Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Да, седели смо у оном лепом дрвеном летњиковцу, игуманија нам је показивала фотографије манастира под снегом које је сама направила, пили смо кафицу и опуштено разговарали, баш баш опуштено.

После су искушеници дошли родитељи у посету, а ми смо кренули.

Тај пријем у Успењу ми је био најсрдачнији и најтоплији, од свих монаха/монахиња по манастирима које сам обишла.

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9224.0.html

Za sve sestre koje imaju djecu koja su mala, a nije ni njima na odmet da čuju  :drugarstvo:  facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

За Милеву,Читача,Волгу и Мартија(не знам где је она тема с ким би сте поделили песму или тако нешт) :drugarstvo: 

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

hvala hvala hvala
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Милевче, овај први линк што си поставила не могу да отворим, избацује ми се ова порука :

"Изгледа да тема или форум коју тражите не постоји или немате довољно привилегија да бисте је видели."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Милевче, овај први линк што си поставила не могу да отворим, избацује ми се ова порука :

"Изгледа да тема или форум коју тражите не постоји или немате довољно привилегија да бисте је видели."

Мени отвара покушај поново https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3336.0.html
Подели на овим сајтовима

• Гости

Марти, мислила сам на први линк, ово што је Милева написала да је за малу децу.

Аха !

Такође - отвара ми се , покушај опет https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9224.0.html

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па јел то на неком посебном пф, за који треба дозвола ?

То је већ други пут да негде не могу да "уђем"...

Могуће , нисам гледао где се тачно Тема налази.

Јави се Администрацији да ти одобре приступ!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...