Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Цитат

Са срећом Милева и догодине да нам се удаш!  :cheesy2:

Нама остало више од пола једне торте, друга цела, хихи, па, навалите!

Постављена слика

Predivna algabacaju,

jos jednom cestitke i neka je sa srecom!

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Драга браћо и сестре, ваша сестра Милева данас пуни 30 година, и ево позива вас да се послужите овом виртуелном dada, и позивам вас на славље:

Постављена слика

:cheesy2: RODJENDAN!

Na mnogaja ljeta draga Mileva!

algabacaju

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

hvala пуно браћи: Лиону, Меди, Сваровском и сестрама ПД, Мирођији, Маши, Лидији,Гушчијем перу, Јованки и свима осталима (ако сам кога заборавила) на прелијепим честиткама. bliss jeeee crutches

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Среееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееeећан рођендан!!!...са закашњењем. crvenilo

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

0102_laugh 4chsmu1 :drugarstvo: bliss jeeee 0442_feel :cheesy3: confused kolo2 :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Постављена слика

Sako Polumenta - Tebi Za Rodjendan

PS. Очекивао сам да ће ти модерација дати нешто за поклон, а не само јести торту, слане занимације, и пити црна вина. 1414_feel :smiley:

Подели на овим сајтовима

Ма слатки мој Цвеле, нису важни поклони важно је да се волимо и уважавамо, а љубав коју ми сви дарују овдје ми је највећи поклон, а тек ти  blessyou. Права си душа од човјека.  hvala на поклону и пјесмама.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ма слатки мој Цвеле, нису важни поклони важно је да се волимо и уважавамо, а љубав коју ми сви дарују овдје ми је највећи поклон, а тек ти  :bicycle_2:. Права си душа од човјека.  hvala на поклону и пјесмама.

njamnjam Bogorodicaaaaaa blessyou

Подели на овим сајтовима

Кад водиш мене и Мирођију у Мирођију?  zru bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...