Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Нећем ја да идем одавде, али постаје ми неудобно, осећам се као окружена малом али моћном групом крвопија. Кад смо већ код тога, јесте ли гледали "Твајлајт" ?  0110_hahaha

Tvajlajt zoun?Šta ti pada napamet pa ime je na onoj temi tamo...dovoljno mi za sledećih mesec dana,a i ona fašisoidna pesma,ne mogu da verujem,NE MOGU  0110_hahaha

Које име ? Јел причамо о Твајлајт саги - оно, њу мун, праскозорје и остало ?

Подели на овим сајтовима

Нећем ја да идем одавде, али постаје ми неудобно, осећам се као окружена малом али моћном групом крвопија. Кад смо већ код тога, јесте ли гледали "Твајлајт" ?  dada

Tvajlajt zoun?Šta ti pada napamet pa ime je na onoj temi tamo...dovoljno mi za sledećih mesec dana,a i ona fašisoidna pesma,ne mogu da verujem,NE MOGU  dada

Ja pričam o Zoni Sumraka( Twilight zone) seriji od pre sto godina,koja me je asocirala ne neke iz te zone koji su tu zonu doneli ovde,pa se pitam da li sam ja u zoni sumraka ili su samo oni a ja posmatram sve to kao tv seriju 0110_hahaha 0110_hahaha :) 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

I ja pričam o tome Magdo, ne znam o čemu Anči govori?

Poklanjam svima koji ne odustaju:

NAJJAČI OSTAJU SVOME BOGU VERUJU... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Инат је моћан, али кад мало-мало налетиш на вампира, временом ти лакше да одустанеш и одеш  0110_hahaha

vala u nekoj situaciji , bolje na vampira da naletiš a ne na nekoga čovek - veruj mi  meni bi lakže bilo u ovoj situaciji  :mad:

0110_hahaha 0110_hahaha :) dada dada мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл

Подели на овим сајтовима

Нећем ја да идем одавде, али постаје ми неудобно, осећам се као окружена малом али моћном групом крвопија. Кад смо већ код тога, јесте ли гледали "Твајлајт" ?  мајкл

Tvajlajt zoun?Šta ti pada napamet pa ime je na onoj temi tamo...dovoljno mi za sledećih mesec dana,a i ona fašisoidna pesma,ne mogu da verujem,NE MOGU  мајкл

Ja pričam o Zoni Sumraka( Twilight zone) seriji od pre sto godina,koja me je asocirala ne neke iz te zone koji su tu zonu doneli ovde,pa se pitam da li sam ja u zoni sumraka ili su samo oni a ja posmatram sve to kao tv seriju 0110_hahaha 0110_hahaha :) 0110_hahaha

А мене је све ово асоцирало на слично нешто, на вампирску сагу, иако ја те филмове волим, али ме атмосфера подсећа на ону као у филму кад вампири крећу у акцију  мајкл мајкл мајкл

Александрида  dada dada мајкл добро вече и теби  мајкл

Подели на овим сајтовима

Лелеее,па није ваљда да још увек влада данашљи дух и овде :)Каква бре зона сумрака,данас је био Твин Пикс уживо 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Aleksandrida  :) dada dada мајкл мајкл мајкл

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Лелеее,па није ваљда да још увек влада данашљи дух и овде мајклКаква бре зона сумрака,данас је био Твин Пикс уживо dada мајкл мајкл

0110_hahaha 0110_hahaha :) dada Red Tvin Piksa red Zone Sumraka i taj duh je još prisutan buaaaahahhahahhahahhahahh  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Гости

Лелеее,па није ваљда да још увек влада данашљи дух и овде dadaКаква бре зона сумрака,данас је био Твин Пикс уживо 0110_hahaha 0110_hahaha :)

Dva dana Zone sukraka i evo treći će krenuti  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Па де да се денем,с обзиром да се не плашим dada dada мајклОвде,међу вас,најбоље 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Мартиииии мајкл :)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...