Jump to content

Који музички инструмент код вас буди најјаче емоције?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

...код мене дефинитивно -  чело.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 82
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Убедљиво ВИОЛИНА......

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Браво, @Arsenija, за подсјећање на панфлуте, којих се ја "никад" не бих сјетио, а ето Замфира баш волим да слушам (а нисам дуго). 

Но, у срцу се моме радост буди тек кад чујем тамбурицу! Додуше, често није радост то што се јавља при слушању тамбураша, али све то и јесу чари музике!

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Тркуља/ мултиинструменталиста / човек који је помирио  све инструменте......

П.С.Гајдеееее......

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, Милан Ракић рече

Глас. И то је некакав инструмент...

:dobro: Један од бољих.....

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Рапсоди рече
23 minutes ago, Милан Ракић рече

Глас. И то је некакав инструмент...

:dobro: Један од бољих.....

И то нарочито византијска музика. Била је једна група на Ја имам таленат која се звала Глас не жице. Јако су ми се допали. А шта рећи о Симону Каласу византологу и врхунском појцу који је живео читавих 96 година!

Подели на овим сајтовима

Гусле / али морам признати, не увек....треба ми баш посебно расположење душе да слушам гусле, али зато када дође то посебно расположење душе, баш их слушааааам  свим срцем/

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, PredragVId рече

И то нарочито византијска музика. Била је једна група на Ја имам таленат која се звала Глас не жице. Јако су ми се допали. А шта рећи о Симону Каласу византологу и врхунском појцу који је живео читавих 96 година!

:dobro:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...