kordun Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 36 minutes ago, Ronald рече Ali Kordun brate ne mogu svi isto da se nose sa problemima, tako da ove rijeci " nosi svoj krst i ne kukaj" mogu vrlo cesto da budu grube i hladne pogotovo za osjetljive osobe i kontraproduktivne. Slicno kao kad kazes nekome ko ima odredjenih problema sa zdravljem ili druge vrste "bice dobro", po meni to nije nista drugo nego nemogucnost za slusanjem druge osobe i njenih problema. Jer ukoliko smo mi vise sposobni da se nosimo sa nasim iskusenjima utoliko bi trebali da pokazemo vise razumijevanja za iskusenja svih ostalih ljudi koji to ne mogu. jasno brate, al ja nisam bio ozbiljan -Владимир-, Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Јун 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Nema problema,ne zameravam naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 1 minute ago, NadaILjubav рече Nema problema,ne zameravam naravno. a sta ce ti ta muska frizura na avataru, mada mozda si u pravu, ima dosta gejeva na forumu))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Јун 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Ha...to ti je da se neko slucajno ne bi zainteresovao za mene ovako lepu,a zaista lepu-fizicki,jer smo na forumu na kom se ceni duhovno,pa izgled nije bitan. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 2 minutes ago, NadaILjubav рече Vladimire,ja sam u neposrednoj blizini manastira-Gradac,Studenica,Djurdjevi Stupovi,crkve sv Petke,sv Nikole,Zice,Sopocana,Pavlice. Hvala ti na podrsci. Питао сам, зато што је јако битно да имаш с ким да попричаш кад те такве мисли салете, јер ум, под утицајем непомјаника, некад слика много мрачнију слику него што заиста јесте и добро је кад има неког да ти помогне да и сама то видиш. То кажем из искуства. Било би лепо ако неко овде са форума зна неког из ових манастира кога би могао да препоручи. И да, нема на чему. Држи се. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 jasno brate, al ja nisam bio ozbiljan Razumijem ja tvoj smisao za humor bolje nego iko, ali ona tesko da moze posto vjerovatno nije citala tvoja pisanjaranije, tako da kad nekoga docekas ovim rijecima tesko da ih neko na prvu moze shvatiti kao salu.[emoji4] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 1, 2016 Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 15 minutes ago, NadaILjubav рече Ha...to ti je da se neko slucajno ne bi zainteresovao za mene ovako lepu,a zaista lepu-fizicki,jer smo na forumu na kom se ceni duhovno,pa izgled nije bitan. a kad bi te vidio tako lijepu ja bi te svom svojom dusom poljubio u srce, a ti meni kazes izgled nije bitan Лапис Лазули, -Владимир- and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Јун 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2016 Odosmo u off.Da nasatvim ja sa akatistom Sv Kseniji,i uz Boziju pomoc da bude lepih vesti za zaposlenje...a onda moze i avatar da se stavi.Druzicemo se i na drugim temama.Jeste me nasmejali i oraspolozili-priznajem. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 @kordun opet si se zaigrao . Salim se.Kordun je i mene sinoc nasmejao i oraspolozio,hvala mu,pravi momenat. Ti se sestro drzi,mnogima je danas tesko. Nego nisam htela ni to da ti pisem, vec zelim da pohvalim manastire koje imas oko sebe.Slava Bogu, u divno te mesto ušuškao. Veliki pozdrav,svako dobro. Данче*, Дијана. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Боже... што је овај Кордун романтичан кад хоће... ццц... Драга Надо и Љубави, да си жива и здрава, да што пре се опоравиш и да крене. Но, буди усрдна. Не прекидај акатист, али исто тако и буди мудра - Богу се највише моли. И пред Њим највише бди. Зна Он шта је теби потребно и види муке и туге кроз које пролазиш. Све то има смисла, али мораш да научиш да чујеш који је. Јасно, ово све лепо и лагано звучи и заиста не сумњам да је реална ситуација у којој се налазиш тешка, но веруј ми, то може за трен ока да се поправи. Само ти буди усрдна и не дај се! Sanja Т., -Владимир-, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 On 5/31/2016 at 11:16, NadaILjubav рече ... Ja bih samo da dam svoj osvrt ... Pomenula si da godinama postis , kao i to da tvoja majka ima probleme sa reumom ... Mozda ti nedostaju minerali ... Trudi se pijes mleko ili jogurt svaki dan moras da jedes ribu , da unosis vitamine ... Kod problema tog tipa se ne preporucuje kafa , posebno ne nes ili kafa iz kesice ... kao ni caj u velikim kolicinama ... zato sto pokrece mehanizme za razredjivanje kostanog tkiva ... Znam da sam dosadna ponekad ... Moramo da gledamo zivot sa vedrije strane ... Uradi nesto lepo ... Izadju u dvoriste ako zivis u kuci , posadi cvece , posadi bastu ili drvo , ako imas uslova za to , nabavi kucnog ljubimca , nekog malog psa , a mozes i velikog ako ti se tako vise svidja .. jer mozes i na taj nacin da se divis Bogu i da Ga obozavas ... Nabavi neku dobru mirisljavu kupku , uradi nesto za sebe sto ces odmah da osetis ... Mozda te to citanje Akatista mnogo izcrpljuje fizicki i psihicki ... Ne znam ... Prolece je ... Budi kreativna . Sanja Т., Дијана. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Добродошла ти нама на форум, сестро. Овде нас има разних, са разним проблемима. Најгоре је што допушташ себи очајање, што имаш осећај да из тог врзиног кола нема изласка. Веруј ти нама изласка има увек, односно лош период не може да траје у недоглед, Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 P.s. Da li je zadovoljstvo greh ? Задовољство Из Википедије, слободне енциклопедије За друга значења, погледајте Задовољство (вишезначна одредница). Задовољство је пријатно осећање које варира од осећања благе угодности, преко уживања све до екстазе. По психоанализи, један од најважнијих појмова, који означава субјективно снажан и краткотрајан афект уживања, праћен растерећењем тензије нагона и постизање задовољења. Целокупна психичка активност одређена је принципом задовољства. Током живота, од најранијих периода, мењају се извори и објекти задовољства. & Zadovoljstvo je osjećaj koji čovjek proživljava (doživljava) kad ispuni neku svoju težnju, želju. Sreća je stanje intenzivnog zadovoljstva, čovjek osjeća sreću kad ispuni nešto što je dugo želio, a uloženo vrijeme i trud u ispunjenje dotične želje pojačavaju osjećaj . itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 Добродошла, Надо! Нико од нас овде није савршен и свако има своја искушења са којима се носи. Тако и треба. Ако нам све у животу иде по плану то би значило да смо већ овде примили своју плату. Добро је, Господ нас није заборавио. Ево шта бих ти ја да као препоруку за слушање. Смирује. Читај Нови завет, владику Николаја, уживај у природи... Мир и добро! Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 3, 2016 Пријави Подели Написано Јун 3, 2016 On 5/31/2016 at 11:16, NadaILjubav рече Sv Kseniji sam obecala da ako mi pomogne da citava moja porodica dobije smisao zivota i radost zivljenja-ja cu joj biti vecno zahvalna.Ne trazim nista,cini mi se,previse.Samo zdravlje,posao,i eto,da i brat i ja imamo svoje porodice.Da nas cuva od losih izbora i puteva,a ja cu biti vredna i zahvalna Bogu zauvek.Nikakve velike novce,nikakva skupa letovanja,samo radost srcu...i unutrasnji mir. Budi najpre zahvalna za ono sto vec imas, pa ces dobiti i ono sto ti treba... ( Covek uvek ima zasta da bude zahvalan, kad malo bolje razmisli...a kad pocne da razmislja na taj nacin, uvidi koliko je blagosloven) Ronald, Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука