Zoran Đurović Написано Јул 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2016 8 hours ago, Panthera Leo рече Ово ме са чашом воде коју попије после поноћи да се не би причестио подсетило на ону стару руску калуђерску причу.Извињавам се ако је овде наведена можда сам је чак и ја наводио. У манастиру у суботу увече пију калуђери.Пијани сви .Око три ујутро каже један -браћо ко ће служити ујутро сви смо пијани и пили смо после поноћи.У великој бризи скоро се отрезнише и тек се један сети-Ма нек служи отац Анатолије он има слаб цуг пао је под сто око пола дванаест.Ето и проблем решен. Suncokret54, kopitar, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 Бити хришћанин и (не) причешћивати се Kaludjerovic Sreten and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 On 6.5.2016. at 13:10, Zoran Đurović рече Тако живи да будеш достојан да се сваки дан причестиш. Ко не заслужује сваки дан примати, није достојан ни да се причести после годину дана. Дал` то значи нпр. да као што би сваки дан одржавали кућу чистом, очекујући долазак неког највише уваженог и поштованог госта, тако без престанка треба да смо у молитви, покајању, труду да творимо вољу Његову. Остатак живота свога у миру и покајању да проведемо, ако смо у миру и радости Духа Светог онда покајање није потребно, а ако изгубимо мир и радост онда у покајању да пребивамо. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Мислим да причешће само собом не спасава, нпр. владика Артемије се причешћивао и као такав направио је нешто што није спасоносно за њега. Потребно је имати правилно схватање и однос према причешћивању. Славиша Буквић and Страле је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука