji bi pretili smrću i silovanjem (!) drugima za neke gluposti. Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 19 minutes ago, Господин Дареалис рече Pa lako je pretiti ženama mislim... Baš je uznemirujuće da ima ljudi koji bi pretili smrću i silovanjem (!) drugima za neke gluposti. Модерни нацисти, и као и класични убеђени су да су нешто најбоље и најнапредније што се икад догодило људском роду. АлександраВ, Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 26 minutes ago, Господин Дареалис рече Pa lako je pretiti ženama mislim... Baš je uznemirujuće da ima ljudi koji bi pretili smrću i silovanjem (!) drugima za neke gluposti. Muskarac koji nekontrolisano povisi ton,pokazuje znak nemoci.A ove pretnje pa to je ko zena u klimaksu podivljala od hormona ne zna gde tera.Tu ni m od muskarca nema,cisto zenska(za moje shvatanje) reakcija. zuti car, -Владимир- and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 29 minutes ago, Господин Дареалис рече Pa lako je pretiti ženama mislim... kamila, Аурор and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 8 minutes ago, *Jелена* рече Muskarac koji nekontrolisano povisi ton,pokazuje znak nemoci.A ove pretnje pa to je ko zena u klimaksu podivljala od hormona ne zna gde tera.Tu ni m od muskarca nema,cisto zenska(za moje shvatanje) reakcija. Ja kolko znam socijalne sluzbe muskarca koji povisi ton tretiraju kao nasilnika. A zenu koja povisi ton, ne. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука