Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Брате Милане, нема проблема, можемо тамо да се опијамо сви, а овде ћемо ми жене да очијукамо о женским стварима, да не смарамо мушкиње  :)

имамо и тамо кафе, сокића и чајића, само што је и мешано друштво dada

уживајте где год хоћете, а ми звали, па кад стигнете баните  0102_laugh

Ja već banula tamo  dada, ma ništa ne brini Anastasija - od ovog se ne opija, niti se deblja, niti bude muka, cool je što možeš stalno da jedeš i piješ a ono ništa  :bla:.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ma kakvi lijekovi imam nešto bolje:

Постављена слика

0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Не ваља да се миксају лекови сас алкохол .

Него, у поверењу, клин се клином избија  dada

Преживећу и без ранисана,после ћу да жваћем  :bla:.Наш народ каже од вишка глава не боли,а кад је бал нек је бал  0102_laugh
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Не ваља да се миксају лекови сас алкохол .

Него, у поверењу, клин се клином избија  :bla:

dada 0102_laugh
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Ma kakvi lijekovi imam nešto bolje:

Постављена слика

0102_laugh

Једна кашичица са водом и довољно.Него добро им оно пиво тамо,а и Милевина закуска,не зна човек шта ће пре.Милева супер си ону закуску направила,види се ко уме,тај заиста уме... :bla:
Подели на овим сајтовима

Цитат

Нисам никад пробала да неутралишем алкИхол содом.

Јел стварно делује ?

Сода бикарбона је право мало чудо за желудац.Помаже нема да омаши! 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Додуше, ја више ни не памтим укус алкохола.

Две трудноће за редом, плус дојење - просто сам и заборавила шта је алкохол, осим оног за спољашњу употребу.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Милевче, па где су силне жене на овом форуму, сврате ли понекад да пију у КаВани ?

сестро, кафана је овди, а примамо и женскиње  0442_feel

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,906.0.html

Брате Милане, ја сам разумела да је оно мушка каВана  0110_hahaha
пиво, ракија, сокић и остало не зна дал си мушко или женско  0110_hahaha

то што се ви сепаратишете по кутковима и кафенишете - то је зато што сте женскиње, а тамо примамо све  greengrin

Ja znam da mede vole:

Постављена слика

Častim te! I uvijek rado primam u ovoj temi. Samo se ti pridruži. Šta ćeš popiti?

ће узем слаткиш понуђен неки, де смем да мешам алкохол са осталим - ће завршим са нагрђеним стомаком  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Цитат

Додуше, ја више ни не памтим укус алкохола.

Две трудноће за редом, плус дојење - просто сам и заборавила шта је алкохол, осим оног за спољашњу употребу.

Ето сестрице сад ти се указала виртуелна прилика,немој да је пропустиш.Ништа боље од виртуелног алкохола-не оставља никакве последице  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...