Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Магда душо,ја сам данас све време то радила и заболео ме желудац,веруј и нагло сам се одјавила и буквално побегла 7896634 7896634 7896634 Стварно треба имати стомак за овакве ствари и зато СВИМ МОДОВИМА  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Varikina je otišla da pajki...zbog fašističke pesme predpostavljam.Tako da od četiri crna gusara ostali su još Play that funky music WHITE BOY i painted BLACK  0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Модовима лајк, а админима бајк  0110_hahaha што не реагују  0110_hahaha

П.С. ово сад није аптудејт, пошто се коначно појавила реакција  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Varikina je otišla da pajki...zbog fašističke pesme predpostavljam.Tako da od četiri crna gusara ostali su još Play that funky music WHITE BOY i painted BLACK  :drugarstvo:

Јааааааааааоооо, сад могу да одем на миру да спавам, да знам да ујутру нечу ослепети од лепоте "наше" избељивачице  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Најбоље је да игноришемо дотичне, али скроззззз  .kov.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja sestro slatka  7896634.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Joooooooooooj što ja volim kad Martirije plete, on tako dobro plete da mi dođe da samo  7896634.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 7896634.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Varikina je otišla da pajki...zbog fašističke pesme predpostavljam.Tako da od četiri crna gusara ostali su još Play that funky music WHITE BOY i painted BLACK  7896634

Јааааааааааоооо, сад могу да одем на миру да спавам, да знам да ујутру нечу ослепети од лепоте "наше" избељивачице  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Pa nik joj na italijanskom znači Izbeljivač,na srpskom je to varikina,ne? :drugarstvo:

A imala je i mali sitni potpis koji se jedva video,na nekom jeziku a taj potpis je značio fašista ili tako nešto.Hitlerova omladina još živi...Bože sačuvaj i spasi.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Најбоље је да игноришемо дотичне, али скроззззз  .kov.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja sestro slatka  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Joooooooooooj što ja volim kad Martirije plete, on tako dobro plete da mi dođe da samo  .kov..gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Марти,видиш ли ти ово или опет избегаваш дату ти ситуацију 7896634 7896634 7896634

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Најбоље је да игноришемо дотичне, али скроззззз  0110_hahaha

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moja sestro slatka  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Мени су они некако и симпатични.

Онако, луцкасти су.

Подели на овим сајтовима

Evo jedna za dizanje raspoloženja - vrće iz mrtvih  0110_hahaha

Osvajaci - Maska (sam)

Marti i ja smo dosad toliko toga ispleli zajedno, eeeeeeeeeeee ne znaš ti sele.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Милевче, убола си песму баш по мом укусу.

Опет нисам легла пре поноћи - јоооооооооој !

Одох сад стварно а вама леп останак  .mislise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...