JESSY Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Stotine spasilaca nastavlja danas potragu za sedmogodišnjim dečakom koga su roditelji, kako su priznali, ostavili samog u šumi na severu Japana da bi ga kaznili. Foto: Unsplash/P Roditelji dečaka priznali su da su ga ostavili samog u šumi da bi ga kaznili zbog toga što je bacao kamenčiće u reku, prenosi AP. Dečak nije viđen od subote, od kako su ga roditelji izbacili iz automobila i ostavili u planinskom delu na severu Hokaida, u oblasti gde žive divlji medvedi. Par je prvo policiji rekao da se dečak izgubio dok su tražili povrće. Kasnije su priznali da su ga ostavili samog na pet minuta da bi ga kaznili, ali da je on nestao kada su se vratili po njega, preneo je BBC. Japanski mediji navode da su se roditelji, pošto su ostavili dete samo, odmakli od njega nekih 500 metara. (Tanjug) http://www.krstarica.com/vesti/svet/potraga-za-decakom-kog-su-roditelji-kaznili-ostavili-u-sumi/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 који је ваш коментар на овај акт....??? или, што сам скоро сазнала да једна разведена мајка из комшилука бије каишом сина који има 15 година....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 40 minutes ago, JESSY рече који је ваш коментар на овај акт....??? или, што сам скоро сазнала да једна разведена мајка из комшилука бије каишом сина који има 15 година....? Ja nemam komentar osim da bih uzela kais i ja, pa nju tante za kukuriku. Potpuno porazavajuce da bijes decka od 15god, izem ti tu majku koja samo tako uspeva sa rođenim detetom. Razumem da udaris dete od godinu dve koje fizioloski ne moze da skonta da je npr prozor opasan il vatra il tome slicno. Al decu pisle nekih godina biti je potpuna slabost roditelja i njihovog nazovi vaspitanja. Ove iz japana bih ostavila u sumi bez bukvalno cuturice vode. Budaletine. Ja sam skroz za tante za kukuriku,s takvim ne vredi drugacije, to operisano od razuma. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Naslov me je potresao da sam u jednom trenu pobjegla sa teme. 2 minutes ago, Јелена011 рече Razumem da udaris dete od godinu dve koje fizioloski ne moze da skonta da je npr prozor opasan il vatra il tome slicno. Al decu pisle nekih godina biti je potpuna slabost roditelja i njihovog nazovi vaspitanja. Ne razumijem ni to. Kako udariti dijete od godinu dana? Dijete se pazi...postoje drugi načini da dijete spozna opasnost. Sanja Т. and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Управо сада, Ayla рече Naslov me je potresao da sam u jednom trenu pobjegla sa teme. Ne razumijem ni to. Kako udariti dijete od godinu dana? Dijete se pazi...postoje drugi načini da dijete spozna opasnost. Ja razumem, sto dece sto karaktera, kad ih oko god i po uhvati ona ne faza bude veselo. Ako krenu rukom ka sporetu naravno da cu ga pljusnuti po ruci, al to ne znaci da cu uzeti kais i ubiti Boga u njemu. Kod naseg je palilo skretanje paznje, carski, al je mudrica pa je to moralo da bude verodostojno, ne ono ocigledno providno zajebavanje. al kazem hajde da razumen kod mle dece gde ne kontaju, fizioloski taj deo mozga nije razvijen i ne moze da skonta osim kao uslovni refleks. Al ne razumem sa starijom decom. Mislim kontam cisto kao pokazivanje (ne)moci roditelja i primenu sile jer im semoze, al to je emotivni incest i fizicko zlostavljanje. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 14 minutes ago, Јелена011 рече Ja nemam komentar osim da bih uzela kais i ja, pa nju tante za kukuriku. Potpuno porazavajuce da bijes decka od 15god, izem ti tu majku koja samo tako uspeva sa rođenim detetom. Razumem da udaris dete od godinu dve koje fizioloski ne moze da skonta da je npr prozor opasan il vatra il tome slicno. Al decu pisle nekih godina biti je potpuna slabost roditelja i njihovog nazovi vaspitanja. Ove iz japana bih ostavila u sumi bez bukvalno cuturice vode. Budaletine. Ja sam skroz za tante za kukuriku,s takvim ne vredi drugacije, to operisano od razuma. Mozda je zena iscrpila sve metode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 2 minutes ago, Sasa Vojvoda рече Mozda je zena iscrpila sve metode Jednu je izostavila. Onu najbitniju. Nema opravdanja. JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 6 minutes ago, Sasa Vojvoda рече Mozda je zena iscrpila sve metode Pa sigurno u njenoj glavi jeste. U takvoj glavi postoji samo metoda ima da me slusas jer sam ti ja majka i jer ja tako kazem, a ako neces ubicu te od batina. Daj svega ti tuci dete od 15 je poraz jednog roditelja, ne vaspitni metod. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 6 minutes ago, Јелена011 рече Daj svega ti tuci dete od 15 je poraz jednog roditelja, ne vaspitni meto I postoji Clear and Present Danger da on bije tebe... Msm u tim godinama Adelaida, Лидија Миленковић and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Pa to je prvi srednje, bolesno bre tuci dete tad, sta si ga vaspitao vaspitao, gotovo. Ako ga nisi vaspitao i ako je od tebe video samo batine, ne cudi dete daje sta dobija Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Jeste još postoji ona mera tipa batina je iz raja izašla... meni najsmešniji i najtužniji kraj školske godine..i druga mnogo suptilnija ‚tortura‚‚ Ono kad suze liju zbog ocene, jer citiram Ako ne budem 5, 00 ili 4,00 ili već tako neka cifra van pameti dakako, neću iči na more, neću dobiti novi tablet, neću dobiti novi bicikl neću ovo neću ono O znanju već davno niko ne govori Uvek se pitam koliko roditelji zaista poznaju svoju decu a koliko su im deca iz izloga Alibi glasi Nemamo vremena, borimo se za koricu hleba..Moja Simonida kaže, Mama budi realna, ne džvanjkaj..ja se smešim, dobro moje dete..ona je učila i bez tableta, sama od sebe..nešto je vuklo da sazna o svetu i ljudima A ovo iz Japana, nemam reči zaista JESSY, Јелена011, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 hour ago, Јелена011 рече Razumem da udaris dete od godinu dve koje fizioloski ne moze da skonta da je npr prozor opasan il vatra il tome slicno. 1 hour ago, Јелена011 рече al kazem hajde da razumen kod mle dece gde ne kontaju, fizioloski taj deo mozga nije razvijen i ne moze da skonta osim kao uslovni refleks. Recimo proderes se " NE! " Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Svako dete drugacije reaguje. Ne vidim cudno nista.Nekoj deci do sutra mozes da se deres :D provereno :D svako dete u svakom periodu ima svoju strategiju koja pali. Dijasporka, Lilika, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 Ne kažem da nije bilo propusta, ali dala sam sve od sebe. Nisam dizala ton na djecu, i jednom, ali samo jednom sam počupala za uho dijete, i zažalila do kraja života. Znam da sam hiljadu puta ponavljala isto...pričala i dok spavaju, nalazila razne taktike. Na kraju je došao i dan da pustim i da padnu, onda vidala rane. Dozvolila sam i da pogriješe, i to su bili najteži testovi, kako za mene tako i za njih... nikada nisam zloupotrijebila povjerenje, i prava sam bila koja je znala za svaku grešku, koju sam preuzimala na sebe, jer to je moj, a ne njihov propust. Tražila sam i da mi pomognu da savladamo problem, a sve to uz puno, puno ljubavi. Sada sam ponosna na njih, i sada su moja najveća podrška. I dalje sam mama koja ima autoritt, ali me često zagrle snažno i toplo kao da su oni mene stvorili a ne ja njih. Otvorih se, ali bio mi je merak. Sretna sam majka Дијана., Tumaralo., JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 8 minutes ago, Ayla рече Ne kažem da nije bilo propusta, ali dala sam sve od sebe. Nisam dizala ton na djecu, i jednom, ali samo jednom sam počupala za uho dijete, i zažalila do kraja života. Znam da sam hiljadu puta ponavljala isto...pričala i dok spavaju, nalazila razne taktike. Na kraju je došao i dan da pustim i da padnu, onda vidala rane. Dozvolila sam i da pogriješe, i to su bili najteži testovi, kako za mene tako i za njih... nikada nisam zloupotrijebila povjerenje, i prava sam bila koja je znala za svaku grešku, koju sam preuzimala na sebe, jer to je moj, a ne njihov propust. Tražila sam i da mi pomognu da savladamo problem, a sve to uz puno, puno ljubavi. Sada sam ponosna na njih, i sada su moja najveća podrška. I dalje sam mama koja ima autoritt, ali me često zagrle snažno i toplo kao da su oni mene stvorili a ne ja njih. Otvorih se, ali bio mi je merak. Sretna sam majka Koliko djeca imaju godina, kontam ako si rodila sa 18, 19 onda ste ko braca, sestre Lilika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука