JESSY Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 ...код мене дефинитивно - чело..... Снежана, Arsenija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Јелина, Снежана, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Panflute Данче*, Снежана, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 JESSY, Јелина, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Убедљиво ВИОЛИНА...... Arsenija, Јелина, Караконџула and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Браво, @Arsenija, за подсјећање на панфлуте, којих се ја "никад" не бих сјетио, а ето Замфира баш волим да слушам (а нисам дуго). Но, у срцу се моме радост буди тек кад чујем тамбурицу! Додуше, често није радост то што се јавља при слушању тамбураша, али све то и јесу чари музике! Arsenija, Јелина, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Глас. И то је некакав инструмент... Данче*, Драшко, Натан and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Тркуља/ мултиинструменталиста / човек који је помирио све инструменте...... П.С.Гајдеееее...... Караконџула, gothic88nika, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 @Karakondzula Ah ja . Ponekad slusam i Irsku muziku ... Iako mi ne prijaju uvek ti piskavi tonovi ... Gajde . PredragVId, gothic88nika, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 21 minutes ago, Милан Ракић рече Глас. И то је некакав инструмент... Један од бољих..... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 1 minute ago, Рапсоди рече 23 minutes ago, Милан Ракић рече Глас. И то је некакав инструмент... Један од бољих..... И то нарочито византијска музика. Била је једна група на Ја имам таленат која се звала Глас не жице. Јако су ми се допали. А шта рећи о Симону Каласу византологу и врхунском појцу који је живео читавих 96 година! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Гусле / али морам признати, не увек....треба ми баш посебно расположење душе да слушам гусле, али зато када дође то посебно расположење душе, баш их слушааааам свим срцем/ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 3 minutes ago, PredragVId рече И то нарочито византијска музика. Била је једна група на Ја имам таленат која се звала Глас не жице. Јако су ми се допали. А шта рећи о Симону Каласу византологу и врхунском појцу који је живео читавих 96 година! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука