Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Додуше, ја више ни не памтим укус алкохола.

Две трудноће за редом, плус дојење - просто сам и заборавила шта је алкохол, осим оног за спољашњу употребу.

Ето сестрице сад ти се указала виртуелна прилика,немој да је пропустиш.Ништа боље од виртуелног алкохола-не оставља никакве последице  0110_hahaha
Да знаш, нећу да пропустим ову прилику, сад ћу да се напијем к'о мајка и да идем да се собалим у кревет !
Подели на овим сајтовима

Volim da slažem meze, to je umjetnost, obožavam da dekorišem hranu, ali imam manu, kad je fino dekorisana pojedem bruku toga pa mi poslije treba soda bikarbona   0110_hahaha

Čitač samo uživaj! Moramo da ovako pravimo malo češće. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Volim da slažem meze, to je umjetnost, obožavam da dekorišem hranu, ali imam manu, kad je fino dekorisana pojedem bruku toga pa mi poslije treba soda bikarbona   0442_feel

Čitač samo uživaj! Moramo da ovako pravimo malo češće. 0110_hahaha

Наравно, врло радо  0110_hahaha

Него, морам да будем самој себи парти-брејкер, ово је време кад ја већ почињем да видим дупло.

Лепо ми спавајте и сањајте лепе снове,па се куцкамо сутра ! 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Laku noć sele.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Додуше, ја више ни не памтим укус алкохола.

Две трудноће за редом, плус дојење - просто сам и заборавила шта је алкохол, осим оног за спољашњу употребу.

свака част сестро  :cheesy: algabacaju
Подели на овим сајтовима

Лаку ноћ свима који иду на одмарање! :cheesy:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја не идем. Мени су очи  ne_shvata од силних кафа.

Ко иде, лака му ноћ.

И мени од канистера пива  crvenilo овако!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Добро јутро, сестро Марина  isus-sinai

Јел миришеш на паприку ?  :)

Претпостављам да си синоћ била вредна док смо ми овде пијанчили.

А јесте било много добро, ево, чак имам и мамурлук (прави), иако сам пила виртуелна пића.

Подели на овим сајтовима

Добра ова кафица  isus-sinai

Могу још по неки сркић, па да бришем, дужности зову.

А реци ми, Маринче, јел предајеш у некој школи ?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Za sve one koji su feštali sinoć.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...