Anika Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Ниједан живот није узалудан, само смо ми слаби, маловерни и малодушни. Јачај веру и стрпљење. И ако си у могућности, баци се на неки спорт. Драгана Милошевић and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 6 minutes ago, Adelaida рече Budi najpre zahvalna za ono sto vec imas, pa ces dobiti i ono sto ti treba... ( Covek uvek ima zasta da bude zahvalan, kad malo bolje razmisli...a kad pocne da razmislja na taj nacin, uvidi koliko je blagosloven) Pa da Adel, zamisli sad onih 30 000 koji svaki dan umiru od gladi, sta oni traze, mozda jednu kasiku pirinca itd? Gospoda moliti za ljubav, naravno uz nas podvig i svako iskusenje ce vremenom biti lakse, mozda i ne bude, ali bitno je da je postojao minimalan napoor za molitvom prema Gospodu. Adelaida, Дијана. and Данче* је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 On 5/31/2016 at 11:16, NadaILjubav рече Pozdravila bih sve dobre ljude na forumu. Eee, samo dobre, a nas ostale neces da pozdravis... c c c... Драгана Милошевић, Данче*, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Да , било би добро да је мало развеселимо и опустимо, а тврду храну да оставимо за касније. П. С. Не знаш ти на какве си шаљивџије налетела. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Јун 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Ljudi moji,ja tek sada videh postove...Mislila sam da niko ne pise...Naziv teme su moderatori postavili,mada sam se i ja slozila,ali mozda zvuci preozbiljno...a nije bas tako. Ja sam ljubitelj cveca i imam cveca koliko vam dusa pozeli...a imam i bastu sa povrcem i vocem,dovoljnu za par domacinstava... Imam 5 macaka i otkako su dosle na svet,prosle godine na dan Svetoga Nikole-ja vodim racuna o njima... Obozavam da citam i preporucujem vam knjigu 'Darujte ljubav'... U slobodno vreme se obavezno bavim aerobikom... ... U sustini meni uopste nije lose,samo me strah za stare dane (zbog finansija),a za njih se najbolje mogu pripremiti zaposlenjem... I pored jednog drzavnog fakulteta,ja sam savladala i drugi... Generalno gledano,ja sam zahvalna Bogu na tome sta mi je dao...jedino sto fali je taj posao,i eto,da mogu normalno ziveti od svog rada i da mogu stvoriti sopstvenu porodicu...ali je to problem i kod mnogih ljudi danas...Da,naravno da mi i majka ozdravi...(a ono sto me je posebno rastuzilo je smrt clana porodice koji za mene centralna licnost mog zivota...) Neko je pomenuo da je Bog mene smestio na divno mesto-zaista jeste...Ovo je zaista zemaljski raj...Ko god moze-neka poseti Gradac,Studenicu,Zicu...to je hrana za dusu... Hvala vam i slobodno vi pisite.Tu sam ja. Akatist sv Kseniji cu da citam svaki dan,40 dana,a i vise... Sanja Т. and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Ех, сад, сви смо тужни због нечијег одласка. Да ти шапнем, мене мучи исти страх: шта ће бити са моном кад мама.... Ма сви имамо нешто да нас жуља. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Јун 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Zaista sam prijatno izenandjena postovima svih Vas. Hvala Vam na svim savetima, jer cu sve imati u vidu. Драгана Милошевић and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука