Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

http://www.youtube.com/watch?v=y7Q0mBzawbE

Evo Glory za tebe pošto preferiraš tapovce.Jedna vesela od mene. facenew22222222 :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Imam kucu to je novoooo  facenew22222222 :drugarstvo:1324_womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Браво Анчиии,то је човеков најбољи пријатељ facenew22222222 Глорииии,имаш све похвале за овај парадајзић...Мљац :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

O da procitah.. super... to je divno....

a ja sam danas bila u holandiji i potvrdila moj zakljucak da je ono drustvo u raspadu....

ovde bio prelep dan... sunce.. 26 stepeni (to je odlicna vest jer je leti ponekad 26 max)

preziveh jedva vece... ubi me ova alergija.. ali ova salata od paradajza bila odlicna...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Joj i ja imam alergiju,ali mislim da je na ambroziju,prvi put mi se pojavila prošlog proleća,samo kijam i nos mi je crven i ponekad me guši od svega toga u grudima. facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Немојте да вам ја причам о алергији која је сада у фази преласка у екцем greengrinНего,ајте живље мало,па да полегамо brokoli eheeeej brokoli dancedance brokoli dancedance brokoli dancedance brokoli

Подели на овим сајтовима

Ja vas se uzelela a vi bi da spavate  dancedance

salim se...

ja sad malo da se priberem nadam se pa na spavanje... ubila me alergija.. bih kod druga a on ima pacove kao kucne ljubimce... mal nisam umrla... sva sam bila sretna kada smo krenuli kuci...

sve mogu da razumem ali da neko drzi pacove.... sto to srmdi ljudi...

`mal(o) nisam umrla  eheeeej

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

ja sam htela danas da vam postavim neke lepe slikice.. ponela foto aparat ali bas nije bilo lepih motiva za fotografisanje eheeeej

Тамо су све ветрењаче и лале. Штета, биле би лепе слике.

ne bih u tom delu... bih u jednom gradu... pa nema ih nigde... sto se kaze ni za leka.. a lale samo u buketima... dancedance..

bilo mi zao da kupujem cvece... dva sata u vozu ne bi prezivelo...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Кукууу,пацови greengrinВидиш,то и није лоша идеја dancedanceАааа,не могу,имам мачку dancedance Него Глори,бићемо ми још ту,има нас овде вилењака доста eheeeej dancedance

Подели на овим сајтовима

Tvoj drug Glory gaji pacove,a ja imam mišiće po kući,jurila ih da ih izbacim napolje ali su brži...tako da sam ih ostavila da se družimo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...