Jump to content

Коло сестара ЖРУ

Оцени ову тему

Guest Оливера

Имате ли подршку у бављењу ручним радом  

19 члановâ је гласало

1. 1. Имате ли подршку у бављењу ручним радом

• подржава ме у сваком погледу
      6
    • главном ме подржава
      3
    • Нико ме не подржава
      2
    • Подржава ме помало
      3
    • Нема никаквог утицаја
      5

Препоручена порука

za ovo veče sam se preobukao u žensku odeću, tako da sam i tu kod nas u sobi sestrice moje drage...hi hi hi hi

jeste li skoro nešto vezle od Vilera? ja sam naručila preko Burde neke nove dezene hi hi hi

A što je slatka jedna suknjica...mala crna 

hi hi hi

0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' />

Jao VSI,uozbilji se  0442_feel

I skidaj tu žensku odeću,nije da ti loše stoji,ali u onim crnim pantalonama i kariranoj košulji si mnogo zgodniji  :(

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

za ovo veče sam se preobukao u žensku odeću, tako da sam i tu kod nas u sobi sestrice moje drage...hi hi hi hi

jeste li skoro nešto vezle od Vilera? ja sam naručila preko Burde neke nove dezene hi hi hi

hi hi hi

0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

Ja štrikam samo tako , nema bolje od mene , ja sam ti poznata etno naiva  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' />

Подели на овим сајтовима

hi hi hi

womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

Ja štrikam samo tako , nema bolje od mene , ja sam ti poznata etno naiva  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

U,jedva čekam da razmenimo ranflice  ekstra

I da mi pokažeš onaj dupli rad  ekstra

Uh kad ti i ja opletemo po štrikeraju i Gloriju ćemo da naučimo,a sve to uz ROCK and ROLL 0442_feel

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

ima da izvozimo , Glorita će da nam bidne glavni izvođač za izvoz u Nemačke 0442_feel

Ima biznis da napravimo... ekstra :(

Postaćemo i čuveni,Marty,slava,novac,pažnja...već vidim sebe u novinama...sa štrikaćim iglama u rukama.

Samo da me slava ne udari u glavu.Taj udarac bi bio koban po mene  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Džouk on d sajd (šalu na stranu), ali ja sam zaista iskusna vezilja...

U 2 razredu osmoljetke, ili to beše 3. ne mogu da se setim... postojale su neke sekcije koje je učiteljica otvorila.. Bile su to uglavnom sekcije za koje su se opredeljivali ili dečaci ili devojčice.

šahovska, tehnička i nešto u tom fazonu su bile za dečake.

modeli, veziljska i nešto tako su bili za devojčice..

Nisi mogao da budeš neopredeljen. Morao si da budeš u nekoj... Viktor, Boris, Šaban, Goran, Sadrija i VSI su imali tu nesreću da je njih učiteljica sama odredila da idu u veziljsku sekciju. Bili smo podsmeh za ostalu mušku ekipu. Međutim mudra odluka iskusnog pedagoga...

Ova šestorka je imala najgori rukopis u odelenju i učiteljica je htela da im se na veziljskoj sekciji oslobodi ruka i da to bude podstrek da lepše pišu..Tako se i desilo. I dan danas imam najlepši rukopis od svih koje znam. Muški je i nije onako ženski kitnjast ali je precizan i tačan. Svi vole da čitaju moje rukopise na poslu.

Inače i dalje čuvam neke radove koje sam tada uradio kao dečak. To su gobleni sa motivima cveća i profili ljudi..

Lepi su.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Vlado,ja sam oduševljena.Nekako sam uvek bila u muškim sekcijama i onim sportskim ( košarka,fudbal,odbojka,plivanje),tu je uvek bilo manjka devojčica,ali mi je to pomoglo kasnije u životu,takođe mudra odluka,moje nastavnice fizičkog.Nego...ti gobleni?Nisi mi ih nikada pokazao  :(

Rukopis ti je zaista krasnopis,ali gobleni?Hoću da mi pokažeš! dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='1000000001010' /> 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

ima da izvozimo , Glorita će da nam bidne glavni izvođač za izvoz u Nemačke :(

Ima biznis da napravimo... 1000000001010 4chsmu1

Postaćemo i čuveni,Marty,slava,novac,pažnja...već vidim sebe u novinama...sa štrikaćim iglama u rukama.

Samo da me slava ne udari u glavu.Taj udarac bi bio koban po mene  dada

no kako , šta si ti mislela  greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Didili Didili DI došla siiiiiiiiii,jeaaaaa  a sad show time  4chsmu1 dada

Marty Vlada nije hteo da mi pokaže goblene bre! 1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...